-
[QUOTE=LordAbizi;1325009]מה?? בהיסטוריה ב' אתה לומד על הסבל של היהודים כמעט באופן בלעדי. לפחות בהיסטוריה א' אתה לומד את הדבר המגניב הזה עם התקופה ההלניסטית. איך אהבתי את החלק הזה של החומר. בהיסטוריה ב' אין שום דבר מעניין. אולי רק גרמניה הנאצית, אבל זה גם לא נחמד כמו התקופה ההלניסטית.
טוב עכשיו הגיע הזמן להגיב במשחק, ואז ללכת לשיעור של תורת הגרפים.[/QUOTE]
כל החרא של היוונים עשה לי כאב ראש וזה היה משעמם ברמות, עדיף ללמוד על היטלר
-
[quote=The Sir;1325010]הוצאתי 77 במתכונת בלשון זה טוב.?[/quote]
לדעתי רק אתה יכול לענות על השאלה הזו. כי זה 'טוב' אובייקטיבית כי זה עבר את המשחק. השאלה היא האם אתה מרוצה מזה.
@שקד
אני ממש לא מסכים איתך, אבל זה אולי כי יש לי חולשה ליוון העתיקה.
אני מרגיש שאני לא קשור. הרבה יותר התאים לי להיוולד ביוון העתיקה, או בכלל להיות בירוקרט גרמני (בימינו). אני לא מתחבר לאופי בארץ פשוט...
-
רק לשנייה אני עוזב את האשכול ואני כבר רואה עוד 2 תגובות חחחח
-
וואלה סנג'י התחיל לעלות באש הרבה לאחרונה O.o
-
[quote=ワンピース;1325008]אני לומד למבחנים פשוט לא חושב שצריך ללמוד אליהם כל כך הרבה כמו רוב החרשנים בשכבה שלי, ואני מוציא אחלה ציונים אז בסדר לי (:
בגרויות זה משהו אחר, צריך ללמוד יותר, אבל למתמטיקה אני לומד אולי חצי שעה-שעה, 3 יחידות זה הדבר הכי קל בעולם..[/quote]
נה. מתמטיקה 3 יחידות. זה לא באמת בגרות.
גם 4 שאני לומד זה שאלות מעליבות את השכל. אבל זה קצת מאוחר מדי בשבילי לעלות לחמש.
אז אני לומד להוציא 100 בארבע, כי אם אני אקבל פחות זה יהיה בושות.
[quote=LordAbizi;1325009]מה?? בהיסטוריה ב' אתה לומד על הסבל של היהודים כמעט באופן בלעדי. לפחות בהיסטוריה א' אתה לומד את הדבר המגניב הזה עם התקופה ההלניסטית. איך אהבתי את החלק הזה של החומר. בהיסטוריה ב' אין שום דבר מעניין. אולי רק גרמניה הנאצית, אבל זה גם לא נחמד כמו התקופה ההלניסטית.
טוב עכשיו הגיע הזמן להגיב במשחק, ואז ללכת לשיעור של תורת הגרפים.[/quote]
היסטוריה א' יותר מעניין. בזה אני מסכים. אבל להגיד שגרמניה הנאצית זה "נחמד" עושה לא טוב למצפון שלי. יש חלקים מעניינים בהיסטוריה ב', אבל הרבה יותר אהבתי את א'.
[quote=The Sir;1325010]הוצאתי 77 במתכונת בלשון זה טוב.?[/quote]
תלוי איזה סוג תלמיד אתה.
[quote=~Donphan~;1325011]
כנראה..[/quote]
לאור העובדה שענית לשאלה "האם אתה מדבר ערבית" בתשובה "כן, אני האם אתה מדבר ערבית ואתה?" כנראה שלא.
-
אההה, אני כן. יש לנו מבחן עוד שבוע S:
-
[quote=Mr.Pizza;1325017]נה. מתמטיקה 3 יחידות. זה לא באמת בגרות.
גם 4 שאני לומד זה שאלות מעליבות את השכל. אבל זה קצת מאוחר מדי בשבילי לעלות לחמש.
היסטוריה א' יותר מעניין. בזה אני מסכים. אבל להגיד שגרמניה הנאצית זה "נחמד" עושה לא טוב למצפון שלי. יש חלקים מעניינים בהיסטוריה ב', אבל הרבה יותר אהבתי את א'.
תלוי איזה סוג תלמיד אתה.
לאור העובדה שענית לשאלה "האם אתה מדבר ערבית" בתשובה "כן, אני האם אתה מדבר ערבית ואתה?" כנראה שלא.[/quote]
אם להיתחשב בעובדה שההכנה היחידה שעשיתי הייתה לקרוא את כל החומר בבוקר בלי לתרגל. ואני כיתה י'.
-
[quote=The Sir;1325022]אם להיתחשב בעובדה שההכנה היחידה שעשיתי הייתה לקרוא את כל החומר בבוקר בלי לתרגל. ואני כיתה י'.[/quote]
זה די טוב. אני קיבלתי בבגרות 80 כאשר למדתי רק יום אחד לפני, ואני מתחרט על כל שנייה. בעיקר כי השנה הוכחתי שאם אני לומד אפילו קצת אני יכול לקבל 90 לפחות. בבגרות השנה אני אוציא לפחות 95, ושום דבר לא יעמוד בדרכי :sunglasses:
-
[RIGHT]WTF השם האמיתי של V זה [COLOR=white]כריס[/COLOR][COLOR=black]?![/COLOR][/RIGHT]
-
[quote=Mr.Pizza;1325017]נה. מתמטיקה 3 יחידות. זה לא באמת בגרות.
תלוי איזה סוג תלמיד אתה.
לאור העובדה שענית לשאלה "האם אתה מדבר ערבית" בתשובה "כן, אני האם אתה מדבר ערבית ואתה?" כנראה שלא.[/quote]
לי אין בעיה כזו כל כך, כי אני שואף להשמיד את המצפון שלי. הגישה שלי לכל מקצוע בבית הספר היא מאוד תאורטית, ממש לא אכפת לי אם זה קשור למציאות או לא. אני פשוט מנסה לגרום לכל דבר להראות כמו מתמטיקה, ולטפל בזה ככה. לכן אני לא מרגיש סבל או כל מיני תחושות אנושיים אחרים בנוגע לגרמניה הנאצית כשאני חושב עליה דרך החומר בהיסטוריה, כי מבחינתי זה סתם אוסף של עובדות וטענות שיש למצוא בהן סדר.
-
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Hxu3Cd1smuY&feature=context-gfa[/url] אוף איזה ביאוס.
טוב הלכתי להתכונן לאזרחות.
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1325017]נה. מתמטיקה 3 יחידות. זה לא באמת בגרות.
תלוי איזה סוג תלמיד אתה.
לאור העובדה שענית לשאלה "האם אתה מדבר ערבית" בתשובה "כן, אני האם אתה מדבר ערבית ואתה?" כנראה שלא.[/QUOTE]
אני יודע, זה חרטא ענק, אני לא ב-4 בגלל המורה הסתומה שלי.. ><
-
[quote=monster;1325032][URL]http://www.youtube.com/watch?v=Hxu3Cd1smuY&feature=context-gfa[/URL] אוף איזה ביאוס.
טוב הלכתי להתכונן לאזרחות.[/quote]
העוד מפמ"ר הזה לא בא לי בטוב..
לפחות עוד רק 5-6 מבחנים סיימתי עם מבחנים..
-
ליאור,ראית כבר את פרק 55 בזקסל?
-
[quote=LordAbizi;1325030]לי אין בעיה כזו כל כך, כי אני שואף להשמיד את המצפון שלי. הגישה שלי לכל מקצוע בבית הספר היא מאוד תאורטית, ממש לא אכפת לי אם זה קשור למציאות או לא. אני פשוט מנסה לגרום לכל דבר להראות כמו מתמטיקה, ולטפל בזה ככה. לכן אני לא מרגיש סבל או כל מיני תחושות אנושיים אחרים בנוגע לגרמניה הנאצית כשאני חושב עליה דרך החומר בהיסטוריה, כי מבחינתי זה סתם אוסף של עובדות וטענות שיש למצוא בהן סדר.[/quote]
@Mr.Pizza
אין צורך לקנות לו ציוד משלו, כי זה כתוב תחת "ציוד קבוצתי", וזה למעשה אומר שזה משהו שלא צריך לדאוג לו. זה משהו שיש לכולם בקבוצה באופן כללי, ושכולם יכולים להשתמש בזה. אז הוא מסודר, כבר יש לו משהו.