-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 05:14 AM
[b] עומר-
"אני פשוט רוצה לדאוג ולטפל בכל בכל הפוקימונים" אומר ג'ימי. ג'ימי מתקרב לקופינג, הוא מלטף אותו ואומר:"אני רוצה שאתה בודד כאן, אתה רוצה לבוא?",קופינג מתחיל לבכות משמחה ומהנהן ואז ג'ימי זורק את הפוכדור.... אושר! ג'ימי תפס קופינג [/b][/quote]
"שנלך?" אני שאול אותו ומתחיל ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 01:19 PM
[b] ניב-
"תספוג את ההתקפה הראשונה, אחר כך תפיל אותו לריצפה בגפן מצליפה ואז רעידת אדמה" אומר דרייק. הונצ'קרוו מנסה בכל יכולתו ליצור סופה עוצמתית, גודלו של ווינוזאור נותן לו את הכוח לעמוד בהתקפה ולהחזיק מעמד בה. הונצ'קרוו עולה לאוויר, ואז הוא נוחת בכל כוחו לעבר ווינוזאור, ווינוזאור מחכה לרגע הנכון ואז הוא מוציא את הגפנים שלו, בעזרת תיזמון מדוייק לגמרי הגפנים דוחפים את הונצ'קרוו ומפילים אותו לאדמה. בעזרת קפיצה קטנה ווינוזאור יוצר רעיידת אדמה עוצמתית, בדרך כלל זה לא עובד על פוקימוני מעופף-אבל הונצ'קרוו נמצא כעת על האדמה ונפגע-הונצ'קרוו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"הונצקרוו מכת כנף לראש שלו ואז תסתובב ותכה בפקעת שלו בחיתוך לילה!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 01:27 PM
[b] ארתור-
מיוטו שולח אגרוף ממוקד אל מיאו, העוצמה של האגרוף מדביקה את מיאו לקיר-מיאו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"מיוטו עוד אגרוף ממוקד" אני צוטעק לו ואחריט זה אני זורק על מיאו פוקדור
-
עומר-
"בוודאי" אומר ג'ימי. אתם ממשיכים ללכת, אחרי המשך דרך נקי ללא הפרעות אתם מגיעים סוף סוף לספרון
ארתור-
למה לך מיאו?
-----------------
מיוטו שולח אגרוף ממוקד נוסף, כבר היה ברור שמיאו היתעלף. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת מיאו
ניב-
"תשתמש בגפן מצליפה בצורת איקס ואחר כך תעצור אותו בעלי תער" אומר דרייק. הונצ'קרוו שוב עולה לאוויר על מנת ליצור תנופה, הוא מקשת את הכנף ויורד במהירות במכת כנף, הוא מתקדם בכל הכוח אל עבר ווינוזאור, ווינוזאור משחרר את הגפנים שלו ועל ידי הצלפת בצורת איקס הוא עוצר את הונצ'קרוו ומפיל אותו שוב. הונצ'קרוו מנסה מחדש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ויוצא שוב אל ווינוזאור, ווינוזאור מנסה בעזרת עלי התער שלו לעצור את הונצ'קרוו אבל הונצ'קרוו מתקדם בכל כוחו וסופג את ההתקפה, לבסוף הוא מגיע אל ווינוזאור ופוגע בפקעת שלו. ווינוזאור נפגע חזק מההתקפה אבל אז דרייק אומר:"סינתזה ואז עלי תער", ווינוזאור מחדש את כוחותיו בסינתזה, אחר כך שולח עלי תער לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו עדיין מתפלא מכך שמעשיו לשיו ושוכח לברוח-אחרי מטר העלים אתם רואים אותו מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, ווינוזאור הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 03:42 PM
[b] עומר-
"בוודאי" אומר ג'ימי. אתם ממשיכים ללכת, אחרי המשך דרך נקי ללא הפרעות אתם מגיעים סוף סוף לספרון [/b][/quote]
אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואז הולך לשטח הקרב.
-
[b] ניב-
"תשתמש בגפן מצליפה בצורת איקס ואחר כך תעצור אותו בעלי תער" אומר דרייק. הונצ'קרוו שוב עולה לאוויר על מנת ליצור תנופה, הוא מקשת את הכנף ויורד במהירות במכת כנף, הוא מתקדם בכל הכוח אל עבר ווינוזאור, ווינוזאור משחרר את הגפנים שלו ועל ידי הצלפת בצורת איקס הוא עוצר את הונצ'קרוו ומפיל אותו שוב. הונצ'קרוו מנסה מחדש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ויוצא שוב אל ווינוזאור, ווינוזאור מנסה בעזרת עלי התער שלו לעצור את הונצ'קרוו אבל הונצ'קרוו מתקדם בכל כוחו וסופג את ההתקפה, לבסוף הוא מגיע אל ווינוזאור ופוגע בפקעת שלו. ווינוזאור נפגע חזק מההתקפה אבל אז דרייק אומר:"סינתזה ואז עלי תער", ווינוזאור מחדש את כוחותיו בסינתזה, אחר כך שולח עלי תער לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו עדיין מתפלא מכך שמעשיו לשיו ושוכח לברוח-אחרי מטר העלים אתם רואים אותו מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, ווינוזאור הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"מה אני עושה נגד וינזור חזק כל-כך? צא אלקטיוור סיחרור אש(אני לא זכור את השם המקורי, מתקפה מהירה עם אגרופי אש)!"
-
[SIZE=4]מי שפותח את עמוד 210 מקבל את התפרקאת כדור הזהב[/SIZE]
עומר-
אחרי שאתה וג'ימי מרפאים את פוקימוניך אתם נפרדים לשלום. אתה הולך לשטח וכשאתה מוצא אותו אתה רואה מבנה עצום לפניך. כשאתה נכנס לשטח הכל נראה הרבה יותר קטן-אבל זה לא משנה. לעומת שאר מתקני הקרב שהיית בהם בזה יש המון מאמנים שבאים להישתתף ופה דרושה הרשמה. אתה הולך לדלפק להירשם והאישה אומרת:"ברוך הבא! אתה רוצה שניגש לעיניין או שאסביר לך קודם על סוגי הטורנירים שלנו?"
ניב-
"עלים קסומים" אומר דרייק. ווינוזאור שולח עלים קסומים לעברו של אלקטיוויר, אלקטיוויר יוצא בסחרור אש, האגרופים שלו מצליח לעצור את רוב העלים הקסומים אך בכל זאת כמה מצליח לפגוע
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 04:41 PM
[b] [SIZE=4]מי שפותח את עמוד 210 מקבל את התפרקאת כדור הזהב[/SIZE]
עומר-
אחרי שאתה וג'ימי מרפאים את פוקימוניך אתם נפרדים לשלום. אתה הולך לשטח וכשאתה מוצא אותו אתה רואה מבנה עצום לפניך. כשאתה נכנס לשטח הכל נראה הרבה יותר קטן-אבל זה לא משנה. לעומת שאר מתקני הקרב שהיית בהם בזה יש המון מאמנים שבאים להישתתף ופה דרושה הרשמה. אתה הולך לדלפק להירשם והאישה אומרת:"ברוך הבא! אתה רוצה שניגש לעיניין או שאסביר לך קודם על סוגי הטורנירים שלנו?" [/b][/quote]
"אם אפשר הסבר" אני אומר בחיוך.
-
עומר-
"הנה, תקרא את זה ותבין" אומרת האישה ומגישה לך דף מידע ובו כתוב:
[font=Times]רק שניים מתוך כל שבעת מתקני הקרב הם טורנירים, שטח הקרב הוא אחד מהם.
בשטח הקרב יש שלוש סוגי טורנירים והם:
1)קרב אחד על אחד לכל אורך הדרך
2)קרב כפול, אתה תבחר בשלושה פוקימונים, לפני כל קרב תבחר שניים ותילחם איתם בקרב כפול. כאשר שיגיע הזמן להילחם מול מוח הקרב תיצטרך לבחור שניים משלושת הפוקימונים האחרים
3)קרב זוגות, אתה תבחר שני פוקימונים וגם בן הזוג שלך, לפני כל קרב כל אחד מכם ייבחר אחד משני הפוקימונים שלו ותלחמו כזוג עד חצי הגמר בו תילחמו זה בזה-המנצח נילחם מול מוח השטח בקרב כפול[/font]
אחרי שאתה קורא את דך המידע האישה שואלת:"כעת עומדים להתחיל טורניר הזוגות וטורניר הקרב אחד על אחד, באיזה מהם תיבחר?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 04:51 PM
[b] עומר-
"הנה, תקרא את זה ותבין" אומרת האישה ומגישה לך דף מידע ובו כתוב:
[font=Times]רק שניים מתוך כל שבעת מתקני הקרב הם טורנירים, שטח הקרב הוא אחד מהם.
בשטח הקרב יש שלוש סוגי טורנירים והם:
1)קרב אחד על אחד לכל אורך הדרך
2)קרב כפול, אתה תבחר בשלושה פוקימונים, לפני כל קרב תבחר שניים ותילחם איתם בקרב כפול. כאשר שיגיע הזמן להילחם מול מוח הקרב תיצטרך לבחור שניים משלושת הפוקימונים האחרים
3)קרב זוגות, אתה תבחר שני פוקימונים וגם בן הזוג שלך, לפני כל קרב כל אחד מכם ייבחר אחד משני הפוקימונים שלו ותלחמו כזוג עד חצי הגמר בו תילחמו זה בזה-המנצח נילחם מול מוח השטח בקרב כפול[/font]
אחרי שאתה קורא את דך המידע האישה שואלת:"כעת עומדים להתחיל טורניר הזוגות וטורניר הקרב אחד על אחד, באיזה מהם תיבחר?" [/b][/quote]
"הטורניר זוגות" אני אומר בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 04:41 PM
[b] ניב-
"עלים קסומים" אומר דרייק. ווינוזאור שולח עלים קסומים לעברו של אלקטיוויר, אלקטיוויר יוצא בסחרור אש, האגרופים שלו מצליח לעצור את רוב העלים הקסומים אך בכל זאת כמה מצליח לפגוע [/b][/quote]
"נו באמת תשתמש במעטפת ברק כדי להתקרב אליו ואז אגרוף אש!"
-
עומר-
"בסדר" אומרת האישה "כעת בחר לך בן זוג משלושת אלה" ואז היא מציגה לך שלוש מאמנים:
1)[img]http://i31.tinypic.com/fbcqi8.png[/img]
2)[img]http://i27.tinypic.com/2isv38y.png[/img]
3)[img]http://i30.tinypic.com/x2a0kp.png[/img]
ניב-
אלקטיוויר יוצר לעצמו מעטפת ברק, אחר כך הוא רץ לעבר ווינוזאור. "יום בהיר, ואז עלי תער" אומר דרייק. בעזרת פליטות חמות מהפקעת שלו ווינוזאור יוצר יום בהיר, אלקטיוויר מגיע לווינוזאור אבל ווינוזאור מדרדר אותו חזרה בעלי תער
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 06:30 PM
[b] עומר-
"בסדר" אומרת האישה "כעת בחר לך בן זוג משלושת אלה" ואז היא מציגה לך שלוש מאמנים:
1)[img]http://i31.tinypic.com/fbcqi8.png[/img]
2)[img]http://i27.tinypic.com/2isv38y.png[/img]
3)[img]http://i30.tinypic.com/x2a0kp.png[/img] [/b][/quote]
"השלישית" אני אומר בחיוך
-
עומר-
"בסדר, המלווה שלך הגיעה" אומרת האישה, ואז מאחוריך אתה רואה אישה נוספת מגיעה אליך ואומרת:"בוא איתי". אתם מגיעים לחדר אחר, "לפני שתפגוש את השותפה שלך בחר שני פוקימונים מתוך השישיה שלך" היא אומרת
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 06:48 PM
[b] עומר-
"בסדר, המלווה שלך הגיעה" אומרת האישה, ואז מאחוריך אתה רואה אישה נוספת מגיעה אליך ואומרת:"בוא איתי". אתם מגיעים לחדר אחר, "לפני שתפגוש את השותפה שלך בחר שני פוקימונים מתוך השישיה שלך" היא אומרת [/b][/quote]
"אני בוחר בהאנטר ובארבוק"
-
עומר-
"אוקיי" אומרת המלווה ולוקחת את שאר פוקימוניך "בוא נמשיך". אתם ממשיכים לחדר נוסף בו אתה פוגש את בת זוגך, "נעים מאוד, אני כריסטינה, ומי אתה?" היא שואלת
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 06:30 PM
[b] ניב-
אלקטיוויר יוצר לעצמו מעטפת ברק, אחר כך הוא רץ לעבר ווינוזאור. "יום בהיר, ואז עלי תער" אומר דרייק. בעזרת פליטות חמות מהפקעת שלו ווינוזאור יוצר יום בהיר, אלקטיוויר מגיע לווינוזאור אבל ווינוזאור מדרדר אותו חזרה בעלי תער [/b][/quote]
ואיפה אגרוף האש בסיפור הזה? עוד מעט התוכנית שלי תעבוד
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 07:01 PM
[b] עומר-
"אוקיי" אומרת המלווה ולוקחת את שאר פוקימוניך "בוא נמשיך". אתם ממשיכים לחדר נוסף בו אתה פוגש את בת זוגך, "נעים מאוד, אני כריסטינה, ומי אתה?" היא שואלת [/b][/quote]
"אני עומר, נעים להכיר גם אותך" אני עונה בחיוך.
-
[b] ארתור-
למה לך מיאו?
-----------------
מיוטו שולח אגרוף ממוקד נוסף, כבר היה ברור שמיאו היתעלף. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת מיאו [/b][/quote]
לפוזה :XD:
"מכיוון שכל אחד צריך צריך לבחור פוקימון אחד משלו אז חשבתי שיהיה הגיוני אם כל אחד ייבחר פוקימונים לאחר. אלו פוקימונים בחרת? אני בחרתי באבומסנוו ולפרס, מי כדי מתוך שניהם?" שואל כריסטינה
ארתור-
באמת פוזה >_>
-------------------
אתה ממשיך לך בדרכך ולפתע אתה שומע קול נשי שאומר בכעס:"אצלך נמצא המיוטו?", אתה מסתכל לאחור ורואה מאחוריך חיילת של צוות רוקט-[img]http://i28.tinypic.com/2z3uxqw.png[/img]
ניב-
הוא לא הספיק לתקוף >_>
------------------------------
"קרן סולרית, הישתדל לספוג ממנו מכות" אומר דרייק. אלקטיוויר רץ סביב וינוזאור בסיבובים, אך את ווינוזאור זה לא מעניין כי כעת הוא טוען קרן סולרית. אחרי ריצה רבה אלקטיוויר שולח מכת ברק ופוגע בווינוזאורשסופג את המכה, אחר כך אלקטיוויר יוצא בהתקפה מהירה עם אגרופי אש, הוא מגיע לווינוזאור ואז ווינוזאור משחרר את הקרן הסולרית ומעיף את את אלקטיוויר לקיר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 09:21 PM
[b] ניב-
הוא לא הספיק לתקוף >_>
------------------------------
"קרן סולרית, הישתדל לספוג ממנו מכות" אומר דרייק. אלקטיוויר רץ סביב וינוזאור בסיבובים, אך את ווינוזאור זה לא מעניין כי כעת הוא טוען קרן סולרית. אחרי ריצה רבה אלקטיוויר שולח מכת ברק ופוגע בווינוזאורשסופג את המכה, אחר כך אלקטיוויר יוצא בהתקפה מהירה עם אגרופי אש, הוא מגיע לווינוזאור ואז ווינוזאור משחרר את הקרן הסולרית ומעיף את את אלקטיוויר לקיר [/b][/quote]
בסדר, אבל הוא לא מספיק לתקוף כבר שלוש פעמים
אבל רק עוד תגובה שתיים ואני שולח את כל הכוח שלי
אתה מתכוון להשתמש בבועה החשמלית?
-----------------------------------------
"עלי תער" אומר דרייק. אלקטיוויר מזנק לאוויר, ווינוזאור מכין את ענפיו לשליחת עלי תער אבל הוא לא מצליח-השמש נמצאת ליד אלקטיוויר ומפריעה לא לראות, אלקטיוויר מטעין את ידיו ותוקף בסדרה של אגרופי אש וברק חזקים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 10:35 PM
[b] ניב-
אתה מתכוון להשתמש בבועה החשמלית?
-----------------------------------------
"עלי תער" אומר דרייק. אלקטיוויר מזנק לאוויר, ווינוזאור מכין את ענפיו לשליחת עלי תער אבל הוא לא מצליח-השמש נמצאת ליד אלקטיוויר ומפריעה לא לראות, אלקטיוויר מטעין את ידיו ותוקף בסדרה של אגרופי אש וברק חזקים [/b][/quote]
ממש לא, אני מתכוון להשתמש בטריק קטן שלימדו אותי באיסטילו, עוד מעט אני אפתיע אותו ובגדול, והבועה החשמלית תגיע בסוף, אחרי הכל זאת מתקפת הדגל של אלקטיוור שלי
[b] עומר-
"מכיוון שכל אחד צריך צריך לבחור פוקימון אחד משלו אז חשבתי שיהיה הגיוני אם כל אחד ייבחר פוקימונים לאחר. אלו פוקימונים בחרת? אני בחרתי באבומסנוו ולפרס, מי כדי מתוך שניהם?" שואל כריסטינה [/b][/quote]
"נראה לי שלפרס, אני אבחר בהאנטר" אני אומר בחיוך.
-
עומר-
היא אמורה לבחור לך ואתה לה, בגלל זה עונש :angry:
-------------------------------------
"בסדר, ואני אבחר בארבוק" אומרת כריסטינה. אתם מתדמים לזירה ורואים מולכם ילד וילדה, "התחילו" אומר השופט. "צא לפרס" אומרת כריסטינה ומוציאה לפרס-[img]http://i25.tinypic.com/nqp72x.png[/img], "צא מגכרו" אומרת הילדה ומוציאה מגכרו-[img]http://i31.tinypic.com/iekvq0.png[/img], "צא דוטס" אומר הילד ומוציא שיפטרי-[img]http://i29.tinypic.com/t0lyck.png[/img]
ניב-
איסטילו?
--------------
"רעידת אדמה, עלי תער ואז גפן מצליפה" אומר דרייק. אלקטיוויר יוצר אגרוף אש ומתחיל לרוץ לעבר ווינוזאור, ווינוזאור ופץ קליל ויוצר רעידת אדמה שמפילה את אלקטיוויר. ווינוזאור שולח עלי תער ואלקטיוויר מכת ברק, השניים פוגעים זה בזה אך הם מצליחים לשרוד את ההתקפה כאילו כלום. אלקטיוויר יוצא מחדש אל ווינוזאור וכעת זה כאשר הוא מקפץ אל במעטפת חשמלית, הכל הולך חלק והוא מגיע לווינוזאור, ואז לפתע ווינוזאור שולף את גפניו ופוגע בעזרתם בבטנו של אלקטיוויר, אלקטיוויר נופל על הריצפה מקופל
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 11:07 PM
[b] עומר-
היא אמורה לבחור לך ואתה לה, בגלל זה עונש :angry:
-------------------------------------
"בסדר, ואני אבחר בארבוק" אומרת כריסטינה. אתם מתדמים לזירה ורואים מולכם ילד וילדה, "התחילו" אומר השופט. "צא לפרס" אומרת כריסטינה ומוציאה לפרס-[img]http://i25.tinypic.com/nqp72x.png[/img], "צא מגכרו" אומרת הילדה ומוציאה מגכרו-[img]http://i31.tinypic.com/iekvq0.png[/img], "צא דוטס" אומר הילד ומוציא שיפטרי-[img]http://i29.tinypic.com/t0lyck.png[/img] [/b][/quote]
אני מוציא את ארבוק "טוב ארבוק חומצה על שיפטרי ואז זנב אקווה על מגכרו!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 11:07 PM
[b] ניב-
איסטילו?
--------------
"רעידת אדמה, עלי תער ואז גפן מצליפה" אומר דרייק. אלקטיוויר יוצר אגרוף אש ומתחיל לרוץ לעבר ווינוזאור, ווינוזאור ופץ קליל ויוצר רעידת אדמה שמפילה את אלקטיוויר. ווינוזאור שולח עלי תער ואלקטיוויר מכת ברק, השניים פוגעים זה בזה אך הם מצליחים לשרוד את ההתקפה כאילו כלום. אלקטיוויר יוצא מחדש אל ווינוזאור וכעת זה כאשר הוא מקפץ אל במעטפת חשמלית, הכל הולך חלק והוא מגיע לווינוזאור, ואז לפתע ווינוזאור שולף את גפניו ופוגע בעזרתם בבטנו של אלקטיוויר, אלקטיוויר נופל על הריצפה מקופל [/b][/quote]
תוספת לקאפורה שקיימת בקבוצה שלי, שמהווה חלק יותר לוחמני.
ואחרי כל זה, מגיעה ההפתעה
עד עכשיו אגרוף אש הייתה המתקפה העיקרית שלי, ופתאום היא הופכת למכה צידית בלבד, דבר שיכול לבלבל את האויב, קח את זה בחשבון
"אקדח מים לעבר מגכרו" אומרת כריסטינה, "עלי תער ללפרס" אומר הילד, "להביור לארבוק" אומרת הילדה. לפרס שולח אקדח מים לעברו של מגכרו, ארבוק שולח חומצה גם הוא לעבר מגכרו, בעזרת עלי תער שיפטרי פוגע בלפרס ומונע ממנו לתקוף באקדח מים. מגכרו עוצר את החומצה של ארבוק בעזרת להביור ולבסוף הוא גם פוגע בארבוק
ניב-
"גפן מצליפה, הורדה ולבסוף חסל אותו בסופת עלים" אומר דרייק. אלקטיוויר קם על רגליו ויוצא באגרוף אש ובאגרוף ברק, ווינוזאוק שולח את גפניו אל אלקטיוויר אך אלקטיוויר מצליח להיתחמק ומחטיף לראשו של ווינוזאור באגרוף אש ובאגרוף ברק. ווינוזאור יוצא בהורדה אך אלקטיוויר לא הורס את יתרונו ודוחף את ווינוזאור בחזרה בעזרת מעטפת חשמלית. אלקטיוויר מסתובב סביב ווינוזאור באגרופי אש חשמל, ווינוזאור יוצר סופה ענקית של עלי תער ואלקטיוויר נמצא בתוכה, אתם לא מצליחים לראות מה קורה אך כאשר המערבולת נגמרת אתם רואים את שניהם מסוחררים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 11:46 PM
[b] עומר-
"אקדח מים לעבר מגכרו" אומרת כריסטינה, "עלי תער ללפרס" אומר הילד, "להביור לארבוק" אומרת הילדה. לפרס שולח אקדח מים לעברו של מגכרו, ארבוק שולח חומצה גם הוא לעבר מגכרו, בעזרת עלי תער שיפטרי פוגע בלפרס ומונע ממנו לתקוף באקדח מים. מגכרו עוצר את החומצה של ארבוק בעזרת להביור ולבסוף הוא גם פוגע בארבוק [/b][/quote]
החומצה הייתה אמורה להיות על שיפטרי :blink:
"ארבוק זנב אקווה על מגכרו ואז חומצה ומבט נוקב על שיפטרי!"
-
[b] ארתור-
באמת פוזה >_>
-------------------
אתה ממשיך לך בדרכך ולפתע אתה שומע קול נשי שאומר בכעס:"אצלך נמצא המיוטו?", אתה מסתכל לאחור ורואה מאחוריך חיילת של צוות רוקט-[img]http://i28.tinypic.com/2z3uxqw.png[/img] [/b][/quote]
"חחח הלוואי" אומר לה בעצב ואגיד לה "אני ראיתי מי לכד אותו" ואעשה פרצוף עצוב ואמשיך "זה מישהו שקוראים לו סקוט אח של ברונו מרביעיית האליט הלוואי והמיוטו הזה היה שלי" אומר לה בקול ממש עצוב
-
ארתור-
XD
-----
"אל תשקר לי, יש לי הוכחות" אומר החיילת ומוציאה את הפוק'פון, בפוק'פון אתה רואה סרטון שלך תופס את מיוטו. "כשהגענו לשמה כבר ראינו שהספקת לתפוס אותו" היא מסבירה
עומר-
אופס :rolleyes:
---------------------
"תגן על מדכרו מההתקפה של ארבוק" אומר הילד, "תחסום את החומצה של ארבוק בלהביור" אומרת הילדה, "תקוף את מגכרו באקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק שולח זנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מופיע וסופג את ההתקפה. ארבוק שולח חומצה, מגכרו מנסה לחסום את ההתקפה אבל לפרס מפיל אותו באקדח מים ושיפטרי נפגע מהחומצה. בזמן ששיפטרי תקוע במבט נוקב מגכרו תקוע כי אינו יכול לקום
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 01:17 AM
[b] ארתור-
XD
-----
"אל תשקר לי, יש לי הוכחות" אומר החיילת ומוציאה את הפוק'פון, בפוק'פון אתה רואה סרטון שלך תופס את מיוטו. "כשהגענו לשמה כבר ראינו שהספקת לתפוס אותו" היא מסבירה [/b][/quote]
"אוי לא תפסת אותי" אומר לה בעצב ואגיד לה "אז מה תעשי לי תשלחי אותי לכלא אה?צא מיוטו"אני אומר ומוציא אותו ואומר לו "תיקח לה את הפוקפון עם זריזות ואז תבלבל אותה עם החלפת מקום ואז תעיף אותצה מכאן עם אגרוף ממוקד"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 01:17 AM
[b]
עומר-
אופס :rolleyes:
---------------------
"תגן על מדכרו מההתקפה של ארבוק" אומר הילד, "תחסום את החומצה של ארבוק בלהביור" אומרת הילדה, "תקוף את מגכרו באקדח מים" אומרת כריסטינה. ארבוק שולח זנב אקווה על מגכרו, שיפטרי מופיע וסופג את ההתקפה. ארבוק שולח חומצה, מגכרו מנסה לחסום את ההתקפה אבל לפרס מפיל אותו באקדח מים ושיפטרי נפגע מהחומצה. בזמן ששיפטרי תקוע במבט נוקב מגכרו תקוע כי אינו יכול לקום [/b][/quote]
"יופי ארבוק! עכשיו זנב אקווה על מכגרו ואז תמשיך עם חומצה על שיפטרי!" אומר אומר לו.
-
ארתור-
"לא לא, חכה שנייה" אומרת החיילת ועוצרת אותך מלתקוף. "אני מבקשת שתביא לי את מיוטו כי המנהיגים אמרו לי כך-או שאני ישיג להם את מיוטו, או שאפוטר מצוות רוקט ואמסור לך הודעה. במה אתה בוחר?" שואלת האישה מצוות רוקט
עומר-
"קרן קרח אל שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תפוס את ארבוק ותעיף אותו לעבר לפרס" אומר הילד, "ואתה מגכרו להביור אל לפרס" אומרת הילדה. ארבוק שולח את זנבו במצב זנב אקווה לעבר מגכרו, שיפטרי תופס את זנבו של ארבוק ומעיף אותו לעבר לפרס, בדיוק באותו הרגע לפרס שולחת קרן ומקפיאה את ארבוק. מגכרו מנצל את המצב ושולח להביור אל לפרס ופוגע בו
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 01:47 AM
[b] ארתור-
"לא לא, חכה שנייה" אומרת החיילת ועוצרת אותך מלתקוף. "אני מבקשת שתביא לי את מיוטו כי המנהיגים אמרו לי כך-או שאני ישיג להם את מיוטו, או שאפוטר מצוות רוקט ואמסור לך הודעה. במה אתה בוחר?" שואלת האישה מצוות רוקט [/b][/quote]
"שיפטרו אותך" אני אומר וממשיך ללכת לורמיליון
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 01:47 AM
[b]
עומר-
"קרן קרח אל שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תפוס את ארבוק ותעיף אותו לעבר לפרס" אומר הילד, "ואתה מגכרו להביור אל לפרס" אומרת הילדה. ארבוק שולח את זנבו במצב זנב אקווה לעבר מגכרו, שיפטרי תופס את זנבו של ארבוק ומעיף אותו לעבר לפרס, בדיוק באותו הרגע לפרס שולחת קרן ומקפיאה את ארבוק. מגכרו מנצל את המצב ושולח להביור אל לפרס ופוגע בו [/b][/quote]
"ארבוק תנסה להתאושש ואז תישתמש בשאיבת ג'יגה על מכגרו ואז חומצה על שיפטרי!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 01:13 AM
[b] עומר-
"פשוט תסתכל לאחור" אומר האיש. תוך כדי שאתם רצים אתה מסתכל לאחור ורואה כמות ענקית של גז מתקדמת אליכם
ארתור-
פידג'וטו מנפנף בכנפיו בחוזקה במטרה ליצור רוח פרצים מסחררת, הרוח מגיעה אל מיוטו בכל הכוח אבל מיוטו סופג אותו כאילו כלום. פידג'וטו יוצא באס השמיים ואז מיוטו יורה קרן על, קרן העל העוצמתית שלו מפוצצת את פידג'וטו מפילה אותו מעולף לאדמה
מיכה-
עוד מעט אני מגיע לXD9000
--------------------------------
נידורן ממשיכה לבעוט בשאקל, היא בועטת בו חזק עד ששאקל משתחרר. לפתע שאקל תוקף בנשיכת חרק את רגלה של נידורן ולא מרפה [/b][/quote]
שריטה
-
ארתור-
"אז רק לפניכן הם אמרו לי למסור לך משהו" אומרת החילת מצוות רוקט, היא מוסרת לך מכתב והולכת. אתה קורא את המכתב ובו כתוב:
[font=Times]כעת אתה אחד האנשים הכי מבוקשים לצוות רוקט, וזה מכיוון שסיקלת את תוכניותינו מספר פעמים. מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים שלנו לטפל בך, את המפקדים אף אחד לא שרד.[/font]
מיכה-
כמה פעמים אני צריך לבקש? בבקשה תשקיע בתגובותיך+צטט רק את החלק שלך, אחרת אאלץ להוציא אותך. תגיב מחדש והפעם בצורה נורמלית
עומר-
איך ארבוק יתקוף? הוא קפוא כעת
--------------------------------
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ואז עלי תער אל לפרס" אומר הילד. לפרס שולחת קרן קרח אל שיפטרי, מגכרו חוסם את ההתקפה בלהביור ואז שיפטרי שולח עלי תער ללפרס ופוגע בה חזק-לפרס מתחילה להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 02:34 AM
[b] ארתור-
"אז רק לפניכן הם אמרו לי למסור לך משהו" אומרת החילת מצוות רוקט, היא מוסרת לך מכתב והולכת. אתה קורא את המכתב ובו כתוב:
[font=Times]כעת אתה אחד האנשים הכי מבוקשים לצוות רוקט, וזה מכיוון שסיקלת את תוכניותינו מספר פעמים. מעכשיו אנחנו ניתן למפקדים שלנו לטפל בך, את המפקדים אף אחד לא שרד.[/font] [/b][/quote]
"טוב אחי" אני אומר למכתב ואוכל אותו וממשיך ללכת לכיוון התחרות בורמיליון
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 02:34 AM
[b]
מיכה-
כמה פעמים אני צריך לבקש? בבקשה תשקיע בתגובותיך+צטט רק את החלק שלך, אחרת אאלץ להוציא אותך. תגיב מחדש והפעם בצורה נורמלית
[/b][/quote]
סליחה פשות קשה לי להיתרגל><
אני לא יכול להשקיע בגלל שיש לי לו"ז צפוף><
--------------------
"תסרטי אותו שירד"אומר לה