אני צריך למצוא מישהי אני מאונן יותר מדי )):
Printable View
אני צריך למצוא מישהי אני מאונן יותר מדי )):
חזרתי =]
עומר, הבנו שגילית משהו חדש בחיים שלך, אבל אתה לא צריך להתלהב מזה ולכתוב על זה..
הא?
מה הוא גילה?
[QUOTE=Art;1398800]הא?
מה הוא גילה?[/QUOTE]
לא משנה טלי ^^
מה שלומך?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1398799]עומר, הבנו שגילית משהו חדש בחיים שלך, אבל אתה לא צריך להתלהב מזה ולכתוב על זה..[/QUOTE]
טוב
טלי אני גיליתי את הבולבול שלי מחדש )):
מעולה עידן, מה איתך? :)
איכ עומר >><
[QUOTE=Ziggs;1398784]אתה קולט שאלה 3, בתוכה א ב וג, בתוך א יש עוד שתי שאלות של 1 ו2 S:[/QUOTE]
וואי בשאלות בגרות במתמטיקה אין כאלה...
[QUOTE=mundo_master;1398791]אתה חושב שלך קשה אצלנו בגלל שאנחנו מחוננים אז החליטו שאין לנו שום כישורים חברתיים אז החליטו לתת לנו תוכנית ניסיונית הנקראת "תקשורת בין אישית ומנהיגות" שזה אומר בתרגום חופשי-"לוקחים לכם שעתיים ממקצועות שהמורות שלהם הן מההכי טובות שאתם לומדים איתם שאתם כבר ככה מקבלים רק שעתיים מהם בשבוע כי יש לכם יום למידה מחוץ לבית ספר במעו"ף(בית ספר למחוננים) כדי לחפור לכם בשכל על אמפתיה ועל שלושת השאלות שצריך לשאול אם אתם נתקלים במישהו במשבר ואני מצטט מהדף שהיא הכריחה אותנו להעתיק: " שאלה על האירוע : מה קרה שם? שאלה על הרגש:איך הוא הרגיש בזמן האירוע? ושאלה על המחשבה:מה חשבת במהלך האירוע?" עשינו את זה בכיתה וזה הרגיש מזה פתטי כמו המורה שמעבירה את זה הקורס (שאני לא אתחיל לדבר עליה....) והיא גם נתנה לנו עבודה לחופש שאף אחד לא הבין, אז תבין שיש לך מזל שזאת הבעיה שלך ולא פלורית(המורה)[/QUOTE]
אמממ..
אני במופ"ת ולא היה לנו כזה דבר..
[QUOTE]כמה סיבות להאמין שאתה מחונן:
1. למורה שלך קוראים פלורית
2. איבדתי אותך ב"תוכנית ניסיונית"
3. דפקת פה חפירה S:[/QUOTE]
סלח לי אבל יש פה עוד מחונים שאין להם מורות בשם "פלורית" ואין לנו "תוכניות ניסיוניות".
הדבר היחידי שתואם לזיהוי מחוננים מ-3 התכונות שהזכרת הן יכולות החפירה שלי, במיוחד בלילה.
עומר חאלס.. מה קרה לך?
טו..ב..
הלכתי לאכול
ביי טלי ):
וואו עומר, אתה מפחיד ומחרמן אותי בו זמנית
מרחבא.
פאק, ה"טיול" הקצר שלי היום לתל אביב עורר בי רגשות הזנחה פריפריאלים נושנים שחשבתי שכבר לא ארגיש בהם :[
[QUOTE=Mr.Pizza;1398813]מרחבא.
פאק, ה"טיול" הקצר שלי היום לתל אביב עורר בי רגשות הזנחה פריפריאלים נושנים שחשבתי שכבר לא ארגיש בהם :[[/QUOTE]
סבאח אל חיר פיצה D:
[quote=Joey Tribbiani;1398815]סבאח אל חיר פיצה D:[/quote]
סבאח א נור יא גיי D:
[QUOTE=Mr.Pizza;1398816]סבאח א נור יא גיי D:[/QUOTE]
אז טעיתי? LOL