[QUOTE=I♥Alon;1359817]הלו.[/QUOTE]
yes this is dog. XD
Printable View
[QUOTE=I♥Alon;1359817]הלו.[/QUOTE]
yes this is dog. XD
היום עולה על הטיסה בלילה וחוזר מחר בערב.. מתכוון להשקיע שאני חוזר, אני כותב סיפור.
[QUOTE=I♥Alon;1359835]וואו מגל.. בלי להעליב אתה לא מצחיק אף אחד.. רק מוציא את עצמך מושפל ..[/QUOTE]
O.o
מה קרה אתה יוצא עליי?
תגידו, איך זובאט יכול לדעת Mean Look ואין לו בכלל עיניים?[FONT=Arial Black] O:[/FONT]
מבט מרושע- רק רואים אותו הם בהלם, לא יכולים לברוח.
ומגל סליחה, הייתי חייב לשחרר אחד .
[QUOTE=snivy~;1359842]תגידו, איך זובאט יכול לדעת Mean Look ואין לו בכלל עיניים?[FONT=Arial Black] O:[/FONT][/QUOTE]
אני חשבתי על זה גם הרבה זמן ואז הבנתי
[SPOILER]שאין לי שמץ למה[/SPOILER]
התיאוריה שלי הגיונית. הממ.. מי רוצה להשתתף בסיפור שלי? לבנתיים המשתתפים שבחרתי לבד הם אדם אני ואלון. תגידו לי שאתם רוצים ובחרו פוקימון. אתם תבינו למה לבד.
[QUOTE=I♥Alon;1359843]מבט מרושע- רק רואים אותו הם בהלם, לא יכולים לברוח.
ומגל סליחה, הייתי חייב לשחרר אחד .[/QUOTE]
זה בסדר.
שמת לב שיש מהלכים שלא הגיוני באנימה? כאילו אבסורב, איך זה יראה? ביהלום ופנינה טורטרה השתמש בגיגה דריין וזה נראה מגניב אבל אין נגיד טריקו ישתמש?
וגם מבט מרושע זה מטומטם. אם הוא רוצה לברוח אז או שהוא פחד או שהוא מתנשא. אם הוא פחד גם קודם אז מבט מרושע לא יעזור ואם הוא סתם מתנשא אז המבט לא יזיז לא.
עריכה- אני רוצה להשתתף בסיפור שלך עומר. אני רוצה להיות טורטרה/ספטייל/גלייד/סאלמנס. מה שהכי מסתדר לך.
[QUOTE=omer2012;1359844]אני חשבתי על זה גם הרבה זמן ואז הבנתי
[SPOILER]שאין לי שמץ למה[/SPOILER][/QUOTE]
לא מצחיק..
מאותה סיבה שוופר יכול ללמוד אגרוף קרח בלי ידיים או שאלקזם יכול ללמוד זנב פלדה או שגורביס לומד התנפצות שיריון אחד מההתפתחויות שלהם כן יכול
תקשיבו לאילן, הוא מבין בזה. אני כבר חלוד xD תרשמו לסיפור שלי. ._.
מה זאת אומרת להרשם? לכתוב חלק מהפרקים?
[QUOTE=omer2012;1359851]מה זאת אומרת להרשם? לכתוב חלק מהפרקים?[/QUOTE]
+1
עומר יא אלמנט סתכל בעריכה.
לא.. רשמתי כבר אם אתם רוצים להשתתף בדרך כלשהי שלא ארשום פה, תרשמו שאתם רוצים ושם של פוקימון שאתם אוהבים.
מגל- צריך התפתחות ראשונה, ובחר לבד.
[QUOTE=I♥Alon;1359846]התיאוריה שלי הגיונית. הממ.. מי רוצה להשתתף בסיפור שלי? לבנתיים המשתתפים שבחרתי לבד הם אדם אני ואלון. תגידו לי שאתם רוצים ובחרו פוקימון. אתם תבינו למה לבד.[/QUOTE]
אני ואני רוצה להיות ארכאוס XD
סתאם באלי להיות אבסול שמעקסי :-)
טוב אני נרשם, בתנאי שזה לא לכתוב חלק מהפרקים! והפוקימון שאני אוהב הוא אושאוט