-
[QUOTE=LordAbizi;762006]
לי
לוטאד טס מטה ונותן מכה עם הכנפיים שלו ללוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ולוקח מעט מהכח של טיילו. טיילו טס מעלה ואז שוב מטה כדי לתקוף בניקור, ובזמן שהוא טס לוטאד יורה עליו אקדח מים ופוגע בו. טיילו נוחת ומנקר את לוטאד.[/QUOTE]
אני אומר לטילו"תשתמש בניקור וכנף ברזל על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;762006]תמיר
אני דווקא זוכר שדנו בנושא פיסיקה לעומת חוקי נינטנדו, ודנו גם בנושא המהות של השקעה, אבל בזה אני לא זוכר שדנו. אם אתה אומר.
ונראה לי שקצת לפני זה (בכל זאת גם במתכונת התגובות הנוכחית אני עדיין מצליח להתקדם בקצב טוב יחסית לפברואר)
ואני כתבתי "יש/אוף" כי מצד אחד אני רוצה לחזור לבית ספר כדי ללמוד, אבל הבעיה שבבית הספר יש עוד הרבה דברים מעצבנים מסביב, וכיתה י"א רוויה בהם (לפחות לפי מה שאני יודע). חוץ מזה אני כבר צריך לדעת מה ציוני הבגרות שלי...
--
"מאסקריין, תוקף בשריטות כנגד מכות הזנב שלו, ולאחר מכן השתמש ברוח כסופה. לבסוף דחיפה!" אומר המשוגע. מאסקריין ופיקאצ'ו מתקרבים ואז מתחילים לתקוף אחד את השני עם מכות הזנב והשריטות. פיקאצ'ו שולח ברק ומאסקריין מייצר רוח כסופה שדוחפת מעט את פיקאצ'ו אחורה ומאלצת אותו להפסיק את הברק. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין ומאסקריין מתקרב אל פיקאצ'ו. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו מספיק לנעוץ את הציפורניים שלו במאסקריין.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תתקוף במכת ברק,ואז מכת גוף!"
-
לי
בלי קשר לשום דבר, מופיע משום מקום איש רעול פנים עם חרב סגולה בוהקת שמשפד אותך איתה 3141592653589793238462643383279 פעמים, ואז נעלם. אתה מת כביכול, אבל אז כל מה שקרה נעלם ואתה חוזר לקרב שלך.
טיילו טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד יורה בועות אל טיילו שפוגעות בו וזורקות אותו למעלה. לוטאד קופץ למעלה כדי לדחוף את טיילו. טיילו מתכונן לתקוף עם הכנפיים שלו, אך הוא תוקף ברגע הלא נכון, מחטיא את לוטאד ונפגע מהדחיפה.
תמיר
"מאסקריין, תקוף אותו בשריטות ולאחר מכן באקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו כדי לשרוט אותו. פיקאצ'ו שולח ברק ופוגע במאסקריין בדרך. מאסקריין ממשיך להתקרב אל פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו משתמש במכת גוף ומתקרב למאסקריין, ואז הם מתנגשים (מאסקריין פוגע עם השריטות). מאסקריין עף מעט אחורה ואז יורה אקדח מים ופוגע בפיקאצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;761445]ג'וני
או שכן, או שלא. זה לא משהו שאתה תבחין בו.
--
"קלפייבל, התכונני למטרונום, ושחררי אותו רק כשהוא יתקוף אותך!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום בזמן שסקווירטל מסתובב סביבה. סקווירטל מבין שקלפייבל לא ממהרת להתבלבל משום דבר, והוא תקוף אותה. קלפייבל משחררת את המטרונום שהופך לאגרוף צל שפוגע בסקווירטל (וקלפייבל גם היא נפגעה מהמתקפה של סקווירטל). סקווירטל קם ויורה אקדח מים.
/QUOTE]
"סקווירטל! עכשיו תנסה לירות עלייה קרן בועות ואחר כך מייד מכת זנב" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;762199]
תמיר
"מאסקריין, תקוף אותו בשריטות ולאחר מכן באקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו כדי לשרוט אותו. פיקאצ'ו שולח ברק ופוגע במאסקריין בדרך. מאסקריין ממשיך להתקרב אל פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו משתמש במכת גוף ומתקרב למאסקריין, ואז הם מתנגשים (מאסקריין פוגע עם השריטות). מאסקריין עף מעט אחורה ואז יורה אקדח מים ופוגע בפיקאצ'ו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מכת ברק ומכת זנב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;762199]לי
בלי קשר לשום דבר, מופיע משום מקום איש רעול פנים עם חרב סגולה בוהקת שמשפד אותך איתה 3141592653589793238462643383279 פעמים, ואז נעלם. אתה מת כביכול, אבל אז כל מה שקרה נעלם ואתה חוזר לקרב שלך.
טיילו טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד יורה בועות אל טיילו שפוגעות בו וזורקות אותו למעלה. לוטאד קופץ למעלה כדי לדחוף את טיילו. טיילו מתכונן לתקוף עם הכנפיים שלו, אך הוא תוקף ברגע הלא נכון, מחטיא את לוטאד ונפגע מהדחיפה.
[/QUOTE]
רגע אני זומבי
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה ואז ניקור על לוטאד"
-
ג'וני
"קלפייבל, תקוף באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה בועות (בקצב מוגבר) אל קלפייבל ופוגע בה, בזמן שקלפייבל רצה אל סקווירטל ומכה בו עם אגרוף המגה. סקווירטל נהדף אחורה ואז קופץ כדי לתקוף עם הזנב, וקלפייבל מתכוננת לחבטת גוף, אבל שני המתקפות חוסמות זו את זו.
תמיר
"מאסקריין, דחיפה, ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע במאסקריין בזמן שהוא מתקרב. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנצל את העובדה שמאסקריין קרוב ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין מתרחק מפיקאצ'ו ומשלח בו בועות. מאסקריין נראה מאוד עייף, ופיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
לי
לא. אתה חי לחלוטין. פשוט הרגתי אותך.
--
סטארלי שולח רוח ודוחף את לוטאד מעט אחורה. לאחר מכן סטארלי טס אל לוטאד ומנקר אותו. לוטאד בסוף יורה בועות על סטארלי. לוטאד נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]
לי
לא. אתה חי לחלוטין. פשוט הרגתי אותך.
--
סטארלי שולח רוח ודוחף את לוטאד מעט אחורה. לאחר מכן סטארלי טס אל לוטאד ומנקר אותו. לוטאד בסוף יורה בועות על סטארלי. לוטאד נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אי אפשר להיות זומבי
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל וניקור על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]
תמיר
"מאסקריין, דחיפה, ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע במאסקריין בזמן שהוא מתקרב. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנצל את העובדה שמאסקריין קרוב ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין מתרחק מפיקאצ'ו ומשלח בו בועות. מאסקריין נראה מאוד עייף, ופיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
תן לו 3 מכות זנב,ובין כל מכה ומכה מכת ברק!"
-
לי
המשחק שלי מציאותי במידת המרבית האפשרית. לכן לא, אתה לא זומבי, ואף אחד לא זומבי.
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף שלו וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד יורה בועות אל סטארלי בזמן שסטארלי מתקרב אליו כדי לתקוף בניקור. סטארלי נפגע מעט ואז מנקר את לוטאד. לוטאד לבסוף נושך את סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.
תמיר
המון זמן לא הפעלתי טקטיקות קטנות כאלה במשחק.
--
"מאסקריין, תנחת על אחד הענפים, ולאחר מכן תעלה למעלה בעץ ומשם תירה רוח כסופה חדה כמה שיותר!" אומר המשוגע. מאסקריין לכיוון ענף ומתיישב עליו. פיקאצ'ו קופץ למעלה כדי להתקרב אליו ונותן לו 2 מכות זנב (ומכת ברק) ואז מאסקריין טס למעלה לתוך העץ ומתחבא שם. מהעץ אתה רואה הרבה עלים נופלים ושני רוחות כסופות מתקרבות שחותכות את הענף משני הצדדים של פיקאצ'ו. הענף נשבר ופיקאצ'ו מתחיל ליפול.
-
[QUOTE=LordAbizi;763673]לי
המשחק שלי מציאותי במידת המרבית האפשרית. לכן לא, אתה לא זומבי, ואף אחד לא זומבי.
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף שלו וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד יורה בועות אל סטארלי בזמן שסטארלי מתקרב אליו כדי לתקוף בניקור. סטארלי נפגע מעט ואז מנקר את לוטאד. לוטאד לבסוף נושך את סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מבאס
-----------
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;763673]
תמיר
המון זמן לא הפעלתי טקטיקות קטנות כאלה במשחק.
--
"מאסקריין, תנחת על אחד הענפים, ולאחר מכן תעלה למעלה בעץ ומשם תירה רוח כסופה חדה כמה שיותר!" אומר המשוגע. מאסקריין לכיוון ענף ומתיישב עליו. פיקאצ'ו קופץ למעלה כדי להתקרב אליו ונותן לו 2 מכות זנב (ומכת ברק) ואז מאסקריין טס למעלה לתוך העץ ומתחבא שם. מהעץ אתה רואה הרבה עלים נופלים ושני רוחות כסופות מתקרבות שחותכות את הענף משני הצדדים של פיקאצ'ו. הענף נשבר ופיקאצ'ו מתחיל ליפול.[/QUOTE]
nice
--
"פיקאצ'ו,תן מכת ברק לענף שלצמרת העץ,ואז חבטת גוף על מאסקריין"
-
לי
סטארלי טס למטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה מה שמאפשר לו להלחם עוד קצת. סטארלי נותן מכה עם הכנף ללוטאד. לוטאד קופץ כדי לדחוף את סטארלי אך מחטיא ואז נופל על הרצפה.
תמיר
Why thank you.
--
"מאסקריין נסה לברוח מהברק, ולאחר מכן תקוף גם אתה בדחיפה!" אומר המשוגע. בזמן שפיקאצ'ו נופל הוא שולח ברק. אתה לא רואה אם זה פגע או לא, אבל כעבור כמה שניות אתה רואה את מאסקריין נופל מהעץ. מאסקריין נוחת על ענף ואז חוזר לעצמו. פיקאצ'ו מתרסק על האדמה, ואז קם. שני הפקוימונים קופצים זה לכיוון זה, ומתנגשים, כל אחד חוזר למקום ממנו הוא קפץ. מאסקריין נראה במצב איום ונורא
"טוב, אז אולי אני לא אתפוס אותך היום" הוא אומר מחזיר את מאסקריין ואז מתחיל לקפוץ מענף לענף כמו בנארוטו (ובכל אנימה בה יש צורך לבצע דברים כאלה.) פיקאצ'ו גם נראה תשוש מאוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;764352]
תמיר
Why thank you.
--
"מאסקריין נסה לברוח מהברק, ולאחר מכן תקוף גם אתה בדחיפה!" אומר המשוגע. בזמן שפיקאצ'ו נופל הוא שולח ברק. אתה לא רואה אם זה פגע או לא, אבל כעבור כמה שניות אתה רואה את מאסקריין נופל מהעץ. מאסקריין נוחת על ענף ואז חוזר לעצמו. פיקאצ'ו מתרסק על האדמה, ואז קם. שני הפקוימונים קופצים זה לכיוון זה, ומתנגשים, כל אחד חוזר למקום ממנו הוא קפץ. מאסקריין נראה במצב איום ונורא
"טוב, אז אולי אני לא אתפוס אותך היום" הוא אומר מחזיר את מאסקריין ואז מתחיל לקפוץ מענף לענף כמו בנארוטו (ובכל אנימה בה יש צורך לבצע דברים כאלה.) פיקאצ'ו גם נראה תשוש מאוד.[/QUOTE]
אני מצחקק לי,משבח את פיקאצ'ו קצת,מחזירר אותו לפוכדור,ואז ממשיך לכיוון היציאה מהיער 'כי נמאס לי ממשוגעים כאלה ואחרים'
-
[QUOTE=LordAbizi;764352]לי
סטארלי טס למטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה מה שמאפשר לו להלחם עוד קצת. סטארלי נותן מכה עם הכנף ללוטאד. לוטאד קופץ כדי לדחוף את סטארלי אך מחטיא ואז נופל על הרצפה.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז ניקור על לוטאד"
-
תמיר
תמיר, אתה ממשיך ללכת ביער, והעצים נהיים צפופים יותר, וקצת יותר חשוך. אתה מגיע להתפצלות דרכים, ימינה ושמאלה. על שלט כתוב שהדרכים מובילות לאותו מקום, ואין חשש ללכת לאיבוד בהן.
לי
סטארלי טס מטה ונותן ללוטאד מכה עם הכנף. לואד קם ושולח בועות אל של סטארלי שחלקן פוגעות. סטארלי לבסוף מנקר את לוטאד.
-
[QUOTE=LordAbizi;764922]
לי
סטארלי טס מטה ונותן ללוטאד מכה עם הכנף. לואד קם ושולח בועות אל של סטארלי שחלקן פוגעות. סטארלי לבסוף מנקר את לוטאד.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חקה ואז ניקור על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;764922]תמיר
תמיר, אתה ממשיך ללכת ביער, והעצים נהיים צפופים יותר, וקצת יותר חשוך. אתה מגיע להתפצלות דרכים, ימינה ושמאלה. על שלט כתוב שהדרכים מובילות לאותו מקום, ואין חשש ללכת לאיבוד בהן.
[/QUOTE]
אני,בחשש מסוים,מתחיל לעשות אן דין דינו בין הדרכים,והדרך שאתה אומר שיוצא לי-בה אני אלך....
-
לי
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר (אני לא רוצה להזכיר לך את זה בכל קרב נגד פראי)
--
סטארלי יוצר רוח וללוטאד אין כח להתנגד והוא נדחף כמה מטרים אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ומקבל קצת כח.
תמיר
יצא לך שמאל ואתה הולך לשם. אתה מתקדם ואתה מתחיל לשמוע תנועת מים איפשהו. ובנוסף (והנה עוד היבט "חדש" של המשחק שנגלה לעיני במהלך הטיולים שלי בחו"ל) אתה מרגיש שהרגליים שלך מתעייפות קצת.
-
[QUOTE=LordAbizi;765389]לי
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר (אני לא רוצה להזכיר לך את זה בכל קרב נגד פראי)
--
סטארלי יוצר רוח וללוטאד אין כח להתנגד והוא נדחף כמה מטרים אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ומקבל קצת כח.
[/QUOTE]
אני יודע
אני זורק על לוטאד פוכדור
-
לי
הפוכדור פוגע בלוטאד והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת לוטאד; יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;766051]לי
הפוכדור פוגע בלוטאד והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת לוטאד; יעודכן מיד.[/QUOTE]
"יש יש"אני שמח אני הולך אל מרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;765389]
תמיר
יצא לך שמאל ואתה הולך לשם. אתה מתקדם ואתה מתחיל לשמוע תנועת מים איפשהו. ובנוסף (והנה עוד היבט "חדש" של המשחק שנגלה לעיני במהלך הטיולים שלי בחו"ל) אתה מרגיש שהרגליים שלך מתעייפות קצת.[/QUOTE]
אני מחליט לנוח קצת,ולכן אני מתיישב על גדת הנהר,חולץ נעלים וגרבים,ומכניס את הרגלים למים.לאחר מכן,אני מוציא את הפוקימונים שלי שישחקו במשך כמה דקות.
יכולתי להגיד גם מה אני עושה אח"F,אבל אני לא יודע מה יקרה באמצע,אז...
-
לי
אתה חוזר העירה ומרפא את הפוקימונים. אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע, ולפי הטלפון הנייד שלך, השעה בסביבות שבע בערב. כלומר, לא מומלץ להתחיל להתרחק מהעיר יותר מדי ולחפש דברים רחוקים.
תמיר
אתה מוציא את הפוקימונים, גאביט עומד בצד ומשתעמם, פרינלף ודרטיני בתוך המים, הרקרוס (כהרגלו מהסדרה) מנסה למצוץ את המיץ מח של בלבאזור (בקירוב) וסנפלורה מתקפע מצחוק מזה, הנדוואר ופיקאצ'ו משוחחים בנושא פוליטיקה וסדר היום (או כל דבר אחר העולה על רוחך) ואנורית' עדיין משחזר כוחות מהקרב איתך, מה יכול להיות יותר רגוע, כשלפתע משהו מסתורי מושך את דרטיני ופרינלפ מטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;766743]לי
אתה חוזר העירה ומרפא את הפוקימונים. אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע, ולפי הטלפון הנייד שלך, השעה בסביבות שבע בערב. כלומר, לא מומלץ להתחיל להתרחק מהעיר יותר מדי ולחפש דברים רחוקים.
[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"אפשר להשכיר חדר שאשן בו הלילה"
-
שם: האביר דן
צורת פנייה: דן
אופי: מסתורי , פועל במטרה להתקדם לבד
רקע: האביר דן נולד למשפחת אבירים טהורה בממלכת קורצן שבאנגליה כל חייו חלם לעקוף את משפחתו ובמיוחד את אחיו, אחיו הוא ראש המשפחה שנגב את התואר מדן כשאביו מת והכפיש את כבודו , דן ברח מהבית במטרה להחזיר את כבודו האבוד. יותר מזה לא ידוע
פוקימון: צארמנדר ממין זכר
בקשות: בתור אביר צריך שיהיה לו טיפה כסף והצארמנדר יהיה חזק טיפה כי אומן זמן רב
מודע לשחקנים אחרים כן אני רוצה להיות מודע לשחקנים אחרים
תמונה כרגע אין אני ימצא אחת טובה ויוסיף
-
[QUOTE=LordAbizi;766743]
תמיר
אתה מוציא את הפוקימונים, גאביט עומד בצד ומשתעמם, פרינלף ודרטיני בתוך המים, הרקרוס (כהרגלו מהסדרה) מנסה למצוץ את המיץ מח של בלבאזור (בקירוב) וסנפלורה מתקפע מצחוק מזה, הנדוואר ופיקאצ'ו משוחחים בנושא פוליטיקה וסדר היום (או כל דבר אחר העולה על רוחך) ואנורית' עדיין משחזר כוחות מהקרב איתך, מה יכול להיות יותר רגוע, כשלפתע משהו מסתורי מושך את דרטיני ופרינלפ מטה.[/QUOTE]
"דרטיני,טוויסטר!פרינפלאפ,אקדח מים!שניכם ביחד לכיוון מה שמושך אתכם!"
-
לי
"רק לילה אחד?" היא שואל בזמן שהיא מחפשת כל מיני דברים במחשב.
דן
רקע משונה קצת, אבל הוא לא הכי בעייתי.
מה זאת אומרת יותר לא ידוע? התפקיד של רקע זה למקם את הדמות שלך בעולם שלי בנקודת ההתחלה כדי שאני אוכל לראות מאיפה אני מתחיל. אם אתה רוצה אתה לא חייב לכתוב יותר ממה שכתבת עד ל"יותר לא ידוע", אבל "יותר לא ידוע" משמיד לגמרי את הרקע. אם אתה כותב שיש יותר, אבל אתה לא מגלה לי, אז אתה משאיר לי חלל ריק לעשות בזה מה שאני רוצה, ואתה עלול להתאכזב.
בנוסף, במשחק שלי אין כסף, כלומר יש לשחקן "מספיק כסף לכל צורך מעשי", כלומר אם אתה מוצא משהו שאתה רוצה לקנות, וקל לי לראות מדוע שתצטרך את זה, אז אתה תקנה את זה בלי בעיה, אבל אם אני לא מבין את זה, תצטרך לשכנע אותי שזה אכן "צורך מעשי".
ואת הפוקימון מקבלים מפרופסור רוזנשיין. יכולים להיות לך בבית כמה פוקימונים שבא לך, אבל הם לא זמינים במשחק. אז זה רק כל מיני הבהרות בנוגע לבקשות.
אם תמחק את המשפט המיותר הזה ברקע, אני ארשום אותך.
תמיר
כעבור כמה רגעים אתה רואה שפרינלאפ צף למעלה, אבל אז גפן חומה תופסת אותו מושכת אותו שוב למטה. אתה גם מבחין שגפן כזו מתקרבת גם לרגל שלך (שבתוך המים)
-
[QUOTE=LordAbizi;767521]
תמיר
כעבור כמה רגעים אתה רואה שפרינלאפ צף למעלה, אבל אז גפן חומה תופסת אותו מושכת אותו שוב למטה. אתה גם מבחין שגפן כזו מתקרבת גם לרגל שלך (שבתוך המים)[/QUOTE]
'גפן חומה?זה יכול להיות גפן מצליפה?' אני חושב לעצמי,מתעשת במהירות ואומר להנדוואר:"הנדואר,גחלת על הגפן הזו,קצת יותר רחוק מהרגל שלי" לגאביט אני אומר:"גאביט,קצה אבנים לתוך המים" "פיפלאפ שריטות!" ואת כל השאר אני מחזיר לפוכדור כולל דרטיני
--
לא אמרת מה קרה עם דרטיני.ומה עם הטוויסטר?לא אמור לעשות סופה כלשהיא?
-
[QUOTE=LordAbizi;767521]לי
"רק לילה אחד?" היא שואל בזמן שהיא מחפשת כל מיני דברים במחשב.
[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"כן רק לילה 1"
-
תמיר
סוף סוף וויכוח על נושא מעניין בפורום. תפוס צד, אתה איתי או נגדי?!
אולי אתה צודק והטוויסטר היה אמור להשאיר סימן, בכל מקרה כשכתבתי את התגובה לא ראיתי את זה קורה מול העיניים שלי, ובגפן לא התכוונתי לגפן של צמח, סלח לי על אוצר המילים העלוב, התכוונתי משהו שנראה כמו הצלפת הגפן, אבל בצע אחר, ולאו דווקא קשור לצמח.
--
הנדוואר יורה גחלת ופוגע בגפן, אך נראה שלא נוצר נזק רציני. גאביט יורה אבנים לתוך המים. כעבור כמה רגעים אתה רואה את פרינלאפ ודרטיני יוצאים החוצה, ואז קוצים לבנים ורודים זוהרים עפים מהמים לכיוונם.
לי
"אוקיי. הנה המפתח לחדר. החזר אותו בבוקר בצאתך. אם לא אאלץ להשמיד אותך (שוב). לילה טוב" היא אומרת ונותנת לך מפתח.
--
-
[QUOTE=LordAbizi;767920]
לי
"אוקיי. הנה המפתח לחדר. החזר אותו בבוקר בצאתך. אם לא אאלץ להשמיד אותך (שוב). לילה טוב" היא אומרת ונותנת לך מפתח.
--[/QUOTE]
אני יכול למות שוב?
אני לוקח תפתח ונכנכס לחדרי
-
[QUOTE=LordAbizi;767920]תמיר
סוף סוף וויכוח על נושא מעניין בפורום. תפוס צד, אתה איתי או נגדי?!
אולי אתה צודק והטוויסטר היה אמור להשאיר סימן, בכל מקרה כשכתבתי את התגובה לא ראיתי את זה קורה מול העיניים שלי, ובגפן לא התכוונתי לגפן של צמח, סלח לי על אוצר המילים העלוב, התכוונתי משהו שנראה כמו הצלפת הגפן, אבל בצע אחר, ולאו דווקא קשור לצמח.
--
הנדוואר יורה גחלת ופוגע בגפן, אך נראה שלא נוצר נזק רציני. גאביט יורה אבנים לתוך המים. כעבור כמה רגעים אתה רואה את פרינלאפ ודרטיני יוצאים החוצה, ואז קוצים לבנים ורודים זוהרים עפים מהמים לכיוונם.
[/QUOTE]
גפן מצליפה זה צמח...
ווקראתי,ואני בצד שלך לגמרי.אתה צודק במאה אחוז,בערך הרחבת מה שאמרתי בהודעה הראשונה שלי בנושא.
--
"תחזרו!" אני קורא ומחזיר אותם בהירות ואז בורח מהנהר אחורה
-
לי
אתה לא מתת בפעם הראשונה, ואתה גם לא תמות בפעם השנייה (אלא אם כן תתאמץ הרבה)
--
אתה לוקח את המפתח, מחפש קצת ומוצא את החדר שלך. נכנסת אליו.
תמיר
שוב, מצטער על עוצר המילים העלוב, אני לא מצליח להביע את עצמי כמו שצריך. התכוונתי שאתה לוקח את איך שהצלפת גפן נראית, מוריד את ההקשר של צמחיה שהדבר הזה קשור אליו, ונשאר עם משהו שנראה כמו הצלפת גפן אבל חום. עכשיו ברור?
ויופי, אתה בצד שלי אז ביחד נשתלט על הועלם (וזה [b]לא[/b] היה חמישה עמודי Word!)
--
אתה מחזיר את הפוקימונים (אני מניח עם עדיפות לפוקימונים שנמצאים במים). הדבר בתוך המים התקרב לקצה ורצה לצאת, אבל אתה הספקת לאסוף את כולם והתרחקת מהנהר (אולי שכחת את הנעליים והגרביים שלך מאחור. אבל פרט זה לא הכי חשוב לדעתי).
-
[QUOTE=LordAbizi;768068]
תמיר
שוב, מצטער על עוצר המילים העלוב, אני לא מצליח להביע את עצמי כמו שצריך. התכוונתי שאתה לוקח את איך שהצלפת גפן נראית, מוריד את ההקשר של צמחיה שהדבר הזה קשור אליו, ונשאר עם משהו שנראה כמו הצלפת גפן אבל חום. עכשיו ברור?
ויופי, אתה בצד שלי אז ביחד נשתלט על הועלם (וזה [b]לא[/b] היה חמישה עמודי Word!)
--
אתה מחזיר את הפוקימונים (אני מניח עם עדיפות לפוקימונים שנמצאים במים). הדבר בתוך המים התקרב לקצה ורצה לצאת, אבל אתה הספקת לאסוף את כולם והתרחקת מהנהר (אולי שכחת את הנעליים והגרביים שלך מאחור. אבל פרט זה לא הכי חשוב לדעתי).[/QUOTE]
אה סבבה....
אני אכן בצד שלך.אז איפה נתחיל?מגדל אייפל?
ואם לא 5,מקסימום 3,לא משנה לי המספרים...
--
"מה זה היה?" אני שואל את עצמי בשקט,ואז חוזר קרוב לנהר על קצות האצבעות,מתחבא מאחורי עץ קרוב ומסתכל מה קורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;768068]לי
אתה לא מתת בפעם הראשונה, ואתה גם לא תמות בפעם השנייה (אלא אם כן תתאמץ הרבה)
--
אתה לוקח את המפתח, מחפש קצת ומוצא את החדר שלך. נכנסת אליו.
[/QUOTE]
אוף
---------------------
אניי הולך לישון
-
דן
שוב הרקע די מוזר, (ודי ארוך לטעמי) אבל אני אקבל את זה. זה נותן לי הרבה חומר שאני אוכל לעבד.
רשום.
האם תרצה לעבור Tutorial? (מידע בהודעה השלישית)
האם תרצה שיהיו תמונות של הפוקימונים שלך בדף הרשומים?
האם קראת את [B]כל [/B]מה שכתבתי בהודעה הראשית, עם דגש על החלק בו אני מסביר איך מתקפות פועלות במשחק שלי?
תמיר
זה יהיה מצוין. מישהו צריך להפיל את מגדל אייפל (וזה אפילו לא עמוד וורד אחד!)
--
אתה חוזר חזרה לשם, ואתה רואה שני טנטקולים נמצאים על היבשה ובודקים את הנעליים שלך, ועוד משהו שנראה כמו ראש לש טנטקול/טנטקרול (מאיפה שאתה עומד זה יכול להיות שניהם) מבצבץ מתוך המים.
לי
אתה הולך לישון, ואתה מתעורר בעשרה לשבע (שעון טלפון נייד).
-
[QUOTE=LordAbizi;768739]
לי
אתה הולך לישון, ואתה מתעורר בעשרה לשבע (שעון טלפון נייד).[/QUOTE]
אני קם הולך אל האחות ג'וי ומחזיר לה תמפתח ואז הולך למכון
-
[QUOTE=LordAbizi;768739]
תמיר
זה יהיה מצוין. מישהו צריך להפיל את מגדל אייפל (וזה אפילו לא עמוד וורד אחד!)
--
אתה חוזר חזרה לשם, ואתה רואה שני טנטקולים נמצאים על היבשה ובודקים את הנעליים שלך, ועוד משהו שנראה כמו ראש לש טנטקול/טנטקרול (מאיפה שאתה עומד זה יכול להיות שניהם) מבצבץ מתוך המים.
[/QUOTE]
אל תהיה קטנוני...>_>
--
אני מחייך ומוציא את פיקאצ'ו על הכתף שלי.
"פיקאצ'ו" אני לוחש לו "תעלה על אחד הענפים בעץ הזה,ואז תשתמש במכת ברק על הטנטקולים והטנטקרולים,במים או ביבשה,זה לא משנה"
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]ג'וני
"קלפייבל, תקוף באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה בועות (בקצב מוגבר) אל קלפייבל ופוגע בה, בזמן שקלפייבל רצה אל סקווירטל ומכה בו עם אגרוף המגה. סקווירטל נהדף אחורה ואז קופץ כדי לתקוף עם הזנב, וקלפייבל מתכוננת לחבטת גוף, אבל שני המתקפות חוסמות זו את זו.
[/QUOTE]
"סקווירטל! תשתמש באקדח מים ואחר כך בגילגול!" אומר לו