עזרה:לכדתי את גרטינה מה אני צריך לעשות עכשיו?
Printable View
עזרה:לכדתי את גרטינה מה אני צריך לעשות עכשיו?
עכשיו עליך לחזור אחורה שם תראה את סינתיה, תלך אחראיה ותגיע לבוס גלקטיק אותו עליך לנצח-ואז תוכל לצאת
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 08:45 PM
[b] עכשיו עליך לחזור אחורה שם תראה את סינתיה, תלך אחראיה ותגיע לבוס גלקטיק אותו עליך לנצח-ואז תוכל לצאת [/b][/quote]
לא נלחמים בבוס של צוות גאלאקטיק לפני שנלחמים בגיראטינה?
אחרי שאתה תפסת אותו, אז אמור להיות כדור כזה או משהו במקום שבו הוא היה. דבר איתו וזה יחזיר אותך לעולם האמיתי, אם אני לא טועה.
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 08:45 PM
[b] עכשיו עליך לחזור אחורה שם תראה את סינתיה, תלך אחראיה ותגיע לבוס גלקטיק אותו עליך לנצח-ואז תוכל לצאת [/b][/quote]
יש לך אולי מדריך בישביל שיהיה לי יותר נוח
בבקשה חיפשתי בכל האינטרט ולא מצאתי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jun 28 2009, 09:47 PM
[b] לא נלחמים בבוס של צוות גאלאקטיק לפני שנלחמים בגיראטינה?
אחרי שאתה תפסת אותו, אז אמור להיות כדור כזה או משהו במקום שבו הוא היה. דבר איתו וזה יחזיר אותך לעולם האמיתי, אם אני לא טועה. [/b][/quote]
נלחמים בו גם אחרי
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 08:49 PM
[b] נלחמים בו גם אחרי [/b][/quote]
נוו נלחמתי כבר מולו ולכדתי את גרטינה ויצאתי כבר מין המבוך הזה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.
יש לאחד מכם מדריך אני תקוע!!
אני לא בדיוק זוכר, אבל תנסה לדבר עם סיתניה או משהו, ואחרי זה לך למקום שבו היה גירטינה ומאחוריו אמור להיות משהו בסגנו כדור אפל כזה, דבר איתו וזה אמור להוציא אותך מהמימד המקביל.
תשתמש במדריך של יהלום ופנינה
זה לא אותו דבר אבל זה ממש דומה
[quote][i]Originally posted by orel2569[/i]@Jun 28 2009, 10:23 PM
[b] תשתמש במדריך של יהלום ופנינה
זה לא אותו דבר אבל זה ממש דומה [/b][/quote]
בDP אין את העולם המקביל
נכון אבל ברגע שהוא יוצא מהעולם המקביל זה כמעט אותו דבר
[quote][i]Originally posted by orel2569[/i]@Jun 28 2009, 10:36 PM
[b] נכון אבל ברגע שהוא יוצא מהעולם המקביל זה כמעט אותו דבר [/b][/quote]
אבל הוא שואל מה עושים כעת בעולם המקביל
אתם אשכרה לא מבינים אותו הוא אומר שהוא כבר יצא מהעולם שלו אז הוא שואל מה עושים אחריי זה נראה לי שאחר כך אתה צריך ללכת לליגה או משהו כזה אני לא כוכר תבתוק במדריך של פנינה אחרי שתופסים שם את פאלקיה זה אותו דבר עד הליגה ואם אתה תקוע בתוך המערות וכל זה יש בתוך העולם של גיראטינה עוד כזה צל שמביא לעולם הרגיל וסינתיה יוצאת איתך משם ואז אתה פשוט הולך ואתה מגיע לעיר של המכון הרביעי
[quote][i]Originally posted by לידור[/i]@Jun 29 2009, 02:59 AM
[b] אתם אשכרה לא מבינים אותו הוא אומר שהוא כבר יצא מהעולם שלו אז הוא שואל מה עושים אחריי זה נראה לי שאחר כך אתה צריך ללכת לליגה או משהו כזה אני לא כוכר תבתוק במדריך של פנינה אחרי שתופסים שם את פאלקיה זה אותו דבר עד הליגה ואם אתה תקוע בתוך המערות וכל זה יש בתוך העולם של גיראטינה עוד כזה צל שמביא לעולם הרגיל וסינתיה יוצאת איתך משם ואז אתה פשוט הולך ואתה מגיע לעיר של המכון הרביעי [/b][/quote]
לא ראיתי. עכשיו עליך ללכת לפסטיורה, ומשם תלך למיני עיר הזאת, לך ימינה עד הסוף שתצא מהדרך ותגיע לאזור חדש שיוביל אותך לעיר של המכון האחרון
אבל יש שם איש שחוסם את הדרך ולא נותן לעבור ביהלום ופנינה אחרי שלכדתי את פלקי הוא נתן לי לעבור אבל בפלטינה זה שונה לכדתי את גרטינה דיברתי עם סינטייה והוא עדיין חוסם את הדרך(סליחה שיש לי שגיאות כתיב פשוט חבר שלי כתב לי אותם והא בעצמו שאל חלק מהשאלות אבל אני פתחתי את האשכול ושאלתי את השאלה הרשמית אני משחק איתו ביחד במחשב והוא אמר לי בבוקר שהוא לא הבין כלום ממה שאמרתם לו אבל עכשיו אני אענה לשאלות)
אם אני לא טועה אתה אמור לדבר עכשיו עם הפרופסור שאמור להיות במעבדה שלו.