[QUOTE=buizel שולט;1354663]זה הרעיון יא שכל ):
אגב יש לי רעיון כזה שעדיף על שרשורים בצורה שלהם עכשיו
זה יכול להיות חמוד וזורם כזה אבל זאת החלטה שלך[/QUOTE]
אז תשלח לי בפרטי :ם
Printable View
[QUOTE=buizel שולט;1354663]זה הרעיון יא שכל ):
אגב יש לי רעיון כזה שעדיף על שרשורים בצורה שלהם עכשיו
זה יכול להיות חמוד וזורם כזה אבל זאת החלטה שלך[/QUOTE]
אז תשלח לי בפרטי :ם
ברור שזה החלטה של עומר ):
זה עומר ):
מה רגע זה היה נדיו כל הזמן הזה ולא עידן?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
נדיו אין ספק שסידרת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=llan;1354669]מה רגע זה היה נדיו כל הזמן הזה ולא עידן?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
נדיו אין ספק שסידרת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
הגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי שעבדת עלי ואמרת שזאת השישיה של הOU שלך ובסוף זה היה הUU שלך והנוצ'קרואו הראה לי מה הוא למד, החלטתי שהגיע הזמן לנקום.
אבל לא סתם לנקום. רציתי נקמה מרושעת, כזאת שתגרום לך לערער בכל תפישת המציאות שהייתה לך עד כה, נקמה כזאת שתערער על מצבך הנפשי, שתגרום לך להבין שכל חייך הם טעות... אני נדיו ועידן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=buizel שולט;1354673]הגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי שעבדת עלי ואמרת שזאת השישיה של הOU שלך ובסוף זה היה הUU שלך והנוצ'קרואו הראה לי מה הוא למד, החלטתי שהגיע הזמן לנקום.
אבל לא סתם לנקום. רציתי נקמה מרושעת, כזאת שתגרום לך לערער בכל תפישת המציאות שהייתה לך עד כה, נקמה כזאת שתערער על מצבך הנפשי, שתגרום לך להבין שכל חייך הם טעות... אני נדיו ועידן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
זה היה מצחיק עד הקטע של נדיו ועידן. אתה מסוגל ליותר.
[QUOTE=llan;1354675]זה היה מצחיק עד הקטע של נדיו ועידן. אתה מסוגל ליותר.[/QUOTE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HuAZGFYW6DE[/YOUTUBE]
אחר הצהריים טובים.
[QUOTE=Mr.Pizza;1354681]אחר הצהריים טובים.[/QUOTE]
נאמר לי שבזזת את עומר מבעלותי :(
למה אופיר בבאן :o
[quote=buizel שולט;1354690]נאמר לי שבזזת את עומר מבעלותי :([/quote]
הוא היה צריך קשר קצת יותר מחייב :(
[QUOTE=Mr.Pizza;1354694]הוא היה צריך קשר קצת יותר מחייב :([/QUOTE]
קשרתי לו את הבולבול זה לא מספיק? ):
וואו עוד רגע והייתי נותן לאילן באן O:
עומר, בת'כלס? אופיר ביקש באן 3:
לכמה זמן :o