יש לי כמה שאלות אז אני קיבצתי אותם
1.איך משיגים חיית מחמד בואש
2. איפה יש חנות שאפשר לקנות בה חפצים לרמות 45 ומעלה כי אני צריך
3.בcash shop יש את האלה שסחבים אותך כמו החזיר הזה ברמות 70 ובק מוכרים אותם בות יען,צב,יטי וצפרדע אז אלה הם לרמות 70 גם?
Printable View
יש לי כמה שאלות אז אני קיבצתי אותם
1.איך משיגים חיית מחמד בואש
2. איפה יש חנות שאפשר לקנות בה חפצים לרמות 45 ומעלה כי אני צריך
3.בcash shop יש את האלה שסחבים אותך כמו החזיר הזה ברמות 70 ובק מוכרים אותם בות יען,צב,יטי וצפרדע אז אלה הם לרמות 70 גם?
אתה חדש במייפל נכון למה השאלות שלך הם של נובים אמיתיים
תשובות:
1. אתה צריך לקנות קאש ואז לקנות משם
2.לודי ואורביס NLC יש עוד כמה
3. זה COVER זה כאילו שיש לך את החזיר נגיד אבל יש לך צב
זה כמו עם הבגדים שרואים את הבגד שקנית בקאש אבל אתה משתמש בכובע הרגיל שעליך
[quote][i]Originally posted by ShadowPokemon[/i]@Jul 21 2009, 11:44 AM
[b] אתה חדש במייפל נכון למה השאלות שלך הם של נובים אמיתיים
תשובות:
1. אתה צריך לקנות קאש ואז לקנות משם
2.לודי ואורביס NLC יש עוד כמה
3. זה COVER זה כאילו שיש לך את החזיר נגיד אבל יש לך צב
זה כמו עם הבגדים שרואים את הבגד שקנית בקאש אבל אתה משתמש בכובע הרגיל שעליך [/b][/quote]
תשמע אני לא חדש במייפל ואני בדקתי את המקומות האלה כבר שהם אורביס ולודי ויש שם בגדים רק עד רמות 40 ואני צריך לרמות 45 ומעלה וב cash shop לא מ צאתי את הבואש ובקשר לשאלה השלישית אני לא יודע
1.
בואש ניתן לקנות דרך ITCG, שזה רק לאלה שגרים באמריקה, לפחות בפעם הארחונה שאני בדקתי, וזה היה די ממזמן.
2.
אין בגדים לרמה 45, מרמה 40 זה קופץ כל 10, ואי אפשר לקנות אותם, רק מדרופים, MAKER אם זה יצא, או מאנשים אחרים בFM (בדרך כלל לא תמצא שם, כי זה חסר תועלת מדי וכולם עושים לזה NPC)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 12:54 PM
[b] 1.
בואש ניתן לקנות דרך ITCG, שזה רק לאלה שגרים באמריקה, לפחות בפעם הארחונה שאני בדקתי, וזה היה די ממזמן.
2.
אין בגדים לרמה 45, מרמה 40 זה קופץ כל 10, ואי אפשר לקנות אותם, רק מדרופים, MAKER אם זה יצא, או מאנשים אחרים בFM (בדרך כלל לא תמצא שם, כי זה חסר תועלת מדי וכולם עושים לזה NPC) [/b][/quote]
אני יודע איפה משיגים את הנשק לרמות 50 יש לי 27 מטבעות מייפל אני יכול לקנות עם 20 מטבעות אני מקבל את זה ואיפ האבל אני מוצא בגדים לרמות 50
אין בגדים לרמה 50 בחנות
אה נכון טעות שלי תכנס להידן סטריט ותחפש מפלצות שמפילות את מה שאתה צריך או שתעשה משימות שמביאות או שתרשום מה שאמרתי בFM
[quote][i]Originally posted by ShadowPokemon[/i]@Jul 22 2009, 05:19 PM
[b] אה נכון טעות שלי תכנס להידן סטריט ותחפש מפלצות שמפילות את מה שאתה צריך או שתעשה משימות שמביאות או שתרשום מה שאמרתי בFM [/b][/quote]
מה זה fm
FM זה הFREE MARKET, כאשר בCH.1 הוא מפוצץ באנשים, במוכרים וקונים דברים, ובתוך החדרים השונים תמצא חנויות של אנשים אחרים, שאולי אחד מהם ימכור בגד לרמה 50, אם כי הסבירות נמוכה, כי כולם מתייחסים לזה כזבל ומוכרים לחנות.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 10:15 AM
[b] FM זה הFREE MARKET, כאשר בCH.1 הוא מפוצץ באנשים, במוכרים וקונים דברים, ובתוך החדרים השונים תמצא חנויות של אנשים אחרים, שאולי אחד מהם ימכור בגד לרמה 50, אם כי הסבירות נמוכה, כי כולם מתייחסים לזה כזבל ומוכרים לחנות. [/b][/quote]
אז בבקשה תעזרו לי אוליי יש לי רעיון מישהו הציע לי ללכת ל nlc ולנסות שם מה זה מקום מיחוד ואיך אני מגיע לשם זה בחינם?
טוב תראה, NLC לא יעזור לך כאן, כי לא קיימת חנות בה מוכרים בגדים לרמה מעל 40!!.
השתמש באתר הזה
[url=http://global.hidden-street.net/items/armours.php]http://global.hidden-street.net/items/armours.php[/url]
ואני בטוח שאתה מה שאתה מחפש.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 12:21 PM
[b] טוב תראה, NLC לא יעזור לך כאן, כי לא קיימת חנות בה מוכרים בגדים לרמה מעל 40!!.
השתמש באתר הזה
[url=http://global.hidden-street.net/items/armours.php]http://global.hidden-street.net/items/armours.php[/url]
ואני בטוח שאתה מה שאתה מחפש. [/b][/quote]
וואו ממש תודה זה אתר מעלה רק אתה יכול שנייה להיכנס אל החלק של הנעלים אני לא יודע המחשב שי לא מצליח להיכנס אל החלק הזה אז אוליי תוכל לעזור תחפש לי איפה אפשר להשיג כפפות ונעלים לפירט לרמות 40 ממש תודה על האתר זה אתר מעוללה עזרתה לי מאוד
כן העמוד של הנעליים לפיראט עובד אצלי.
נעליים לפיראט לרמה 40 ניתן להשיג מ:
1. LUPIN
2. RED PORKY
3. ULTRA GRAY
כפפות ניתן להשיג:
1. BARNARY GRAY
2. KING BLOCK GOLEM.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 01:10 PM
[b] כן העמוד של הנעליים לפיראט עובד אצלי.
נעליים לפיראט לרמה 40 ניתן להשיג מ:
1. LUPIN
2. RED PORKY
3. ULTRA GRAY
כפפות ניתן להשיג:
1. BARNARY GRAY
2. KING BLOCK GOLEM. [/b][/quote]
אבל זה בטח ייקח נצח עד שייצא מהם את חפץ שאני צריך ופשוט אני עכשיו בלודי אז תסביר איפה מוצאים הרובוט גולם ולאיזה רמה הוא וגם ראיתי שאפשר להשיג את הכובע מהרובוטים בלודי אבלזה ייקח נצח בטח לא????
נכון, זה אכן ייקח נצח, ולכן עדיף לוותר. אין כזה הבדל גדול בין כפפות ונעליים ברמה 30 או 35 בין אלה של 40, ובמילא כפפות אתה בסופו של דבר תחליף בWORK GLOVE. הרובוט גולם הוא הזה הכחול בEOS TOWER אם אני לא טועה.