-
[quote=monster;1456549]תודה שהוכחת לנו שלא ראית תהאנימה.[/quote]
אני לא בגיל שלכם שאנימות שודרו הייתי רק בן 5-4 אני בקושי זוכר
האנימות שראתי מועטת הם דיג'ימון שמשודר עכשיו
פוקימון
ויו יו האקושו אבל אני בקושי זוכר אותו
וממש באפלוליות את אינושאה
טיפ טיפה דרגון בול
עריכה: ממש בהתחלה של יו יו האקושו היה קטע עם בית ספר אבל אז זה הפסיק
-
[quote=uchiha madara;1456555]ליאור תנסה לראות את הפתיח ואז לענות לי על השאלה שכתבתי בתחילת העמוד הקודם בספוילר בבקשה חח.[/quote]
ליאור יש סיכוי לתשובה חח? ממש מסקרן אותי את דעתך בעניין, בתחילת עמוד 97 התגובה הראשונה שלי.
-
הפתיח החדש של נארוטו כזה חרא חוץ מספוילרים שלו הכל חרא.
[spoiler]רין מופיעה בפתיח וזה נראה שצבע שערה שונה מקאקאשי ג'ידן.
סאגה מאוד של קאבוטו נלחם נגד סאסקה ואצ'יהא- מחכה לראות תקרב שלהם.[/spoiler]
אבי
[spoiler]יש מצב שהשיר יגיע לנקודה שבו שוברים את המסכה של טובי, אבל לאחרונה יש מלא פילרים לאנימה, אז יכול להיות שלא נגיע לזה בחצי השנה הקרובה. אני די בטוח שכן נעבור את הקרב של סאסקה אוצ'יהא נגד קאבוטו ועוד קטעים הקאגה נגד מאדרה.[/spoiler]
-
אני כ''כ מחכה לראות את [color=yellow]שביר תהמסכה [color=black]באנימה,זה הולך להיות גדול כ''כ [/color][/color]
-
[quote=monster;1456566]הפתיח החדש של נארוטו כזה חרא חוץ מספוילרים שלו הכל חרא.
אבי
[spoiler]יש מצב שהשיר יגיע לנקודה שבו שוברים את המסכה של טובי, אבל לאחרונה יש מלא פילרים לאנימה, אז יכול להיות שלא נגיע לזה בחצי השנה הקרובה. אני די בטוח שכן נעבור את הקרב של סאסקה אוצ'יהא נגד קאבוטו ועוד קטעים הקאגה נגד מאדרה.[/spoiler][/quote]
פילרים בדרך כלל באים בגלים. עכשיו יש הפוגה מפילרים. זה לא אומר שהפרקים מלאים בהתרחשויות... אבל זה בסדר יחסית בינתיים...
@Alien
נראה לך? בטח המסכה תסדק, ואז הפרק ייגמר בזה, ואז יתחיל גל של 26 פרקי פילרים שאני לא יודע, רואים את קקשי עוזר לזקנות לחצות את הכביש ואת קיבה מאכיל את אקאמארו שלוש שנים לפני הפרק הראשון... ורק אחרי זה יגלו מי עומד מאחורי המסכה.
-
[quote=monster;1456566]הפתיח החדש של נארוטו כזה חרא חוץ מספוילרים שלו הכל חרא.
אבי
[spoiler]יש מצב שהשיר יגיע לנקודה שבו שוברים את המסכה של טובי, אבל לאחרונה יש מלא פילרים לאנימה, אז יכול להיות שלא נגיע לזה בחצי השנה הקרובה. אני די בטוח שכן נעבור את הקרב של סאסקה אוצ'יהא נגד קאבוטו ועוד קטעים הקאגה נגד מאדרה.[/spoiler][/quote]
השיר מעצבן לגמרי, הקול של הזמרות מפריע באוזן חחח,
[spoiler]מה שהיה הפתיח לא יכול לרמז? כאילו זה שאחרי שיראו את רין מתה במקום שאוביטו ראה אותה ודיבר עליה שהוא יוצר עולם חדש שהיא תחייה בו (פרק 606 במנגה) ובסוף שמדגישים את טובי, גיא וקאקאשי[/spoiler]
-
-
[quote=uchiha madara;1456571]השיר מעצבן לגמרי, הקול של הזמרות מפריע באוזן חחח,
[spoiler]מה שהיה הפתיח לא יכול לרמז? כאילו זה שאחרי שיראו את רין מתה במקום שאוביטו ראה אותה ודיבר עליה שהוא יוצר עולם חדש שהיא תחייה בו (פרק 606 במנגה) ובסוף שמדגישים את טובי, גיא וקאקאשי[/spoiler][/quote]
חח אולי.
[quote=lordabizi;1456570]פילרים בדרך כלל באים בגלים. עכשיו יש הפוגה מפילרים. זה לא אומר שהפרקים מלאים בהתרחשויות... אבל זה בסדר יחסית בינתיים...
@alien
נראה לך? בטח המסכה תסדק, ואז הפרק ייגמר בזה, ואז יתחיל גל של 26 פרקי פילרים שאני לא יודע, רואים את קקשי עוזר לזקנות לחצות את הכביש ואת קיבה מאכיל את אקאמארו שלוש שנים לפני הפרק הראשון... ורק אחרי זה יגלו מי עומד מאחורי המסכה.[/quote]
לפני שבועיים היה פרק פילרי ולא אתפלע אם אהיה עוד פילר בחודש הקרוב או חצי פילר.
-
[quote=lordabizi;1456570]פילרים בדרך כלל באים בגלים. עכשיו יש הפוגה מפילרים. זה לא אומר שהפרקים מלאים בהתרחשויות... אבל זה בסדר יחסית בינתיים...
@alien
נראה לך? בטח המסכה תסדק, ואז הפרק ייגמר בזה, ואז יתחיל גל של 26 פרקי פילרים שאני לא יודע, רואים את קקשי עוזר לזקנות לחצות את הכביש ואת קיבה מאכיל את אקאמארו שלוש שנים לפני הפרק הראשון... ורק אחרי זה יגלו מי עומד מאחורי המסכה.[/quote]
חחחחח אהבתי את קשקשי עוזב לזקנות, עוד מרק מהסאגה שיראו את שיאקמארו עם צ׳וגי אוכלים חטיפים כאשר נארוטו הלך למשימה הראשונה עם זאבוזה והאקו.
-
תגידו בדרגון בול
איך הביסו את סל?
זה היה גוהאן נכון?
-
[quote=togfi;1456576]תגידו בדרגון בול
איך הביסו את סל?
זה היה גוהאן נכון?[/quote]
גואהן בסופר סאיה 2 אם זכור לי נכון.
-
[quote=monster;1456574]חח אולי.
לפני שבועיים היה פרק פילרי ולא אתפלע אם אהיה עוד פילר בחודש הקרוב או חצי פילר.[/quote]
לא, אבל הם מצאו את המגילה שעליה מצוייר אל המוות, וזה מאוד חשוב להמשך, אז זה לא פילר.
כן, גוהאן סופר סאייה 2, בסיוע ממשי / או מנטאלי של גוקו נלחם בקרב קמהמה נגד סל, בזמן שכל השאר הבינו שלשבת ולצפות במוות שלהם זה לא מועיל וניסו להפריע לסל, והוא כל הזמן חיסל אותם, ואז בסוף בא וג'יטה ובאמת הצליח לרגע לשבש את הריכוז שלו, הזדמנות שגוהאן ניצל עד הסוף.
-
[QUOTE=Togfi;1456576]תגידו בדרגון בול
איך הביסו את סל?
זה היה גוהאן נכון?[/QUOTE]
לא הביסו את סל. הוא נשאר נצור בלבבות של כולנו :cry:
וליאור, התמונה מזכירה לי בלבאזור שעושה אהבה עם השחקן.
-
[quote=monster;1456574]חח אולי.
לפני שבועיים היה פרק פילרי ולא אתפלע אם אהיה עוד פילר בחודש הקרוב או חצי פילר.[/quote]
[spoiler]אני מחכה כלך כך שכבר יראו את אוביטו, אני מחכה לראות עם ישנו לטובי את הקול או ישארו את אותו מדבב של טובי ומאדרה גם לאוביטו המבוגר או יביאו מדבב אחר[/spoiler]
גם אני לא אתפלא, אני קורא פורומים באנגלית ושם ראו את הדירקטור של האנימה אמר בטוויטר שלו שכנראה יהיו פילרים בין ווליום 63 עד 65
-
[quote=lordabizi;1456578]לא, אבל הם מצאו את המגילה שעליה מצוייר אל המוות, וזה מאוד חשוב להמשך, אז זה לא פילר.
כן, גוהאן סופר סאייה 2, בסיוע ממשי / או מנטאלי של גוקו נלחם בקרב קמהמה נגד סל, בזמן שכל השאר הבינו שלשבת ולצפות במוות שלהם זה לא מועיל וניסו להפריע לסל, והוא כל הזמן חיסל אותם, ואז בסוף בא וג'יטה ובאמת הצליח לרגע לשבש את הריכוז שלו, הזדמנות שגוהאן ניצל עד הסוף.[/quote]
לקח לי חצי דקה להבין על איזה מגילה אתה מדברxd