-
[quote=omer2012;1362194]שאני מתכוון בכינוי אני מתכוון לשם משתמש :doubt:[/quote]
אם ההערה הזו מתייחסת לתגובה שלי, אז התגובה שלי באופן די טבעי מתכוונת לשם המשתמש שלך...
[quote=Demacia;1362195]עד חודש הבא אני מעדיף לא לשמוע את המילים לימודים ובית ספר[/quote]
אלא אם אתה מקריא בקול את כל מה שאתה קורא, אני לא רואה איך אני מפריע לך בזה...
-
[QUOTE=LordAbizi;1362190]אני די מאוכזב מהגישה של אנשים בנושא הזה בפורום לימודים ובית ספר. בפורום לימודים ובית ספר התגובות אמורות קודם לענות על השאלה, ואחר כך אולי להרחיב על הנושא לטובת הידע הכללי. בטח אין שם מקום לתגובות בסגנון "זה לא ציון חשוב אז תתעלמי מזה". זה מעציב.[/QUOTE]
מתי זה קרה לעזעזאל? O:
-
טוב אתם משעממים אותי, הלכתי לשחק פיפא ): תגידו לי בה״פ אם יש משהו מעניין כי אני מדי פעם אעשה רענן לדף ):
-
[quote=Spider Man;1362197]מתי זה קרה לעזעזאל? O:[/quote]
מתי מה לעזאזל קרה?
-
אני חורש מיינקראפט אבל המנכתי קצת בגלל הסילבר פיש החארות כלבים @#%@#
-
[quote=פרשתי;1362200]אני חורש מיינקראפט אבל המנכתי קצת בגלל הסילבר פיש החארות כלבים @#%@#[/quote]
שאלתי בגלל שאני חושב אם לפרסם פה את הסירטונים שלי ושל עמית
-
ספאם ספאם ספאם.
אני ממש ספאמר :sunglasses:
עשיתי כבר 4 הודעות [EMAIL="היום!!!@#$"]היום!!!@#$[/EMAIL]
-
-
תפרסם אם אתה רוצה אחלה צ'אנל יש לכם רק תעשה סדרת סורביבל עם מודים הכי מגניב
-
מה מאכזב בזה שהמורה משוגעת.. והיא לא אוהבת היסטוריה..
-
[quote=Ilan;1362207]מה מאכזב בזה שהמורה משוגעת.. והיא לא אוהבת היסטוריה..[/quote]
מה שמאכזב זה הגישה של "אל תתאמצי אם זה לא חשוב" שהצגת בהודעות שלך. זו לא הגישה שאמורים להראות בפורום לימודים ובית ספר...
זה כמו שבפורום אנימה אתה לא תכתוב שלצפות באנימות זה חנוני ובזבוז זמן בזמן שאפשר ללכת לבארים ולהשתכר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1362199]מתי מה לעזאזל קרה?[/QUOTE]
נו אתה יודע..
הדוגמה שנתת לפורום לימודים שמדרדר..
-
[quote=Spider Man;1362211]נו אתה יודע..
הדוגמה שנתת לפורום לימודים שמדרדר..[/quote]
תסתכל על הנושא האחרון, הרבה מאוד תגובות שם הן ברוח "זה לא לבגרות אז זה לא חשוב", "זה לא משפיע על ציון ההגשה אז זה לא חשוב", "בבגרות לא מורידים את זה אז אל תתאמצי" וכו'.
-
-
[QUOTE=Spider Man;1362211]נו אתה יודע..
הדוגמה שנתת לפורום לימודים שמדרדר..[/QUOTE]
איזה כיף שיש לך ספיידרמן :-(
אני חייב קוד ל-200 זהב שעובד..