-
[QUOTE=LordAbizi;1492059]אני לא כל כך חושב על איך שאני מנסח דברים במשחקי תפקידים (אני כן חושב על התוכן שלהם), ככה שהמשלב זה פחות או יותר המשלב הטבעי שלי. אז אם באופן טבעי המשלב שלי נראה גבוה אז גם במשחקים הוא יוצא יחסית גבוה.[/QUOTE]
גם מחוץ לחיים הוירטואליים?
-
בדיבור ייתכן ואני מדבר מהר משאני כותב ולכן לפעמים יוצא שאני קצת מדבר פחות טוב משאני כותב, אבל העניין הוא שככה פשוט נשמעות -המחשבות שלי, אז גם כל דרך שלי להביע אותן איכשהו תזכיר אותן. תלוי כמה זמן יש לי לעבד את מה שאני אומר.
חוץ מזה, אני מניח שזה בעיקר נובע מזה שאני כל היום כותב הוכחות של טענות במתמטיקה, ולכן אני מדבר כאילו אני מוכיח דברים.
-
חבר'ה אחריי הרבה קושי בחרתי רשומים. מי שלא התקבל שלא התבאס. אני מצטער שמשכתי את זה מלא.
אני משרת בחברון ואתם לא יודעים מה הולך פה עכשיו... כל יום מניחים לנו מטענים על כבישים וכל יום מנסים שלוש ארבע פעמים לדקור וכל יום יש זריקות אבנים ובלאגן של בין 350-900 ערבים לפחות!
עמכם הסליחה
-
גיחכתי נוכח השוני העצום של סדרי הגודל של הדברים שאתה מדבר עליהם באותה נשימה.
-
[QUOTE=NivX10;1492063]חבר'ה אחריי הרבה קושי בחרתי רשומים. מי שלא התקבל שלא התבאס. אני מצטער שמשכתי את זה מלא.
אני משרת בחברון ואתם לא יודעים מה הולך פה עכשיו... כל יום מניחים לנו מטענים על כבישים וכל יום מנסים שלוש ארבע פעמים לדקור וכל יום יש זריקות אבנים ובלאגן של בין 350-900 ערבים לפחות!
עמכם הסליחה[/QUOTE]
העיקר שתשמור על עצמך! :)
-
[QUOTE=LordAbizi;1492062]בדיבור ייתכן ואני מדבר מהר משאני כותב ולכן לפעמים יוצא שאני קצת מדבר פחות טוב משאני כותב, אבל העניין הוא שככה פשוט נשמעות -המחשבות שלי, אז גם כל דרך שלי להביע אותן איכשהו תזכיר אותן. תלוי כמה זמן יש לי לעבד את מה שאני אומר.
חוץ מזה, אני מניח שזה בעיקר נובע מזה שאני כל היום כותב הוכחות של טענות במתמטיקה, ולכן אני מדבר כאילו אני מוכיח דברים.[/QUOTE]
אביזי, הספוילר בחתימתך די סיקרן אותי ופתחתי אותו [השני]
על מה מדובר שם?
[QUOTE=NivX10;1492063]חבר'ה אחריי הרבה קושי בחרתי רשומים. מי שלא התקבל שלא התבאס. אני מצטער שמשכתי את זה מלא.
עמכם הסליחה[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה שתבקש סליחה בגלל הערבים
[QUOTE=Ritsuka kun;1492065]העיקר שתשמור על עצמך! :)[/QUOTE]
אני מסכים
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492068]אביזי, הספוילר בחתימתך די סיקרן אותי ופתחתי אותו [השני]
על מה מדובר שם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה שתבקש סליחה בגלל הערבים
אני מסכים[/QUOTE]
הקבוצות? זה כמו זה שהיה פעם הספרטנים וכל השיט הזה אז זו הקבוצה שלי. אני לא יודע אם אתה שייך לתקופה ההיא. מדובר פה בערך על 2010.
-
[QUOTE=LordAbizi;1492069]הקבוצות? זה כמו זה שהיה פעם הספרטנים וכל השיט הזה אז זו הקבוצה שלי. אני לא יודע אם אתה שייך לתקופה ההיא. מדובר פה בערך על 2010.[/QUOTE]
אופס, התבלבלתי.
הכוונה לרביעי.
השני אני זוכר, היה גם אנשי זאב ערפדים וספרטנים.
הייתי באותה תקופה
-
ברור אביזי שאתה מוזמן. יש מקום בשבילך אחי.
וניב אנחנו מקווים שאתה שומר על עצמך. זה הכי חשוב אחי.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492070]אופס, התבלבלתי.
הכוונה לרביעי.
השני אני זוכר, היה גם אנשי זאב ערפדים וספרטנים.
הייתי באותה תקופה[/QUOTE]
אה, הרביעי.
חי חי חי.
זו הייתה עבודה בספרות על סיפור פשוט. אני כתבתי כל מיני תשובות. אנשים בכיתה רצו להעתיק. כדי לא לצאת 100% פראייר אז לפני ששלחתי להם את מה שכתבתי העברתי את זה באופן סדרתי דרך כמה שפות בגוגל טרנסלייט, ואז שלחתי להם את זה. כאן יש את המקור ושתי גרסאות אחרי ערבול שפות כזה.
שמתי את זה בחתימה כדי שאני אוכל להראות את זה לאנשים בצבא. במחשבי האינטרנט שיש שם חסומים מלא אתרים ומייל, אז לא יכולתי לשים את זה במייל או משהו. אז הדרך היחידה להראות את זה הייתה לשים את זה בחתימה שלי בפורום פוקימון!
-
[QUOTE=LordAbizi;1492072]אה, הרביעי.
חי חי חי.
זו הייתה עבודה בספרות על סיפור פשוט. אני כתבתי כל מיני תשובות. אנשים בכיתה רצו להעתיק. כדי לא לצאת 100% פראייר אז לפני ששלחתי להם את מה שכתבתי העברתי את זה באופן סדרתי דרך כמה שפות בגוגל טרנסלייט, ואז שלחתי להם את זה. כאן יש את המקור ושתי גרסאות אחרי ערבול שפות כזה.
שמתי את זה בחתימה כדי שאני אוכל להראות את זה לאנשים בצבא. במחשבי האינטרנט שיש שם חסומים מלא אתרים ומייל, אז לא יכולתי לשים את זה במייל או משהו. אז הדרך היחידה להראות את זה הייתה לשים את זה בחתימה שלי בפורום פוקימון![/QUOTE]
חחח אביזי אתה אגדה
-
טוב נו אז לא התקבלתי למסע האולטימטיבי. אני לא יכול לאמר שהגיע לי יותר מדי. יותר זמן להדביק משטחים אני מניח...
-
[QUOTE=LordAbizi;1492072]אה, הרביעי.
חי חי חי.
שמתי את זה בחתימה כדי שאני אוכל להראות את זה לאנשים בצבא. במחשבי האינטרנט שיש שם חסומים מלא אתרים ומייל, אז לא יכולתי לשים את זה במייל או משהו. אז הדרך היחידה להראות את זה הייתה לשים את זה בחתימה שלי בפורום פוקימון![/QUOTE]
זה נהדר
אני בהחלט הולך להשתמש בזה בעתיד (ערבוב השפות)
-
אני יודע. יש שם דברים די יפים אם מסתכלים על השוואה בין המקור לגרסאות:
מקור: " אינו רצוי על ידי מינה"
ערבוב: "מי לא רוצה סקס", "לא רוצה סקס בעבודה"
מקור: "בזמן שהרב מנהל את הטקס, כל המוזמנים עסוקים באכילה"
ערבוב: "אתה יכול לאכול אותך לנצח" (שזה משפט ששאלתי ואני משתמש בו לא מעט בהקשר של "אפשר להמשיך לעשות משהו הרבה בלי להתקדם אבל צריך לדעת לשבור את הloop")
מקור: "הירשל מאמין שרק בני אדם רעבים יכולים לחשוב בהיגיון"
ערבוב: "הרשל, אני חושב שאנשים הם רעבים למען הבהירות"
וזה מוכיח שלמרות שזה מעוות לגמרי, עדיין לפעמים אפשר לראות איך המקור הפך למה שהוא הפך.
-
@the^charmander בוא מרתון