-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:22 |[/B][/U]
נראה כי לאחר התנגדות הג'יגה, ליליגאנט התעייפה כהוגן - דבר שאתה מחליט לנצל.
סרסקיט מתחיל לירות חוטים לכל עבר, פוגע בליליגאנט וגם בשאר הזירה. הוא מתעייף גם כן, אך ממשיך לירות חוטים.
יריית חוט השתפרה לרשת דביקה! - Sticky Web.
מנגד ליליגאנט כבר מסוגלת לתקוף, ומביטה אל עבר סרסקיט הקטן שממשיך לירות חוטים במרץ.
"להב עלה!" מורה ליליאן, ובשיסוע אחד - מעיפה את סרסקיט אחורנית, מעולף.
-
[QUOTE=סוס;1503313][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:22 |[/B][/U]
נראה כי לאחר התנגדות הג'יגה, ליליגאנט התעייפה כהוגן - דבר שאתה מחליט לנצל.
סרסקיט מתחיל לירות חוטים לכל עבר, פוגע בליליגאנט וגם בשאר הזירה. הוא מתעייף גם כן, אך ממשיך לירות חוטים.
יריית חוט השתפרה לרשת דביקה! - Sticky Web.
מנגד ליליגאנט כבר מסוגלת לתקוף, ומביטה אל עבר סרסקיט הקטן שממשיך לירות חוטים במרץ.
"להב עלה!" מורה ליליאן, ובשיסוע אחד - מעיפה את סרסקיט אחורנית, מעולף.[/QUOTE]
"עשית את העבודה. חזור כעת." אחזיר את סרסקיט. "צ'ינגלינג, תורך." אמתין שהיא תעלה לזירה, "אני יודע שגם את במצב קשה, מה שאני צריך ממך זה שתשתמשי בבלבול, וכל פיסת חוט שירה סרסקיט אי פעם, תזיזי ביחד בו זמנית אל עבר צ'ינגלינג, ותנסי לכלוא אותו ברשת חוטים שכזו שתקיף אותו מכל הכיוונים. זה כל מה שאני צריך ממך." אומר בעוד התכנית המטורפת שלי מתקרבת אל רגע השיא שלה, הלב שלי פועם מאוד, עד כדי כך שאני חושש לבריאותו של ליבי.
-
[U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:30 |
[/B][/U]אתה מורה לצ'ינגלינג לעלות לזירה, והיא מעופפת לה אל מול לילגאנט. אתה נזכר שהיא מורעלת מהקרב עם רוזליה.
"מאמן נבון" אומרת צ'רי, "כן הוא עוד ינצח אותך ליליאן!" צוחקת אחותה קאמיל.
"תשתקו, אני וליליגאנט ננצח!" היא מעירה להן, נחושה- והקרב מתחיל.
אתה מורה לצ'ינגלינג לתקוף עם בלבול (בהתחלה כתבתי בטעות בולבול, אבוי*), והיא מטיחה שני חוטים אל עבר ליליגאנט.
"ליליגאנט, שסעי אותם" מורה ליליאן - וליליגאנט חותכת את זוג החוטים שהועפו אליה. צ'ינגלינג המופתעת, חוטפת עוד נזק מהרעל שבגופה.
"להב עלה, הפעם על צ'ינגלינג!" מורה ליליאן, וליליגאנט רצה אל עבר צ'ינגלינג, שמצליחה להתחמק בתזמון נהדר.
היא מנצלת את הפספוס של ליליגאנט כדי לפגוע בה עם מספר חוטים נוספים, ומצליחה לעטוף את רגליה ואת פלג גופה התחתון בחוטים.
ליליגאנט ושתיהן נבהלות, זועקות לרגע מתוך לחץ, כשלפתע פתאום צ'ינגלינג נוחתת על האדמה. נראה כי הרעל עשה את שלו גם כן.
ליליאן מושכת בכתפיה, ונאנחת. "נודה לרוזליה על זה אחר כך" היא אומרת.
-
[QUOTE=סוס;1503321][U][B]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:30 |
[/B][/U]אתה מורה לצ'ינגלינג לעלות לזירה, והיא מעופפת לה אל מול לילגאנט. אתה נזכר שהיא מורעלת מהקרב עם רוזליה.
"מאמן נבון" אומרת צ'רי, "כן הוא עוד ינצח אותך ליליאן!" צוחקת אחותה קאמיל.
"תשתקו, אני וליליגאנט ננצח!" היא מעירה להן, נחושה- והקרב מתחיל.
אתה מורה לצ'ינגלינג לתקוף עם בלבול (בהתחלה כתבתי בטעות בולבול, אבוי*), והיא מטיחה שני חוטים אל עבר ליליגאנט.
"ליליגאנט, שסעי אותם" מורה ליליאן - וליליגאנט חותכת את זוג החוטים שהועפו אליה. צ'ינגלינג המופתעת, חוטפת עוד נזק מהרעל שבגופה.
"להב עלה, הפעם על צ'ינגלינג!" מורה ליליאן, וליליגאנט רצה אל עבר צ'ינגלינג, שמצליחה להתחמק בתזמון נהדר.
היא מנצלת את הפספוס של ליליגאנט כדי לפגוע בה עם מספר חוטים נוספים, ומצליחה לעטוף את רגליה ואת פלג גופה התחתון בחוטים.
ליליגאנט ושתיהן נבהלות, זועקות לרגע מתוך לחץ, כשלפתע פתאום צ'ינגלינג נוחתת על האדמה. נראה כי הרעל עשה את שלו גם כן.
ליליאן מושכת בכתפיה, ונאנחת. "נודה לרוזליה על זה אחר כך" היא אומרת.[/QUOTE]
"כן! הכל עובד לפי התכנית! צ'ינגלינג, כל הכבוד!" אומר ואחזיר את צ'ינגלינג באטרף, "כעת, סינדקוויל, תנקום ביצור המתועב הזה! הימרתי את הכל על המהלך הזה! תתקוף בגלגל להבה! תצית את כל החוטים שכרוכים סביבה! תבשל אותה בעודה בחיים! תהרוג אותה!! אני רוצה אש! אני! רוצה! אש!!!!" אשאג בקולי קולות, בעוד קצב הלב שלי מתגבר לגמרי, ואני אתעלף. (או שלא, זה לא שיש לי שליטה על פעולות מהסוג הזה)
-
[QUOTE=סוס;1503310]
[B][U]דניס | | לא כאן | 12:28 |
[/U][/B][U]בפרקים הקודמים:::
[/U]תפסתי אותך על חם אביזי. בכל אופן, קרה יותר משאני יכול לכתוב.
[RIGHT][COLOR=#333333]---
אתה מתעלם מהשאר, ופונה אל הצ'ארמנדר. "אתה בסדר?" אתה שואל אותו בדאגה, הוא מחייך ואומר "צ'אר" בנעימות. "קח, זה אמור לעזור" אומר ברנדון ומושיט לצ'רמנדר פרי, הוא אוכל ממנו ומחייך בהנאה.[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
״יואו חבר שלי!״ אושיט אליו פוקדור ואלטף את ראשו
״בוא תצטרף אליי לצוות, אני צריך דינוזאור אחד מוצלח״
אנסה שוב להפטר מה פוקדור של הדיגימון
---
אני שוקל להמשיך את המ״ת שלי, אבל צריך פיתרון איך לפרסם את הפוקימונים בצבא
אני שוקל אולי את האופציה של אינסטגרם בשביל זה או משו (ושם לפרסם את הפרטים, כי זה נוראי מהאייפון ולוקח טונה זמן לערוך מהמחשב)
-
[quote=סוס;[u][b]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:49 |
[/b]בפרקים הקודמים:::
[/u]לאחר ההזמנה לקרב מצידה של קירליה, וההיענות של לילי - הקרב מתחיל.
לילי בוחרת בצ'רובי בעוד פרל משתמשת בקירליה, ונראה כי הולך לטובתה.
לאחר מספר תובנות של התקדמות הקרב, מחליטות המאמנות לשנות את צורת הלחימה לצורה זהה לשל תחרויות.
קירליה מקיפה את עצמה בעלים קסומים, מוכנים לשימוש.
----
את מורה על צ'רובי לתקוף עם עלים קסומים, לסובב אותם סביבה גם כן.
נראה שהיא מצליחה בזה פחות מקירליה, שכן קירליה בעלת כוחות על-חושיים העוזרים לה לשמור על קצב אחיד ומדויק.
צ'רובי משתמשת במגן פרח - מצדדיה מגיעים להם עלי כותרת רבים שמקיפים ומסתחררים סביבה, מעלים לה את ההגנה.
"תשלחי את העלים" מורה פרל, וקירליה שולחת את העלים אל צ'רובי, ששולחת גם כן את עליה אל קיריליה.
שני הפוקימונים נפגעים, אך נראה שקירליה קצת יותר ונופלת על הרצפה, זאת עקב מגן הפרח של צ'רובי.
"קירל...", ממלמלת קירליה, ונעמדת על רגליה תוך כדי שהיא נעטפת באור לבן. הזוהר גודל וגודל, ולובש צורה גבוהה יותר, עד שלבסוף הוא מתפוגג. [i]"גארדבוואר"[/i], ממלמל הפוקימון שמולכם. פרל מביטה למעלה בגארדוואר, ואישוניה גודלים. ."אתת...את..התפתחת!" היא אומרת, גארדוואר מהנהנת, ומתוך אדרנלין הקרב אוספת את שתי ידיה לאוויר ויוצרת כדור מיסטי בצבע ורדרד בוהק - היא שולחת אותו אל עבר צ'רובי, שנפגעת בחזקה ומוטחת מעולפת. "את השתמשת עכשיו בפיצוץ ירח?!", שואלת פרל - וגארדבוואר עונה בחיוביות, "אני מקווה שלאחי לא יהיה אכפת שהיא התפתחה..", היא אומרת במעט אכזבה.
"כל הכבוד צ'ירובי!" אומר בשמחה ואחזיר אותה לפוקדור. "מה פתאום! אח שלך יהיה מאושר לשמוע שהיא התפתחה. כל הכבוד קירל..גורדוור!" אומר בחיוך לפוקימונית המפותחת.
"מה דעתכם על הקרב הזה?" אשאל את שון ואת קאיטו בחיוך. 'זה היה כיף... אפילו קצת יותר מקרב רגיל...' אחשוב לעצמי בחיוך קל.
-
[B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:34 |[/U][/B]
אתה מחזיר את צ'ינגלינג, מברך אותה בכל הכבוד ומורה לסינדקוויל לחזור הזירה.
הפוקימון שלך פצוע, לעומת ליליגאנט שעדיין נראת יציבה.
ולמרות זאת, אתה באטרף, מוכן למהלך הבא שלך.
"אני אוהבת את המבט הזה!" צועקת אליך ליליאן, בעודך מצחקק בקולי קולות.
אתה מורה לסינדקוויל לתקוף בגלגל להבה, להצית את החוטים הכרוכים סביב ליליגאנט! - דבר שאם יצליח, most likely ייעלף את פוקימון העשב במקום.
סינדקוויל מתחיל להתלהט, הוא מתכדרר ומתגלגל בזירה תוך כדי שלהבות עוטפות את גופו הקטן.
הוא מצית חוט אחר חוט, בעוד ליליגאנט מנסה בינתיים להשתחרר בעזרת להב עלה. ככה במשך מספר שניות אינטנסיביות שמרגישות כמו נצח, כשלבסוף כל החוטים בוערים! הם כולם בוערים לכיוון ליליגאנט שלא מצליחה לשחרר את פלג גופה התחתון מהחוטים. "ליליגאנט!" קוראת לכיוונה ליליאן, בעוד הפוקימון מוצת קליל בלהבות.
שתיים, שלוש.. אתה סופר בלבך, ואז הלהבות העוטפות את היצור הירוק מתחילות להיאדף לצדדים.
אתה מנסה להבחין מה קורה שם בדיוק, ורואה שרוח קלילה הנושאת עלי כותרת מצליחה להגן על ליליגאנט ולהשאירה בחיים.
עלי הכותרת שנשרפים קליל גם כן והרוח שנושבת לצד גופה מצליחים לכבות את הבעירה - והעלים נשעטים אל עבר סינדקוויל, שמצליח להתחמק.
המתקפה אמנם לא עשתה KO, אך נראה כי מצבה של ליליגאנט עגום מאוד כרגע.
[B][U]דניס | | לצד העיר פסטוריה | 12:34 |[/U][/B]
[I]אינסטגרם זה נחמד, קליל ונוח. בעד שכן.
בכל אופן הסיפור שלך סופר משעמם אותי בינתיים כי אתה לא עושה כלום
אני רוצה להמשיך לך בראנדומליות, אבל כמו שהיה לדור. אני ארנדם אותך בסיפור אבל תמשיך לזרום עם העלילה
איך אתה זורם זה כבר אתה תבחר[/I]
---
אתה מחליף את טייראנטרום בעד צ'רמנדר.
ברכותיי! תפסת צ'רמנדר.
אתה מוציא את הלטאה מלטף את ראשו, הוא נהנה ממגעך.
אתם ממשיכים שניכם בדרך, ואתה רואה שאינך רחוק מהעיר פסטוריה.
אתה שומע רעש מתוך האדמה, כשלפתע היא נסדקת, ומתוכה קופץ היטמונלי!
ההיטמונלי הזה נראה כאילו ישב 20 שנה מתחת לאדמה, וחיכה.
"המתנתי לך, מאסטר", הוא אומר ומשתחווה לפניך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/106.gif[/IMG]
[B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 17:04 |
[/B][I]אני הולך לתמצת לך מעט את התגובה הזו כדי שנוכל להתקדם במשחק מהר יותר חח
[/I]------
את מחזירה את צ'ינגלינג בחיוך, חושבת על הניסיון וההנאה שרכשת מהקרב.
"תודה!" מודה לך פרל, והיא מהנהנת. "את צודקת, תודה על הכל!" היא מוסיפה בשנית, חוזרת על כך שוב ושוב.
גארדבויר מביטה בך ומחייכת גם כן, נראה שגם היא מוקירה לך תודה.
נראה שקאיטו קצת נבוך לומר את דעתו, בעוד שון מתלהב. "זה היה ממש ממש יפה! אף פעם לא ראיתי מגן פרח! איך עשיתם את זה?", הוא מספים אותך בשאלות. פרל ניגשת אלייך, "אני חושבת שעליי ללכת, אני צריכה לספר לאחי הגדול על גארדבויר, אבל אני מקווה שאראה אתכם שוב! אני גרה בעיר ורדנטורף אז אם אי פעם תהיו שם אל תשכחו לבקר!" היא מחייבת אותך, ואת מסכימה. "דרך אגב, בעיר ורדנטורף יש תחרויות כמו שיש בטלויזיה! כמו שעשינו! אם תרצי, תוכלי להגיע לשם ולנצח, אני בטוחה שתצליחי!" היא אומרת בחיוך.
אתם נפרדים מפרל, ורואה שקאיטו די מוטרד. "מה קרה?", את מנסה לברר.
"כלום.. רק ש.. די שכחנו מהמכון", הוא אומר ומביט על מכון הפוקימונים של העיר רסטבורו.
-
[QUOTE=SILVER;1503496][B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:34 |[/U][/B]
אתה מחזיר את צ'ינגלינג, מברך אותה בכל הכבוד ומורה לסינדקוויל לחזור הזירה.
הפוקימון שלך פצוע, לעומת ליליגאנט שעדיין נראת יציבה.
ולמרות זאת, אתה באטרף, מוכן למהלך הבא שלך.
"אני אוהבת את המבט הזה!" צועקת אליך ליליאן, בעודך מצחקק בקולי קולות.
אתה מורה לסינדקוויל לתקוף בגלגל להבה, להצית את החוטים הכרוכים סביב ליליגאנט! - דבר שאם יצליח, most likely ייעלף את פוקימון העשב במקום.
סינדקוויל מתחיל להתלהט, הוא מתכדרר ומתגלגל בזירה תוך כדי שלהבות עוטפות את גופו הקטן.
הוא מצית חוט אחר חוט, בעוד ליליגאנט מנסה בינתיים להשתחרר בעזרת להב עלה. ככה במשך מספר שניות אינטנסיביות שמרגישות כמו נצח, כשלבסוף כל החוטים בוערים! הם כולם בוערים לכיוון ליליגאנט שלא מצליחה לשחרר את פלג גופה התחתון מהחוטים. "ליליגאנט!" קוראת לכיוונה ליליאן, בעוד הפוקימון מוצת קליל בלהבות.
שתיים, שלוש.. אתה סופר בלבך, ואז הלהבות העוטפות את היצור הירוק מתחילות להיאדף לצדדים.
אתה מנסה להבחין מה קורה שם בדיוק, ורואה שרוח קלילה הנושאת עלי כותרת מצליחה להגן על ליליגאנט ולהשאירה בחיים.
עלי הכותרת שנשרפים קליל גם כן והרוח שנושבת לצד גופה מצליחים לכבות את הבעירה - והעלים נשעטים אל עבר סינדקוויל, שמצליח להתחמק.
המתקפה אמנם לא עשתה KO, אך נראה כי מצבה של ליליגאנט עגום מאוד כרגע.
[/QUOTE]
'הוא לא מת..? נכשלתי!!!!!' יחשוב לעצמו מאד-קינג אביזי בעוד הזעזוע של הכישלון של להרוג את הפוקימון האוייב יכלא אותו בתוך דף המילניום לעוד 3000 שנה, ואני אחזור להיות שפוי.
"מה... קרב מכון? אה אוקיי." אני אגיד בזמן שאני חוזר להכרה, "סינדקוויל, הקרב הזה תלוי מאוד קרוב לסיום. אני צריך שתהיה איתן. תתקוף שוב בגלגל להבה ותברח תחת מחסה של מסך עשן!"
-
[QUOTE=SILVER;1503496]
[B][U]דניס | | לצד העיר פסטוריה | 12:34 |[/U][/B]
[I]אינסטגרם זה נחמד, קליל ונוח. בעד שכן.
בכל אופן הסיפור שלך סופר משעמם אותי בינתיים כי אתה לא עושה כלום
אני רוצה להמשיך לך בראנדומליות, אבל כמו שהיה לדור. אני ארנדם אותך בסיפור אבל תמשיך לזרום עם העלילה
איך אתה זורם זה כבר אתה תבחר[/I]
---
אתה מחליף את טייראנטרום בעד צ'רמנדר.
ברכותיי! תפסת צ'רמנדר.
אתה מוציא את הלטאה מלטף את ראשו, הוא נהנה ממגעך.
אתם ממשיכים שניכם בדרך, ואתה רואה שאינך רחוק מהעיר פסטוריה.
אתה שומע רעש מתוך האדמה, כשלפתע היא נסדקת, ומתוכה קופץ היטמונלי!
ההיטמונלי הזה נראה כאילו ישב 20 שנה מתחת לאדמה, וחיכה.
"המתנתי לך, מאסטר", הוא אומר ומשתחווה לפניך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/106.gif[/IMG]
[/QUOTE]
לא יודע אם יהיו שחקנים
נראה בסופש/בעוד שבועיים כשאצא
---
״ברוכה הבאה גבירתי״ אקוד ואניף קלות את המגבעת שלראשי.
״אתה יכול לקרוא לי סנסיי הפיסטוקים, ואני מצידי אלמד אותך את תורת קילוף הrazz berry!״ אשלוף ברי מהכיס ואתחיל ללעוס את הקליפה מהפרי ולירוק אותה לרצפה
-
[B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 17:04 |
[/B][I]אני הולך לתמצת לך מעט את התגובה הזו כדי שנוכל להתקדם במשחק מהר יותר חח
[/I]------
את מחזירה את צ'ינגלינג בחיוך, חושבת על הניסיון וההנאה שרכשת מהקרב.
"תודה!" מודה לך פרל, והיא מהנהנת. "את צודקת, תודה על הכל!" היא מוסיפה בשנית, חוזרת על כך שוב ושוב.
גארדבויר מביטה בך ומחייכת גם כן, נראה שגם היא מוקירה לך תודה.
נראה שקאיטו קצת נבוך לומר את דעתו, בעוד שון מתלהב. "זה היה ממש ממש יפה! אף פעם לא ראיתי מגן פרח! איך עשיתם את זה?", הוא מספים אותך בשאלות. פרל ניגשת אלייך, "אני חושבת שעליי ללכת, אני צריכה לספר לאחי הגדול על גארדבויר, אבל אני מקווה שאראה אתכם שוב! אני גרה בעיר ורדנטורף אז אם אי פעם תהיו שם אל תשכחו לבקר!" היא מחייבת אותך, ואת מסכימה. "דרך אגב, בעיר ורדנטורף יש תחרויות כמו שיש בטלויזיה! כמו שעשינו! אם תרצי, תוכלי להגיע לשם ולנצח, אני בטוחה שתצליחי!" היא אומרת בחיוך.
אתם נפרדים מפרל, ורואה שקאיטו די מוטרד. "מה קרה?", את מנסה לברר.
"כלום.. רק ש.. די שכחנו מהמכון", הוא אומר ומביט על מכון הפוקימונים של העיר רסטבורו.[/QUOTE]
"אתה צודק!" אומר ואשים יד על הפנים (face palm שכזה). אחזיר את צ'רובי לפוקדור שלה כדי שתנוח. "בואו נלך" אומר בחיוך ואלך איתם לכיוון המכון. בדרך אעצור במרכז הפוקימונים וארפא את פוקימוניי ליתר ביטחון. "אתה גם רוצה להילחם?" אשאל את קאיטו תוך כדי שניכנס למכון ונחפש את האחראי כדי שנוכל לאתגר את המנהיג לקרב.
-
[QUOTE=SILVER;1503310][CENTER][SIZE=5][B]tryhard mode: Activated[/B]
מוכנים לקצת מ"ת???[/SIZE][/CENTER]
[B][U]מליפאן | מכון העיר ורדנטורף | 09:19 |[/U][/B][RIGHT][COLOR=#333333][U]בפרקים הקודמים:::
[/U][I]הקרב בין סינדקוויל לליליגאנט מתחיל, לאחר שמליפאן הצליח להביס שניים משלושת פוקימוני המכון.
אמנם המצב נראה טוב לצידו של מליפאן, אך לליליגאנט יש מספר בוסטים שאחיותיה השאירו במיוחד בשבילה!
סינדקוויל הרס את הזירה, אך נראה שליליגאנט הייתה מוכנה גם לכך כאשר רקדה והעלתה את יכולותיה כהוגן.
סינדקוויל התשוש חוטף נזק רב.
[/I]----
אתה מחליט להחזיר את סינדקוויל אל היציע, "בחירה נבונה" אומרת ליליאן, משלבת את ידיה.
"אוי לא...", ממלמל טובי בעודו מביט על ליליגאנט המהירה. היא מדלגת לה ימינה ושמאלה, ונראה שהוא כותב את הכל בפנקס קטן. סינדקוויל מתהלך לו ומנסה לשחזר מעט אנרגיה בעוד סרסקיט מתרוצץ אל הקרב.
"מתקפה מהירה!" אתה מורה לסרסקיט, מנגד ליליאן מורה לליליגאנט לתקוף בקאנטר-אטאק בעזרת להב עלה.
ליליגאנט מחדדת את להביה, וסרסקיט מטיח את גופו הקטן בשלה - לפני שהיא מספיקה להכות בו.
אתה אוחז באגרופף בחוזק לאור ההצלחה, וסרסקיט מתאמן על ירי חוט שמשוסע בקלות על ידי הלהב עלה.
"קדימה ליליגאנט, בואי נסיים את זה, התנגשות ג'יגה!" מורה ליליאן.
ליליגאנט קופצת לאוויר ומוקפת באור כתום, היא מתחילהל שעוט ולעקוב אחרי סרסקיט שמנסה לברוח באמצעות שימוש במתקפה מהירה, אך לבסוף נפגע. הוא מתרסק על הקרקע, ולאחר מספר רגעים התמונה מתבהרת.
סרסקיט הקטן עוד מצליח לעמוד על רגליו, זוהר באור אדום שמתחיל להתפוגג לאט לאט, נראה כי הספיק להשתמש בסיבולת ולהעניק לעצמו עוד צ'אנס אחרון.
[/COLOR][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT]
[U][B]אייס | מכון העיר רסטבורו | 17:08 |[/B][/U]
[U]בפרקים הקודמים:::[/U]
טוטודייל ניצח את שאקל, והקרב ממשיך. אייס החזיר את טוטודייל, והוציא את סנייבי כנגד ג'יגאליט.
סנייבי השתמשה מיד במשיכה, והצליחה לתפוס את תשומת הלב של ג'יגאליט.
לאחר מכן תקפה סנייבי בטורנדו עלים, מתקפה סופר אפקטיבית - אך עדיין הדרך להבסת טנק כמו ג'יגאליט היא ארוכה.
ג'יגאליט הרעיד את האדמה והחל להשתמש בקבר אבנים.
----
אתה מורה לסנייבי לתקוף עם הגפנים ולעלות על גבו של ג'יגאליט בעודו מרעיד את האדמה.
סנייבי נזהרת ביותר, בעוד אבנים צצות להן מכל כיוון - ומצליחה לפגוע בחוד שעל ראשו של ג'יגאליט.
היא מושכת את עצמה ועולה על ראשו, בעודו מתנענע מצד לצד ומנסה להעיף אותה.
היא מתחילה להצליף בג'יגאליט, שיוצא ממצב המשיכה שהיה מקודם.
ג'יגאליט מנסה לפגוע עם אבני תער, אך מפספס עקב סנייבי שיושבת על ראשו. היא ממשיכה להצליף בג'יגאליט, פעם אחר פעם, ונראה כי מצליחה להכניע את הענק. "ג'יגאליט, התמקדות!" מורה רוקסן בנעם.
עיניו של ג'יגאליט מתמקדות בדמות הנחש שעל ראשו, ונראה כי הוא מוכן לבצע מתקפה.
"אבני תער!" מורה רוקסן, "full power!!!".
[U][B]לילי | צפון העיר רסטבורו | 16:49 |
[/B]בפרקים הקודמים:::
[/U]לאחר ההזמנה לקרב מצידה של קירליה, וההיענות של לילי - הקרב מתחיל.
לילי בוחרת בצ'רובי בעוד פרל משתמשת בקירליה, ונראה כי הולך לטובתה.
לאחר מספר תובנות של התקדמות הקרב, מחליטות המאמנות לשנות את צורת הלחימה לצורה זהה לשל תחרויות.
קירליה מקיפה את עצמה בעלים קסומים, מוכנים לשימוש.
----
את מורה על צ'רובי לתקוף עם עלים קסומים, לסובב אותם סביבה גם כן.
נראה שהיא מצליחה בזה פחות מקירליה, שכן קירליה בעלת כוחות על-חושיים העוזרים לה לשמור על קצב אחיד ומדויק.
צ'רובי משתמשת במגן פרח - מצדדיה מגיעים להם עלי כותרת רבים שמקיפים ומסתחררים סביבה, מעלים לה את ההגנה.
"תשלחי את העלים" מורה פרל, וקירליה שולחת את העלים אל צ'רובי, ששולחת גם כן את עליה אל קיריליה.
שני הפוקימונים נפגעים, אך נראה שקירליה קצת יותר ונופלת על הרצפה, זאת עקב מגן הפרח של צ'רובי.
"קירל...", ממלמלת קירליה, ונעמדת על רגליה תוך כדי שהיא נעטפת באור לבן. הזוהר גודל וגודל, ולובש צורה גבוהה יותר, עד שלבסוף הוא מתפוגג. [I]"גארדבוואר"[/I], ממלמל הפוקימון שמולכם. פרל מביטה למעלה בגארדוואר, ואישוניה גודלים. ."אתת...את..התפתחת!" היא אומרת, גארדוואר מהנהנת, ומתוך אדרנלין הקרב אוספת את שתי ידיה לאוויר ויוצרת כדור מיסטי בצבע ורדרד בוהק - היא שולחת אותו אל עבר צ'רובי, שנפגעת בחזקה ומוטחת מעולפת. "את השתמשת עכשיו בפיצוץ ירח?!", שואלת פרל - וגארדבוואר עונה בחיוביות, "אני מקווה שלאחי לא יהיה אכפת שהיא התפתחה..", היא אומרת במעט אכזבה.
[B][U]דניס | | לא כאן | 12:28 |
[/U][/B][U]בפרקים הקודמים:::
[/U]תפסתי אותך על חם אביזי. בכל אופן, קרה יותר משאני יכול לכתוב.
[RIGHT][COLOR=#333333]---
אתה מתעלם מהשאר, ופונה אל הצ'ארמנדר. "אתה בסדר?" אתה שואל אותו בדאגה, הוא מחייך ואומר "צ'אר" בנעימות. "קח, זה אמור לעזור" אומר ברנדון ומושיט לצ'רמנדר פרי, הוא אוכל ממנו ומחייך בהנאה.[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חזרתי!
----------
"עכשיו סנייבי! קפצי מהגב שלו למעלה והשתמשי בטורנדו עלים לעברו." אורה עליה על מנת שתשתמש בזה להדוף את אבני התער. "עמדי מולו והשתמשי במשיכה בפעם האחרונה ומיד אחר כך תקפי בהצלפת גפן!"
-
[FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
המהלכים האחרונים עייפו אותו מאד, וניכר כי עכבר האש השתמש בהרבה מכוחו לצורך הצלחתם.
מהצד השני, ליליגאנט גם היא חסרת כוחות.
לאחר שהשתמשה במירב כוחה לצורך סופת עלי הכותרת, נראה כי זקוקה למעט זמן מנוחה.
אתה מפציר בסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה, וסינדקוויל נעמד על רגליו ונערך לקראת ההתקפה.
הוא מתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל. בדרכו לפגיעה חזיתית בפוקימון הפרח. אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן לצורך פגיעה קשה ומפתיעה אף יותר, והפוקימון הקטן מכסה את עצמו בעננת עשן.
"לילי, אני יודעת שקשה, תשתמשי בהבזק!" צועקת ליליאן, וליליגאנט הלא יציבה מתעלת את כוחה לצורך יצירת הבזק אור שמהמם את כולכם מבעד לעשן.
סינדקוויל ממשיך להתגלגל.. ומתגלגל.. ומתגלגל.. וחובט בליליגאנט, שנחבטת באדמה בחזקה.
למה בכלל להשתמש בהבזק נגד פוקימון עם עיניים עצומות?
העשן מתפוגג. פוקימון העשב חבוט על הרצפה, מעולף. וסינדקוויל מולו שכוב על הרצפה.
אף אחד לא מספיק להגיב, ופוקימון העכבר זוהר באור לבן שמהמם את כולכם פעם נוספת. סבירות גבוהה שאיבדתם אחוזי ראייה במהלך הקרב האחרון. הוא גודל, הלהבה שהייתה על גבו עכשיו מתפשטת לעבר הראש והזנב.
ומולכם שכוב עכשיו קווילבה, חצי מעולף. הוא פוקח את עיניו לאט ומביט סביבו כמו תינוק.
"ליליגאנט לא יכולה להילחם יותר, המנצח הוא מליפאן!" מכריזה השופטת.
"היית נהדרת.." אומרת ליליאן, מחזירה את הפוקימון לפוכדור, ואת הפוכדור חזרה לכיסה. "וגם אתה, מליפאן." משבחת אותך האחות האמצעית, והשתיים הנוספות מהנהנות בהסכמה. קאמיליה זורקת לך דיסק בו צרובה מתקפה.
אתה תופס בדיסק, כתוב עליו TM11, "זה יום שמשי. זה מחזק את מתקפות האש של הפוקימונים שלך, ואת פוקימוני העשב גם כן. הדסקים שאנו מחלקות כאן הם דסקים של המתקפה מגה שאיבה.. אבל לצערי נגמרו כולם. אם אתה רוצה, תחזור עוד שבוע, ובטח יגיעו עד אז נוספים."
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/quilava.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U]
[B]דניס || העיר פסטוריה || 01:49 || @גרובייל ;[/B][/U]אתה בעיירה פסטוריה. יש פסטיבל קרוגאנקים. מה תעשה?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG]
[FONT=lucida sans unicode]
[B][U]לילי || מכון העיר רסטבורו | 17:04 || @ALICE ;
[/U][/B]אתם ממשיכים אל המכון, ופוגשים ברוקסן, מנהיגת המכון.
רוקסן מוציאה את הפוקימון הראשון שלה, קראסטל.
במי תבחרי?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/crustle.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 17:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]אבני התער של גיגאליט שועטות לעבר סנייבי, שקופצת מראשו ויוצרת טורנדו עלים עם זנבה.
מספר אבנים פוגעות, אך על פניו נראה כי המתקפה עשתה הרבה פחות נזק ממה שמתקפה ישירה הייתה עושה.
סנייבי תוקפת במשיכה, אך גיגאליט הורס את הלב המעופף על ידי שימוש באבן אחורית כמגן.
סנייבי תוקפת בהצלפת גפן, אך נראה כי גיגאליט משתמש בהתקשחות והמתקפה מורידה פחות ופחות בכל פעם.
"גיגאליט, התנגשות גיגה!" צועקת רוקסן.
הפוקימון האיטי מתעטה בכוח כתום ובוער, ושועט אל עבר סנייבי.
נראה כי המתקפה יכולה להיות פטאלית.
אתה נלחץ, קצת לא בטוח מה לעשות ברגע זה - ואז עולה לך רעיון.
סנייבי משתמשת בטורנדו עלים כלפי מטה, מתעופפת לה לאוויר. רוקסן ואתה שניכם מבינים שגיגאליט' הולך לפספס את הפוקימון המהיר שמולו.
גיגאליט עכשיו איפה שסנייבי הייתה רגעים בודדים קודם, רק שסנייבי מטר וחצי מעליו.
היא אוחזת בו בשתי הגפנים שלה, ומטיחה את הפוקימון באדמה, עם כל עצמת הג'יגה שעטה סביבו.
הפוקימון יוצר עננת אבק שנעלמת, ולבסוף מותירה אותו שכוב על הרצפה מעולף.
כולם צוהלים, ורוקסן משבחת אותך. היא מביאה לך TM - זריקת אבן.
אתה בא להתקרב לסנייבי, שקופצת לעברך - עטופה אור לבן. הפוקימון שלך גדל וגדל, וקופצת עליך סרביין חדשה מהניילונים.
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/servine.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT]
-
[QUOTE=IHavePipi;1498813][U][B]דור | איפשהוא בקאנטו? | 03:37 | @sans |
[/B][/U]אופסי דייזי שכחתי להגיב לך קודם
---
נאזליף נפגע ממתקפת הליקוק של ליקיטאנג, אך תופס בלשונו הגדולה וסובל בעוד סניזל מגיעה לעזרתו.
סניזל שולחת רוח קפואה אל עבר הלשון, שמתחילה להתקרר, ליקיטאנג נראה כי הוא סובל, כשלפתע מתוך האדמה נפער חור ווויסקאש יוצא ממנו, מעיף את שני הפוקימונים שלך הצידה ומונע מהם להקפיא את הלשון של הפוקימון המסכן. [I]"וויסקוויסקאש!"[/I], הוא זועם, מביט בליקיטאנג הקטן.
"חא חא, טריק יפה ילד, אבל אל תשכח שאתה מאמן מתחיל, בסך הכל עוד דג בנהר הגדול הזה!" טאם קנצ' מצחקק עליך.
[IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][IMG]http://urpgdex.monbrey.com.au/art/models/626.gif[/IMG][/QUOTE]
"תראה טאם קאנץ', עברו שלוש שנים מאז שאמרת לי את האמירה המערערת הזו ואני, כמאמן מתחיל באמת, לא יודע איך אצליח לבנות את עצמי כשאנשים רעילים כמוך יורדים עליי קשות, איבדתי את הגרידוס שלי בקרב יריות פסיכי והטראומה אוכלת אותי עד עכשיו, לחשוב שבעולם אוטופי כמו עולם הפוקימונים אנשים מרשים לעצמם לבצע טבח מזעזע בחיות שאולי הן בעלי כוחות אבל עדיין חיות וכל זה כדי לשרת מטרה לא ברורה. אני, גיבור הסיפור הזה, הייתי בדרך להציל את המחוז הזה מהחבורה הזאת ששוכנת כמו סרטן בלב מחוזינו, לקחתי את כל אמצעי הזהירות והינה אתה מופיע כדי להרוס לי את התוכניות. תראה, תראה ליטרלי שם המחנה שלהם. אני בעד שנפסיק את הקרב בשביל מטרה נעלה יותר - בוא נציל את העולם יחד". אני אומר וחופן את ידי לאגרוף, לאחר מכן מורה לנזליף וסניזל לסגת, "מה אתה אומר?" אני אומר ומסתכל אליו בעיניים נוצצות "-שותף?"
-
[QUOTE=IHavePipi;1512118][FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
המהלכים האחרונים עייפו אותו מאד, וניכר כי עכבר האש השתמש בהרבה מכוחו לצורך הצלחתם.
אתה מפציר בסינדקוויל להשתמש בגלגל להבה, וסינדקוויל נעמד על רגליו ונערך לקראת ההתקפה.
הוא מתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל, ומתגלגל. בדרכו לפגיעה חזיתית בפוקימון הפרח. אתה מורה לסינדקוויל להשתמש במסך עשן לצורך פגיעה קשה ומפתיעה אף יותר, והפוקימון הקטן מכסה את עצמו בעננת עשן.
"לילי, אני יודעת שקשה, תשתמשי בהבזק!" צועקת ליליאן, וליליגאנט הלא יציבה מתעלת את כוחה לצורך יצירת הבזק אור שמהמם את כולכם מבעד לעשן.
סינדקוויל ממשיך להתגלגל.. ומתגלגל.. ומתגלגל.. וחובט בליליגאנט, שנחבטת באדמה בחזקה.
אף אחד לא מספיק להגיב, ופוקימון העכבר זוהר באור לבן שמהמם את כולכם פעם נוספת. סבירות גבוהה שאיבדתם אחוזי ראייה במהלך הקרב האחרון. הוא גודל, הלהבה שהייתה על גבו עכשיו מתפשטת לעבר הראש והזנב.
ומולכם שכוב עכשיו קווילבה, חצי מעולף. הוא פוקח את עיניו לאט ומביט סביבו כמו תינוק.
"היית נהדרת.." אומרת ליליאן, מחזירה את הפוקימון לפוכדור, ואת הפוכדור חזרה לכיסה. "וגם אתה, מליפאן." משבחת אותך האחות האמצעית, והשתיים הנוספות מהנהנות בהסכמה. קאמיליה זורקת לך דיסק בו צרובה מתקפה.
אתה תופס בדיסק, כתוב עליו TM11, "זה יום שמשי. זה מחזק את מתקפות האש של הפוקימונים שלך, ואת פוקימוני העשב גם כן. הדסקים שאנו מחלקות כאן הם דסקים של המתקפה מגה שאיבה.. אבל לצערי נגמרו כולם. אם אתה רוצה, תחזור עוד שבוע, ובטח יגיעו עד אז נוספים."
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/quilava.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT][/QUOTE]
"gracias, senjorita ליליאן!" אומר לו, "תודה רבה על הקרב, זה היה קרב יוצא ממש מאתגר! הרעיון הזה של יום שמשי וכלורופיל, ולהתרפא בעזרת הזירה... זה היה ממש מאתגר לפתור את זה. אבל אני שמח שזה עבד! וקווילבה! קרב טוב מאוד! אמנם לקח לך שלוש שנים, אבל בסוף התגלגלת אל היעד ועשית את זה! vamos!!!!" אשלהב אותו. "ויום שמשי זה בסדר גמור. תודה רבה! בוא, קווילבה, נלך למרכז הפוקימונים, לציין את הקרב הנפלא של כולכם. חזור בינתיים" אחזיר אותו ואת כל הפוקימונים שלי לפוכדורים, ובינתיים אגש לטובי (שכידוע, נמצא בצדדים וצופה. בדקתי הרגע וזה כתוב במפורש). "הולה, senjor טובי. האם ראית את זואי בסביבה?" אשאל אותו, (לפי מיטב הבדיקות שערכתי, נראה לי שהיא לא הגיעה לקרב הזה בסוף). בלי קשר לתשובה שלו, אציע לו ללכת למרכז פוקימונים איתי, ואם התשובה שלו שלילית אשלח הודעה לזואי, "איפה את? פספסת את כל האקשן! :{{{{".
-
[QUOTE=IHavePipi;1512118][FONT=lucida sans unicode][B][U]מליפאן || העיירה ורדנטורף || 19:19 || @LordAbizi ;[/U]
[/B]סינדקוויל מתנשף.
[U]
[B]דניס || העיר פסטוריה || 01:49 || @גרובייל ;[/B][/U]אתה בעיירה פסטוריה. יש פסטיבל קרוגאנקים. מה תעשה?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/croagunk-female.gif[/IMG]
[FONT=lucida sans unicode]
[B][U]לילי || מכון העיר רסטבורו | 17:04 || @ALICE ;
[/U][/B]אתם ממשיכים אל המכון, ופוגשים ברוקסן, מנהיגת המכון.
רוקסן מוציאה את הפוקימון הראשון שלה, קראסטל.
במי תבחרי?
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/crustle.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[U][B]אייס || מכון העיר רסטבורו || 17:30 || TOTODILE ;
[/B][/U]אבני התער של גיגאליט שועטות לעבר סנייבי, שקופצת מראשו ויוצרת טורנדו עלים עם זנבה.
מספר אבנים פוגעות, אך על פניו נראה כי המתקפה עשתה הרבה פחות נזק ממה שמתקפה ישירה הייתה עושה.
סנייבי תוקפת במשיכה, אך גיגאליט הורס את הלב המעופף על ידי שימוש באבן אחורית כמגן.
סנייבי תוקפת בהצלפת גפן, אך נראה כי גיגאליט משתמש בהתקשחות והמתקפה מורידה פחות ופחות בכל פעם.
"גיגאליט, התנגשות גיגה!" צועקת רוקסן.
הפוקימון האיטי מתעטה בכוח כתום ובוער, ושועט אל עבר סנייבי.
נראה כי המתקפה יכולה להיות פטאלית.
אתה נלחץ, קצת לא בטוח מה לעשות ברגע זה - ואז עולה לך רעיון.
סנייבי משתמשת בטורנדו עלים כלפי מטה, מתעופפת לה לאוויר. רוקסן ואתה שניכם מבינים שגיגאליט' הולך לפספס את הפוקימון המהיר שמולו.
גיגאליט עכשיו איפה שסנייבי הייתה רגעים בודדים קודם, רק שסנייבי מטר וחצי מעליו.
היא אוחזת בו בשתי הגפנים שלה, ומטיחה את הפוקימון באדמה, עם כל עצמת הג'יגה שעטה סביבו.
הפוקימון יוצר עננת אבק שנעלמת, ולבסוף מותירה אותו שכוב על הרצפה מעולף.
כולם צוהלים, ורוקסן משבחת אותך. היא מביאה לך TM - זריקת אבן.
אתה בא להתקרב לסנייבי, שקופצת לעברך - עטופה אור לבן. הפוקימון שלך גדל וגדל, וקופצת עליך סרביין חדשה מהניילונים.
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/servine.gif[/IMG][FONT=lucida sans unicode]
[/FONT][/QUOTE]
"וואו זה מדהים, את מדהימה סרביין." אעודד אותה בעקבות הניצחון הגדול שלה בקרב. "תודה רבה על הקרב הקשה רוקסן, חייב להודות שבאתי לכאן להתמודד מולך עם האף למעלה ובהחלט הוכחת לי שיש לי עוד הרבה מה ללמוד. יש לך במקרה מושג לאן אני צריך ללכת מכאן?" ולאחר שתענה לי, אלך לרפא את הפוקימונים שלי ואתקדם לעבר אותו מקום.