[QUOTE=The Brain;1378711]כן תשחררו את נדב מהבאן או שאני אפרסם אתרים מתחרים[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן תשחררו את נדב יאמניאקים!
Printable View
[QUOTE=The Brain;1378711]כן תשחררו את נדב מהבאן או שאני אפרסם אתרים מתחרים[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן תשחררו את נדב יאמניאקים!
אבל אבל אבל :(
אדם מעכשיו אתה הזונה שלנו ):
[QUOTE=Ilan;1378707]מחר אני אסקר..
איזה מזל שעמית לא מנהל את הפורום או שהוא שוב יאשים אותי בזה שאני שם מנגת אצ'י למרות שהאצ'י שם מיותר רצח חוץ מלעשות את זה יותר אמיתי האצ'י די מיותר.
תכלס היטמן כולם מכירים כבר את האתר שלך XD אני לא מבין מה הטעם לפרסם אותו.[/QUOTE]
האצ'י סתם עוד אלמנט כדי שסנגוקו יוכל לצעוק כל פעם שהוא רוצה לעשות את ריון
עוד מילה אחת ואני אכה אותך בכל הכוח!
[QUOTE=The Charmander;1378721]עוד מילה אחת ואני אכה אותך בכל הכוח![/QUOTE]
שובבה :embarrassed:
רק שיהיה ברור, אם פלאפי יקבל באן, אף אחד לא ילחם עליו. עצוב עצוב עצוב.
[QUOTE=Hit Man;1378723]רק שיהיה ברור, אם פלאפי יקבל באן, אף אחד לא ילחם עליו. עצוב עצוב עצוב.[/QUOTE]
תגיד אתה מפגר או מה ? אתה בכלל יודע למה לא רצתי ישר למשוב Oם? לכל אחד יש תסיבות שלו, ואני האדם שהכי רצה שנדב יחזור. אם הייתי רוצה שתדע את הסיבות הייתי אומר.
למה שפלאפי יקבל באן, הוא משתמש לתפארת מדינת ישראל
[QUOTE=Pinky;1378724]תגיד אתה מפגר או מה ? אתה בכלל יודע למה לא רצתי ישר למשוב Oם? לכל אחד יש תסיבות שלו, ואני האדם שהכי רצה שנדב יחזור. אם הייתי רוצה שתדע את הסיבות הייתי אומר.[/QUOTE]
שתוק יא עומו בוגד אף אחד לא ילחם עליך
מה שתגיד, ילד. העיקר שבכית כמו מטורף בשיחות המסן שההנהלה עושה את מה שמוטל עליה ושנדב צריך להשאר בבאן.
אדם נדב קילל אותי >:
כנראה שאת השיר הבא שלמה ארצי כתב לפלאפי - תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי - לנגב לך את הדמעות.
היטמן תרגיע... אין לי כוח לזה.
אתה מציק.
מה אתה מתגרה בו?