[QUOTE=The Charmander;1305316]אבל כמו שאמרתי, זכור לי שכאשר מצוטטים ויש כיתוב נוסף, והפרצוף בא כתגובה לציטוט זה לא נחשב כספאם... כמו שנאמר "תמונה אחת שווה אלף מילים"
אני טועה? ואם אני טועה, למה אני טועה?[/QUOTE]
אתה לא טועה!!!!
Printable View
[QUOTE=The Charmander;1305316]אבל כמו שאמרתי, זכור לי שכאשר מצוטטים ויש כיתוב נוסף, והפרצוף בא כתגובה לציטוט זה לא נחשב כספאם... כמו שנאמר "תמונה אחת שווה אלף מילים"
אני טועה? ואם אני טועה, למה אני טועה?[/QUOTE]
אתה לא טועה!!!!
אהלן,
עשיתי עבודה הגשה בפסח בינתיים.
שלום סטאביס!
אני מכיר אותך ושינית כינוי?
או שאתה חדש ומגניב כמוני?
[quote=The Charmander;1305323]שלום סטאביס!
או שאתה חדש ומגניב כמוני?[/quote]
אהה, טעות מגניב כמוני :sunglasses:
נאאא.... אני הכי מגניב...
מה קורה?.
[quote=The Charmander;1305326]נאאא.... אני הכי מגניב...[/quote]
:peee: תוכיח.
היי אבי! הכל טוב מה איתך? תגיד מאיפה הבאת את השחקן המלאוף הזה?
[quote=Prince;1305329]:peee: תוכיח.
היי אבי! הכל טוב מה איתך? תגיד מאיפה הבאת את השחקן המלאוף הזה?[/quote]
נתתי רמז עכשיו בספואט,
רציתם יותר קשה חח.
הוכחה:
אמממ אין לי ממש הוכחה...
[QUOTE=The Charmander;1305323]שלום סטאביס!
או שאתה חדש ומגניב כמוני?[/QUOTE]
אני חדש אבל לא מגניב כל כך וממש טוב במחשבים מ1-100(99%)
אני הייתי מציע שם למחוז של המשחק "Complex Plane" כי ההתנהגות האמיתית של העולם הזה היא במישור המרוכב. אבל אם הייתי מציע את זה בנושא לא הייתי זוכה ליותר התייחסות מאשר אם אני מפרסם את זה כאן, ובמילא הפרוייקט הזה מבחינתי הוא סתם שעשוע שבו אני יכול לראות את כולם הורגים אחד את השני...
[quote=LordAbizi;1305334]אני הייתי מציע שם למחוז של המשחק "Complex Plane" כי ההתנהגות האמיתית של העולם הזה היא במישור המרוכב. אבל אם הייתי מציע את זה בנושא לא הייתי זוכה ליותר התייחסות מאשר אם אני מפרסם את זה כאן, ובמילא הפרוייקט הזה מבחינתי הוא סתם שעשוע שבו אני יכול לראות את כולם הורגים אחד את השני...[/quote]
ת'כלס , אבל אם זה באמת יצא לפועל זה יהיה נחמד
[quote=Prince;1305337]ת'כלס , אבל אם זה באמת יצא לפועל זה יהיה נחמד[/quote]
בטח שזה יהיה נחמד, אבל אין שום סיכוי שבעולם שזה יצא לפועל, וכל מה שכן יצא לפועל כתוצאה מזה זה מאבק על השרדות של המשתמשים השונים שפועלים בנושא הזה, וזה תמיד כיף לצפות במאבקי השרדות.
[quote=LordAbizi;1305338]בטח שזה יהיה נחמד, אבל אין שום סיכוי שבעולם שזה יצא לפועל, וכל מה שכן יצא לפועל כתוצאה מזה זה מאבק על השרדות של המשתמשים השונים שפועלים בנושא הזה, וזה תמיד כיף לצפות במאבקי השרדות.[/quote]
הטוב ביותר זה להגיע בתחושה הגרועה ביותר , כך שלא תצא מאוכזב אלא רק מרוצה..
איתי תפתח את המשחק הזה של החיות אלון אישר לך
ערב טוב