-
שלום לכולם
אני פותח לי נושא של שישיה שאני מתכנן ובגלל שאני לא עושה את הסטים כמו כולם ואני לא מקבל אותם STM נעל לי את זה זה קצת חוצפה, ולגבי שאר המשתמשים הם מתנהגים מגעיל כלפי ומכנים אותי בשמות גנאי וזה מעצבן
ואני עושה את הסטים שלי כמו שצריך לעשות רק לפי המתקפות שהוא לומד ברמות
לדוגמה: סט לבלסטויס
Skull Bash
Bite
Surf
Hydro Pump
ואני מבקש שכולם יעשו כמוני כי זה הכי הגיוני
אז מה עם יש חולשות לפוקימון זה הופך אותו לייחודי ולדעתי שלא עושה כמוני עדיף שיעזוב את הפורום
-
STM נעל לך את הנושא כי אתה סתם פתחת אותו, נושאי שישיות פותחים כדי לקבל עצות, ולא כדי להראות לכולם איזה שישייה טובה יש לך
ואם כולם לא רוצים לעשות כמוך, אז מה?
ואם אתה חושב שכולם גרועים אולי אתה תעזוב את הפורום?
ואף אחד לא כינה אותך בשמות גנאי, זה אתה שמגנה אותנו
-
דור הייתי מעדיף שלא תציע למשתמשים לעזוב את הפורום ^^
--
בכל מקרה יוני , אם משו מעליב אותך אתה מוזמן לדווח ולהראות הודעה שבה הוא קורא לך בשמות גנאי.
stm נעל את הנושא מסיבות שלו וזה מותר.
-
יוני, תקשיב, גם אני נוטה להרכיב את הסטים של הפוקימונים שלי רק ממתקפות שהם לומדים לבד ומ-HMים, אבל אפילו אני לא חושב שזה הכי חכם (כי זה לא), אני עושה ככה כי יותר נוח לי ככה, וכשאתה בא ומתחיל להתנצח עם כולם ולהגיד שזה טיפשי לתת לפוקימון מתקפות שהוא לא לומד לבד אז אתה פשוט דורש שיתווכחו אותך.
-
כפיית דעה על אנשים אחרים -- קוראים לזה דיקטטורה. אתה יכול לאמר שלדעתך פוקימונים צריכים ללמוד רק את מה שהם לומדים, ולהסתדר עם זה, ושזה דעתך ואתה לא מוכן לשמוע כל דבר אחר. זה עוד בסדר. אבל אם אתה אומר שאתה רוצה שכולנו נפעל כמוך, זה דיקטטורה, ובדרך כלל נוהגים לשנוא מקומות דיקטטוריים.
אם אתה רוצה שהפוקימונים שלך יהיו ככה, בבקשה, אבל שאר המשתמשים רוצים אחרת, וזה זכותם בדיוק כמו שזה זכותך לרצות את זה. והנושא ההוא היה חסר כל תכלית, הוכחה:
הנושא היה נושא שישיה (נתון)
התכלית היחידה של נושא שישייה זה לבקש עצות לשיפור.
אתה דחית כל הצעה לשיפור והצהרת שלא תקבל אף הצעה לשיפור
לכן התכלית היא לא לבקש הצעות לשיפור.
סתירה.
ולכן הנושא חסר תכלית, ולפי ההגדרה של ספאם (הודעה חסרת תכלית) זה בדיוק ספאם. ולכן זה ננעל.
-
ועדיין מכנים אותי טאקל וזה לא נכון
אני אספר לכם למה בחרתי את הסטים שלי כמו שהוא
כי בכל פעם שאני מתמודד עם פוקימון חזק על הסוג שלי אני משתמש בסוג החזק על הסוג שלו ומנצח
וזה תמיד עובד ואף פעם לא נכשל
ואני עושה את הסטים רק ממתקפות שהפוקימון לומד כי זה הכי נכון, הגיוני, וממש ממש את החוזק של הפוקימון
ואני לא עושה את הסטים שלהם כי כבר התרגלתי לשלי ושלכם בכלל לא נוח לי ולא הגיוני
-
קיצר , אנשים לא חייבים לקבל את מה שאתה אומר :\
באמת שהתלונה הפעם לא מוצדקת.
נחכה לתגובה שלך ואני נועל.
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 13 2009, 06:14 PM
[b] ועדיין מכנים אותי טאקל וזה לא נכון
אני אספר לכם למה בחרתי את הסטים שלי כמו שהוא
כי בכל פעם שאני מתמודד עם פוקימון חזק על הסוג שלי אני משתמש בסוג החזק על הסוג שלו ומנצח
וזה תמיד עובד ואף פעם לא נכשל
ואני עושה את הסטים רק ממתקפות שהפוקימון לומד כי זה הכי נכון, הגיוני, וממש ממש את החוזק של הפוקימון
ואני לא עושה את הסטים שלהם כי כבר התרגלתי לשלי ושלכם בכלל לא נוח לי ולא הגיוני [/b][/quote]
הניסוח הזה טיפה יותר הגיוני, אבל עדיין בעייתי - כי אתה אומר "וממש מממש את החוזק של הפוקימון"
וזה מהות הטעות שלך - כי הפוטנציאל של הפוקימון שוכן בבמאגר השלם של מתקפות שהוא יכול ללמוד (בלי קשר לאיך שהוא לומד אותן), והגבלת הפוקימון לשיטה אחת של למידת מתקפות היא בדיוק ההיפך ממימוש פוטנציאל החוזק שלו.
-
לדעתי אתה טועה ובגדול
זה שחלקם מהפורום מחרבשים סטים זה לא הופך את הפוקימון שלהם לחזק אלא לפשוט דבילי לדעתי
ואני מבקש לא לנעול את זה
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 13 2009, 06:24 PM
[b] לדעתי אתה טועה ובגדול
זה שחלקם מהפורום מחרבשים סטים זה לא הופך את הפוקימון שלהם לחזק אלא לפשוט דבילי לדעתי
ואני מבקש לא לנעול את זה [/b][/quote]
אתה אומר שאנחנו "מחרבשים" סטים, ובסוף אתה אומר שאנחנו מגנים אותך..
תסתכל על עצמך קודם לפני שאתה מסתכל עלינו
-
תראה, ניתן לבדוק את הטיעון שלך בקלות, תשחק בDS אמיתי באחד מהמחשקים של פנינה יהלום ופלאטינום. תכין שם שישייה שאתה רואה שהיא חזקה. בקש קרב מול מישהו בנושא המתאים בפורום פלאטינום (מומלץ אחד מהאלה ש"מחרבשים" סטים). שחקן איזה 10 משחקים ככה. לפי התוצאות נקבע.
-
מה אתה מצפה שנעשה ?! נעניש אותם שהם לא משתמשים בסטים שלך ???
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 06:28 PM
[b] תראה, ניתן לבדוק את הטיעון שלך בקלות, תשחק בDS אמיתי באחד מהמחשקים של פנינה יהלום ופלאטינום. תכין שם שישייה שאתה רואה שהיא חזקה. בקש קרב מול מישהו בנושא המתאים בפורום פלאטינום (מומלץ אחד מהאלה ש"מחרבשים" סטים). שחקן איזה 10 משחקים ככה. לפי התוצאות נקבע. [/b][/quote]
לורדאביזי צודק, תנסה להילחם בוויי-פיי ותבין שאתה טועה. אני הרי בונה סטים בערך כמוך, ובשתי הפעמים ששיחקתי בווי-פיי, הרגו לי את כל הפוקימונים בלי שהצלחתי להוריד ליריבים שלי אפילו פוקימון אחד.
-
אתם תעזרו לי לעשות מדריך ככה שהם ישתמשו בסטים שלי ולא בשלהם
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Jul 13 2009, 06:35 PM
[b] אתם תעזרו לי לעשות מדריך ככה שהם ישתמשו בסטים שלי ולא בשלהם [/b][/quote]
מה אתה לא מבין?
הם לא רוצים את הסטים שלך, כי הם רוצים להשתמש בכל מכלל ההתקפות של הפוקימונים
הם רוצים לנצל אותו עד הסוף