-
[quote=ragnathebloodege;1459746]-תמונה-
סבבה מה איתך?[/quote]
לא אמורה להיות כאן תמונה של diethard גוסס?
דאלאמבר, האמת המתמטית אינה תלויה בקיומם של בני האדם. 2 יישאר ראשוני גם אם כל האוכלוסייה של האנושות תעלם. גם אצל חייזרים, 2 הוא ראשוני. האנשים הם הפרעה למתמטיקה. אם הם מסיחים את דעתך תהרוג אותם.
-
[QUOTE=הנפש המתמטית;1459747]סבבה.
מתמטקאים שואפים לאמת ובלי אנשים לא יהומ דעות ולכן גם לא יהי אמת[/QUOTE]
אפיק!
-
[QUOTE=RagnaTheBloodege;1459746][url="http://jpg.co.il/view/52618a0184c9f.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/10/52618a0184c9f.png[/img][/url]
סבבה מה איתך?[/QUOTE]
קלאנאד 3>
-
אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~
-
[quote=pikachu 4 ever;1459752]אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~[/quote]
אני לא אוהב להגיב לבן אדם אחד. מאחר וזה לא נראה כאילו אנשים עומדים אי פעם להשתתף במשחק שלי אני כנראה פשוט אשמיד אותו. אבל החוק מתיר לי שבועיים בלי להגיב. אני אקח את הזמן.
-
[quote=pikachu 4 ever;1459752]אביזי אולי תעדכן במ"ת שלך ממש משעמם לי עכשיו ~_~[/quote]
נו איך הלך לך הנורמל? ואיזה ליגה אתה עכשיו? בסיסטם הנוכחית זה ממש קל לעלות tier...
-
[quote=cho'gath;1459754]נו איך הלך לך הנורמל? ואיזה ליגה אתה עכשיו? בסיסטם הנוכחית זה ממש קל לעלות tier...[/quote]
האמת היא שעדיין לא שיחקתי כי זה ביקש ממני לשנות סיסמא ואין לי ממש כוח לעשות את זה עכשיו...
כנראה בראשון אני אשחק...
אני בסילבר 4 עכשיו בגלל שפעמיים כבר הורידו אותי ליגה על כך שלא הייתי פעיל :(
-
[QUOTE=Odin Borson;1459749]אפיק![/QUOTE]
מה הכוונה "אפיק"
-
[quote=pikachu 4 ever;1459755]האמת היא שעדיין לא שיחקתי כי זה ביקש ממני לשנות סיסמא ואין לי ממש כוח לעשות את זה עכשיו...
כנראה בראשון אני אשחק...
אני בסילבר 4 עכשיו בגלל שפעמיים כבר הורידו אותי ליגה על כך שלא הייתי פעיל :([/quote]
אחי אני unranked )): הייתי רמה 26 כשפרשתי xd. יש לך 20 יום לעלות לגולד ואז אתה תקבל אליס בs4
-
[QUOTE=Cho'gath;1459757]אחי אני unranked )): הייתי רמה 26 כשפרשתי xd. יש לך 20 יום לעלות לגולד ואז אתה תקבל אליס בs4[/QUOTE]
תהפוך את זה ל קצת פחות מעשר...
יש לי עכשיו שבוע וחצי של מבחנים ובחנים ויציאה למסע ארץ ישראלי בתחילת נומבר:tiresome:
-
-
[quote=mr. Avokado;1459759]מגלגל
הוא כבר גולד
נראלי[/quote]לא הוא אמר שהוא סילבר 4. טאלון רוצה דואו?
-
[quote=הנפש המתמטית;1459756]מה הכוונה "אפיק"[/quote]
epic!
אני משחק כרגע בצינוק מסתורי חוקרי השמיים אם מישהו מתעניין.
-
המשחק civ V שואב את הזמן שלי ))):
בגללו לא כתבתי סיקור
ולא צפיתי ביוטיוב כבר יומיים )):
-
[YOUTUBE]QP5RGSH02Sk[/YOUTUBE]
DAT ALBUM THOUGH