שלום אני רוצה לעשות שחקן במייפל סטורי אבל אני לא יודע איך לעשות שחקן כי את השחקן הקודם שלי עשה לי החבר שלי אז מישהו שיעזור לי ויראה לי איך עושים שחקן
Printable View
שלום אני רוצה לעשות שחקן במייפל סטורי אבל אני לא יודע איך לעשות שחקן כי את השחקן הקודם שלי עשה לי החבר שלי אז מישהו שיעזור לי ויראה לי איך עושים שחקן
זה פשוט,אתה נרשם לאתר הבית של המשחק,ואז אתה מוריד את המשחק עצמו,מתקין אותו ומעדכן את העדכונים דרך הפאץ' שאתה מוריד משמה.לאחר מכן,אתה נכנס למשחק עצמו דרך הפאץ',רושם את שם המשתמש שלך והסיסמא שאיתם נרשמת לאתר הבית של משחק זה ומשמה אתה יוצר את השחקן שלך כבר.
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@May 22 2009, 09:35 PM
[b] זה פשוט,אתה נרשם לאתר הבית של המשחק,ואז אתה מוריד את המשחק עצמו,מתקין אותו ומעדכן את העדכונים דרך הפאץ' שאתה מוריד משמה.לאחר מכן,אתה נכנס למשחק עצמו דרך הפאץ',רושם את שם המשתמש שלך והסיסמא שאיתם נרשמת לאתר הבית של משחק זה ומשמה אתה יוצר את השחקן שלך כבר. [/b][/quote]
לא אני רוצה ליצור שחקן במייפל סטורי מההתחלה אני לא יודע מה הפין שלי אז אני רוצה לעשות שחקן חדש
אהה אוקיי אז תירשם מחדש לאתר הבית של המשחק ותתחבר עם הפרטים שנרשמת איתם.
יהיה לך חשבון חדש.
תשמע באתר הבית יש שמה אפשרות שבו הם יגלו לך את הפין הזה...
תחפש באתר Register ודרך שם תירשם מחדש..
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@May 23 2009, 09:07 AM
[b] אהה אוקיי אז תירשם מחדש לאתר הבית של המשחק ותתחבר עם הפרטים שנרשמת איתם.
יהיה לך חשבון חדש.
תשמע באתר הבית יש שמה אפשרות שבו הם יגלו לך את הפין הזה... [/b][/quote]
איך הם יכולים להגיד לי מה הפין שלי
תבחר forgot password ושלח ת'אימייל שאיתו נרשמת בעבר..הם ישלחו לך לשם..
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@May 23 2009, 10:08 AM
[b] תבחר forgot password ושלח ת'אימייל שאיתו נרשמת בעבר..הם ישלחו לך לשם.. [/b][/quote]
אוליי אתה יכול להביא לי הורדה של פין קרקר ולהסביר לי איך מפעילים את זה
אין לי מושג מה זה פין קראקר..חשבתי שאתה סה"כ רוצה לפתוח שחקן ><"
[quote][i]Originally posted by Black Spiderman[/i]@May 23 2009, 12:03 PM
[b] אין לי מושג מה זה פין קראקר..חשבתי שאתה סה"כ רוצה לפתוח שחקן ><" [/b][/quote]
שאני נכנס אל נקסון אז אני לוחץ סיגין אפ ואז יש את ההרשמה ואז שאני שם את האימייל אז זה רושם לי this e mail is valid e mail adres ואני לא מבין את הבעיה
אתה צריך לירשום אימייל אחר או לירשום ב forgot password את המייל שרשמתה בהרשמה
[quote][i]Originally posted by shlomii6[/i]@May 23 2009, 03:00 PM
[b] שאני נכנס אל נקסון אז אני לוחץ סיגין אפ ואז יש את ההרשמה ואז שאני שם את האימייל אז זה רושם לי this e mail is valid e mail adres ואני לא מבין את הבעיה [/b][/quote]
זה אומר שכבר נירשמו עם האמייל-הזה.
זה אומר שהאימייל חוקי ._.
זה פשוט עומר שיש כבר משתמש שרשום על מייל הזה
[quote][i]Originally posted by siter[/i]@May 23 2009, 05:14 PM
[b] זה פשוט עומר שיש כבר משתמש שרשום על מייל הזה [/b][/quote]
לא אני שם את האימייל שפתחתי לפני יומיים במיוחד בישביל זה והוא אומר שהוא לא חוקי אוליי אני צריך לרשום אותו באותיות גדולות או משהו כזה הכתב לא טוב