עוד מעט קונים לי ds אמיתי אז אני חושב על שישייה טובה עם החלפות זה מה שחשבתי:מגמרוטר,אלקטיוויר,דסקנוייר,המפותח של ריידון וזהו אני צריך שתעזרו לי עם השישיה המושלמת עם החלפות ואני לא בטוח אם להכניס את המפותח של ריידון כי יש לו מלא סוגים שחזקים עליו.
Printable View
עוד מעט קונים לי ds אמיתי אז אני חושב על שישייה טובה עם החלפות זה מה שחשבתי:מגמרוטר,אלקטיוויר,דסקנוייר,המפותח של ריידון וזהו אני צריך שתעזרו לי עם השישיה המושלמת עם החלפות ואני לא בטוח אם להכניס את המפותח של ריידון כי יש לו מלא סוגים שחזקים עליו.
במקום דאסקניור שים את גנגר שהוא גם [color=gray]חושך[/color] וגם [color=purple]רעל[/color] ושים [color=blue]מילוטיק [/color]ו[color=red]סיזור[/color]
[quote][i]Originally posted by LucarioDevil[/i]@Jun 12 2009, 12:16 PM
[b] במקום דאסקניור שים את גנגר שהוא גם [color=gray]חושך[/color] וגם [color=purple]רעל[/color] ושים [color=blue]מילוטיק [/color]ו[color=red]סיזור[/color] [/b][/quote]
אז איזה התחלתי לשים ואני חושב שדסקנויר יותר חזק מגנגר ואני לא יודע אם לשים את המפותח של ריידון כי יש לו הרבה חולשות
אמפוליאון
אמבומסנאו
אלקטריבייר
מגמורטר
סטארפטור
רייפוריור
השישייה הכי טובה שיש
[quote][i]Originally posted by YABOBI[/i]@Jun 13 2009, 08:37 AM
[b] אמפוליאון
אמבומסנאו
אלקטריבייר
מגמורטר
סטארפטור
רייפוריור
השישייה הכי טובה שיש [/b][/quote]
פוקימון קרח אני חושב שפרוסלאס יותר טובה או וויביל
אני מציע שבמקום רייפריור תיקח את גלייסקור
סט של מתקפות טובות בשבילו:
EQ
SWORDS DANCE
ICE FANG
X-SCISSORS
[quote][i]Originally posted by PokoBoi[/i]@Jun 13 2009, 12:00 PM
[b] אני מציע שבמקום רייפריור תיקח את גלייסקור [/b][/quote]
אני גם חושב כי למפותח של ריידון יש מלא חולשות וגם יש מעופף יותר טוב מסטראפטור
אבל סטארפטור פוקימון מעולה עם סטאטים מעולים עם מתקפות מעולות
ובעיקר [color=red]Close Combat[/color] שהיא סופר אפקטיבית על קרח, אדמה, אבן ומתכת
הסוגים האפקטיבים על סטראפטור.
[quote][i]Originally posted by LucarioDevil[/i]@Jun 13 2009, 12:50 PM
[b] אבל סטארפטור פוקימון מעולה עם סטאטים מעולים עם מתקפות מעולות
ובעיקר [color=red]Close Combat[/color] שהיא סופר אפקטיבית על קרח, אדמה, אבן ומתכת
הסוגים האפקטיבים על סטראפטור. [/b][/quote]
ממתי אדמה אפקטיבית על סטרפטור?
אז לא אדמה....אבל שלושת הסוגים האחרים כן
[quote][i]Originally posted by LucarioDevil[/i]@Jun 13 2009, 02:03 PM
[b] אז לא אדמה....אבל שלושת הסוגים האחרים כן [/b][/quote]
אוקיי השישייה שחשבתי עייה אחריי הדיון זה כך
אמובליון
גלייסקור
סראפטור
מגמרוטר
אלקטיוויר
וסיזור
אבל אני חושב שלהחליף את גלייסקו רבפוקימון קרח טוב כמו וויביל או פרוסלאס אז תגידו לי מה אתם חושבים על השישייה הזראת
אני עדיין ממליץ לבחור בטרטוויג
תקשיב
טוגקיס אינפרנייפ אמבוסנאו גלייד גרידוס או מיילוטיק ואם אתה רוצה גם פוקימון אדמה אפשר את היפוודאון או גם גליסקור מה שיותר בא לך
[quote][i]Originally posted by arad1021[/i]@Jun 13 2009, 04:29 PM
[b] תקשיב
טוגקיס אינפרנייפ אמבוסנאו גלייד גרידוס או מיילוטיק ואם אתה רוצה גם פוקימון אדמה אפשר את היפוודאון או גם גליסקור מה שיותר בא לך [/b][/quote]
אוקיי אני חושב שאמבומסנאו הוא לא טוב יש לו 7 סוגים שחזקים עליו אני חושב שישייה כזאת
טורטרה
סטראפטור
גנגר
אלקטיוויר
מגמרוטר
וויביל
ומיילוטיק
יש לך שמה שבע פוקימונים הייתי לך להוריד או את וויביל או את גנגר הם שתי פוקימונים מסוגים לא נחוצים במיוחד אבל דעה אישית שלי תוריד את וויביל הוא לא הפוקימון הכי חזק בעולם...