הכוונה יובך שהוא חושב שהוא גבר פה מלדפוק ירידות של בן 3, ויקלוט שהוא כלום פה שיש לו 6 מיליון באונטי שווי חשיבות ולי מיליארד, זה באונטי לשווים לא לרעים
Printable View
הכוונה יובך שהוא חושב שהוא גבר פה מלדפוק ירידות של בן 3, ויקלוט שהוא כלום פה שיש לו 6 מיליון באונטי שווי חשיבות ולי מיליארד, זה באונטי לשווים לא לרעים
ואז יתחילו ירידות של "תראה תבאונטי שלך לעומת שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
רעיון טיפשי קיצר
לא... מי שיש לו באונטי זה אחד בוגר משקיען ומשתמש טוב... לא אחד שיתן ירידה כזו מפגרת. ואם כן זה על אחד שמגיע לו
[IMG]http://images.alexonsager.net/pokemon/fused/2/2.44.png[/IMG]
"איוויזאור כמה מסטול אתה?!"
"כן"
חח מאיפה אתה מפליץ אותם
לוקח תמונה ומדביק את גלום המכוערת
מה הרעיון של שני הפלופים? ולמי מכם יש שינוי שנועד להתאים את הכינוי שלא יהיה כינוי כפול?
[quote=סת' קינגלר;1337504]מה הרעיון של שני הפלופים? ולמי מכם יש שינוי שנועד להתאים את הכינוי שלא יהיה כינוי כפול?[/quote]
אחי יש 4.
[QUOTE=F|upy;1337509]אחי יש 4.[/QUOTE]
יש 4 ואחד חקיין ='(
[QUOTE=Kurohige;1337496]מבחינתי היה צריך מערכת שמראה שלמי שיש פה כוח באמת זה לא מי שמנסה להעליב וקורא לאחר נוב, אלא מי שמשקיע ושווה משהו באמת. כל אחד היה מקבל באונטי שגודל עם הזמן, ובזמן אזהרות ובחירות וכו' היו מתחשבים בבאונטי. ככה שכל מי שמנסה לצאת גבר בפורום מלהתווכח מוצא את עצמו מובך מהמיליארד באונטי שלי ם:[/QUOTE]
אם זה ככה אז היה יכול להיות לך באונטי יותר משל BB למרות שבתכלס הוא לא ידוע אבל עדיין...
לבנאדם יש שתי פירות שטן הרסניים O:
[QUOTE=Askeladd;1337511]אם זה ככה אז היה יכול להיות לך באונטי יותר משל BB למרות שבתכלס הוא לא ידוע אבל עדיין...
לבנאדם יש שתי פירות שטן הרסניים O:[/QUOTE]
וגם הוא יונקו
איזה פרק מדהים היה בfate/zero
כל פרק נהיה יותר טוב...... רק עוד 3 ובגלל שאני מתעצל לקרוא את הנובאל של זה אני צריך להמתין עוד 3 שבועות כדי שאני סוף סוף יבין את מה שקרה ב10 שנים בין פייט סטאי לזירו
[quote=F|upy;1337515]וגם הוא יונקו[/quote]
כמה פעמים צריך להגיד בלי ספוילרים מנגה? מה אתם בני זונו*?
ולול עומרי פייטזירו
[QUOTE=Kurohige;1337519]כמה פעמים צריך להגיד בלי ספוילרים מנגה? מה אתם בני זונו*?
ולול עומרי פייטזירו[/QUOTE]
בטח מה אני כל הזמן קורא רק את התגובות שלך ויודע שאתה לא רוצה ספוילרים מהמנגה.
קרא תמנגה פי 1000 על האנימה
מה הקשר? לא מובן שיש אנשים שרואים רק אנימה? צריך שאני אשים בדגש בחתימה?