דניס?
Printable View
דניס?
היי :]
[quote=ניר משהו.;1427932]דניס?[/quote]
דניס לא נמצא כאן כרגע. הוא בשלבי פרישה מתקדמים ביותר. אתה יכול להשאיר לו הודעה, ויש סיכוי לא רע שאני אזכור להעביר לו אותה כשהוא יבוא לפה אם בכלל.
[QUOTE=LordAbizi;1427935]דניס לא נמצא כאן כרגע. הוא בשלבי פרישה מתקדמים ביותר. אתה יכול להשאיר לו הודעה, ויש סיכוי לא רע שאני אזכור להעביר לו אותה כשהוא יבוא לפה אם בכלל.[/QUOTE]
אביזי אהוב ליבי רוצה לבוא איתי לריצת 4000 מטר?? <3333
[quote=ניר משהו.;1427936]אביזי אהוב ליבי רוצה לבוא איתי לריצת 4000 מטר?? <3333[/quote]
אני לא מהסוג שרץ. אמנם אני מהסוג שממהר, אבל לא רץ. במקרה הקצה אני הולך בFAST FORAWRD.
[QUOTE=LordAbizi;1427937]אני לא מהסוג שרץ. אמנם אני מהסוג שממהר, אבל לא רץ. במקרה הקצה אני הולך בFAST FORAWRD.[/QUOTE]
אני חייב להגיד שבזכותך היה לי הרבה יותר קל להתחזות. חבל שהייתי מטומטם ובן 9, אם הייתי בגיל הזה בתקופה של פעם הייתם מאמינים לי.
למה כזה משעמם...נו שמישהו ישעשע אותי כבר
אני מודה שהעיצוב של הפורום (כשהוא היה אתר פוקימון) היה הרבה יותר טוב.
[quote=ניר משהו.;1427939]אני חייב להגיד שבזכותך היה לי הרבה יותר קל להתחזות. חבל שהייתי מטומטם ובן 9, אם הייתי בגיל הזה בתקופה של פעם הייתם מאמינים לי.[/quote]
אני עדיין לא החלטתי מה לחשוב עליך.
מבחינתי אתה מישהו בן 20 שעשה עתודה ב-(?) ואז ערק לספרד ארץ מולדתו ובו זמנית הוא אחיו הקטן של המישהו הזה בן ה-11.
עכשיו לשלל הזהויות האלו התווסף גם זהות של מישהו בן 9 שהתחזה להיות שני האנשים האלו.
לכן מבחינתי אתה יצור בלתי אמין בעליל.
[QUOTE=Fearlessness;1427941]אני מודה שהעיצוב של הפורום (כשהוא היה אתר פוקימון) היה הרבה יותר טוב.[/QUOTE]
הכחלחל שהיה אז?
[QUOTE=~Ace Ventura~;1427943]הכחלחל שהיה אז?[/QUOTE]
כן!
הוא הרבה יותר מ-אגניב.
[QUOTE=LordAbizi;1427942]אני עדיין לא החלטתי מה לחשוב עליך.
מבחינתי אתה מישהו בן 20 שעשה עתודה ב-(?) ואז ערק לספרד ארץ מולדתו ובו זמנית הוא אחיו הקטן של המישהו הזה בן ה-11.
עכשיו לשלל הזהויות האלו התווסף גם זהות של מישהו בן 9 שהתחזה להיות שני האנשים האלו.
לכן מבחינתי אתה יצור בלתי אמין בעליל.[/QUOTE]
העניין הוא שבאמת יש לי אח קטן בשם יואב. והוא באמת היה בפורום
ומישהו בן כמעט 14 אבל נזרום
עמ' 99
[QUOTE=Fearlessness;1427945]כן!
הוא הרבה יותר מ-אגניב.[/QUOTE]
איכס לא
מצד שני כל העיצובים כאן היו זוועתיים
אני מרגיש שאדם מסנן אותי...
הוא לא בסקייפ והוא לא מאשר במסן...
אבל כנראה אלו רק תחושות שאב