-
[b]ג'ייסון~[/b]
"בסדר גמור" הוא אומר ונותן לך את אבן המים, ואתה נותן לו את אבן הירח "תודה" הוא אומר וצועד לעבר העיר ויולט.
תמשיך בדרכך?
[b]עומר~[/b]
"מעניין למה הוא רוצה שניגע בידו" אומרת שיר בתהיה בזמן שגם היא מושיטה את ידה קדימה. שניכם תופסים את ידיו של סלבי, ולפתע אור חזק וירוק מקיף אותכם. אתם חשים כיצד אתם מתרוממים באוויר, ולפתע אתם מוצאים את עצמכם במקום אחר ביער. אתם שמים לב לשלט שאומר "דרך 34".
אתם מסתכלים על סלבי והוא מחייך לעברכם, ולאחר מכן נעלם באור ירוק במקום.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:14 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"בסדר גמור" הוא אומר ונותן לך את אבן המים, ואתה נותן לו את אבן הירח "תודה" הוא אומר וצועד לעבר העיר ויולט.
תמשיך בדרכך?
[/b][/quote]
אני מכניס את האבן לתיק,את הפוקימונים לפוקדורים וממשיך
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולבסוף אתה מגיע לאגם גדול. אתה רואה שיש גשר שמאפשר לחצות אותו, ובתוכו פוקימוני מים רבים.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:19 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרכך, ולבסוף אתה מגיע לאגם גדול. אתה רואה שיש גשר שמאפשר לחצות אותו, ובתוכו פוקימוני מים רבים. [/b][/quote]
יש לי כבר פוקימון מים להזכיר לך,~שיתפתח בקרוב אני מקווה~.
------------
אני ממשיך לגשר
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:14 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"מעניין למה הוא רוצה שניגע בידו" אומרת שיר בתהיה בזמן שגם היא מושיטה את ידה קדימה. שניכם תופסים את ידיו של סלבי, ולפתע אור חזק וירוק מקיף אותכם. אתם חשים כיצד אתם מתרוממים באוויר, ולפתע אתם מוצאים את עצמכם במקום אחר ביער. אתם שמים לב לשלט שאומר "דרך 34".
אתם מסתכלים על סלבי והוא מחייך לעברכם, ולאחר מכן נעלם באור ירוק במקום. [/b][/quote]
"הוא קיצר לנו את הדרך" אני אומר. "בואי נמשיך" אני אומר בחיוך ואנחנו ממשיכים ללכת~
-
[SIZE=3][b][color=red]מי שפותח את עמוד 100 מקבל פלייגון![/color][/b][/SIZE]
[b]ג'ייסון~[/b]
בשביל זה הוא צריך להתחיל להילחם ולהרוויח ניסיון, לא? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד על הגשר ומביט לצדדים, ולפתע אתה מבחין בצללית מוזרה שזזה בתוך המים.
[b]עומר~[/b]
"העיר גולדנרוד לא רחוקה מכאן" אומרת שיר, תוך כדי הליכה. אתם צועדים בדרך ולבסוף מגיעים לשדה רחב שהשביל עובר דרכו "אני הולכת לחפש מאמן לקרב" אומרת לך שיר ופונה לצד המזרחי של השדות. לפתע, ניגשת אלייך מאמנת שמזמינה אותך לקרב 3 על 3.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:44 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
בשביל זה הוא צריך להתחיל להילחם ולהרוויח ניסיון, לא? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד על הגשר ומביט לצדדים, ולפתע אתה מבחין בצללית מוזרה שזזה בתוך המים.
[/b][/quote]
הוא נלחם פעמיים כבר B)
--------------
"היי מה זה?"אני חושב לעצמי ומתכופף לנסות להבחין מה זה
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 05:44 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
"העיר גולדנרוד לא רחוקה מכאן" אומרת שיר, תוך כדי הליכה. אתם צועדים בדרך ולבסוף מגיעים לשדה רחב שהשביל עובר דרכו "אני הולכת לחפש מאמן לקרב" אומרת לך שיר ופונה לצד המזרחי של השדות. לפתע, ניגשת אלייך מאמנת שמזמינה אותך לקרב 3 על 3. [/b][/quote]
"אוקי" אני אומר בחיוך ומחכה לראות מה היא מוציאה.
-
[b]עומר~[/b]
"סנאבול, צא!" היא קוראת ומשחררת החוצה כלב סגול וקטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתכופף כדי לראות מזה, ולפתע מתוך האגם יוצא הפוקימון הבא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/482.png[/img]. הוא מסתכל עליך ונעלם כעבור שנייה.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 06:22 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"סנאבול, צא!" היא קוראת ומשחררת החוצה כלב סגול וקטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
[/b][/quote]
"צאי נידורינה תתחילי עם בעיטה כפולה!" אני קורא
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 06:22 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מתכופף כדי לראות מזה, ולפתע מתוך האגם יוצא הפוקימון הבא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/482.png[/img]. הוא מסתכל עליך ונעלם כעבור שנייה. [/b][/quote]
"אני מכיר את הפוקימון הזה!הוא אגדי!!!"אני צועק,אני מסתכל באוויר לחפש אותו ויורד מהגשר לנהר לאמן את וואלימר
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 04:15 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה הולך לחדר האוכל של הבניין ואוכל ארוחת צהריים יחד עם פוליוואג ועם ריאולו. אתם מסיימים ואתה מעודד אותך. אתה רואה שפוליוואג קופץ גבוה מרוב נחישות, נראה שהוא רוצה להילחם בקרב האחרון. ריאולו מסמן לך שהוא רוצה להילחם ראשון. [/b][/quote]
" אוקי ראיולו יהיה ראשון , ואת פולוויג תיהיה שני אוקי ?! "
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא מכיר כל פוקימון, תזכור שהוא ממחוז אחר שעוד לא ביקרת בו, לכן אתה לא מכיר את הפוקימונים האגדיים ששם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש אחריו ולבסוף מגיע לקצה הגשר, שם אתה יורד ומוציא מיד את ווילמאר החוצה, שקופץ לתוך המים ונראה שמח מאוד לשחות שוב.
לפתע, מתוך המים מגיח זרועות תמנון שתופסות של ווילמאר שמתחיל להיאבק בהם. מתוך המים עולה כעת טנטקרול שנראה כועס על פלישה לשטח שלו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/073.png[/img]
[b]עומר~[/b]
נידורינה יוצאת ופוגעת ישירות בסנאבול עם בעיטה כפולה, וסנאבול מועפת כמה מטרים אחורנית "זעם!" מצווה המאמנת, וסנאבול קופצת עם זעם על נידורינה ופוגעת בה בחוזקה.
[b]ג'יי~[/b]
שניהם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. כעת מוכרז ברמקולים שהקרבות האחרונים לסיבוב המוקדם עומדים להתחיל כעת, ושעל המתחרים להתייצב בזירות.
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 07:00 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה לא מכיר כל פוקימון, תזכור שהוא ממחוז אחר שעוד לא ביקרת בו, לכן אתה לא מכיר את הפוקימונים האגדיים ששם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש אחריו ולבסוף מגיע לקצה הגשר, שם אתה יורד ומוציא מיד את ווילמאר החוצה, שקופץ לתוך המים ונראה שמח מאוד לשחות שוב.
לפתע, מתוך המים מגיח זרועות תמנון שתופסות של ווילמאר שמתחיל להיאבק בהם. מתוך המים עולה כעת טנטקרול שנראה כועס על פלישה לשטח שלו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/073.png[/img]
[/b][/quote]
"וואלימר אתה חייב לנצח אותו!תקוף בהשפרצה לעיניים שלו ואז תקוף בהפלה ואז אקדח מים !"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by The UnderTaker[/i]@Sep 20 2009, 07:00 PM
[b]
[b]ג'יי~[/b]
שניהם מהנהנים ואתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. כעת מוכרז ברמקולים שהקרבות האחרונים לסיבוב המוקדם עומדים להתחיל כעת, ושעל המתחרים להתייצב בזירות. [/b][/quote]
אני רץ לזירה שלי