שלום חשבתי על שישייה ותגידו לי מה צריך לשפר בה
האונדום
אמפוליאון
ממוסווין
הרקרוס
טרופיוס
וג'ירפרינג
תגידו לי מה יש לשפר ותנו לי סטים תודה
Printable View
שלום חשבתי על שישייה ותגידו לי מה צריך לשפר בה
האונדום
אמפוליאון
ממוסווין
הרקרוס
טרופיוס
וג'ירפרינג
תגידו לי מה יש לשפר ותנו לי סטים תודה
שישיה נחמדה מאוד.
אבל הייתי ממליץ לך להוציא את מאמוסווין ואת ג'ירפרינג ולשים פוקימו חשמל ועל חושי טובים יותר.
פוקימונים על חושים אתה יכול לקחת אלקאזם (אם אתה משחק בDS) או אספיון (במחשב או בDS).
ופוקימון חשמל אתה יכול לקחת את אלקטריוויר (DS) פיצ'יריסו,מגמאזון, לוקרי (מחשב או DS).
ולמה להוציא את מאמוסיווין? כי~
מאמוסווין הוא מהשוגים קרח ואדמה. מתקפת קרח אתה נותן לאמפוליאון וככה אתה חוסך פוקימון קרח.
ובקשר לאדמה נתתי לך או למישהו אחר סט לטרופיוס פיזי ממש טוב שיש בו EQ.
ככה שעכשיו עם טרופיוס ואמפוליאון חסכת את מאמוסווין ואתה יכול לשים מישהו אחר במקומו - פוקימון חשמל.
ג'ירפריג הוא דווקא טוב בתור על-חושי, כי בגלל שהוא גם נורמל אז הוא חסין למתקפות רוח,
והוא גם יכול ללמוד רעם ומכת ברק, אז לא חייבים פוקימון חשמל.
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Aug 3 2009, 04:02 PM
[b] שישיה נחמדה מאוד.
אבל הייתי ממליץ לך להוציא את מאמוסווין ואת ג'ירפרינג ולשים פוקימו חשמל ועל חושי טובים יותר.
פוקימונים על חושים אתה יכול לקחת אלקאזם (אם אתה משחק בDS) או אספיון (במחשב או בDS).
ופוקימון חשמל אתה יכול לקחת את אלקטריוויר (DS) פיצ'יריסו,מגמאזון, לוקרי (מחשב או DS).
ולמה להוציא את מאמוסיווין? כי~
מאמוסווין הוא מהשוגים קרח ואדמה. מתקפת קרח אתה נותן לאמפוליאון וככה אתה חוסך פוקימון קרח.
ובקשר לאדמה נתתי לך או למישהו אחר סט לטרופיוס פיזי ממש טוב שיש בו EQ.
ככה שעכשיו עם טרופיוס ואמפוליאון חסכת את מאמוסווין ואתה יכול לשים מישהו אחר במקומו - פוקימון חשמל. [/b][/quote]
אני עשיתי שישייה שתכיל כמה שיותר סוגים(12 סוגים אפשריים)ואמפוליאון למשל בליגה את גרצ'ומפ פשוט ישתמש ברעידת אדמה שמשפיעה על אמפוליאון כפול 4 וזה יחסל אותו ובקשר לפוקימון חשמל אני לא יודע כי אני רוצה להכיל כמה שיותר סוגים ואני משחק במחשב וסט לטרופיוס אני אקח את מה שהצעתה לי
[quote][b]ברעידת אדמה שמשפיעה על אמפוליאון כפול 4[/b][/quote]
רק כפול 2. אדמה חזק על ברזל, ורגיל על מים.
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 04:07 PM
[b] אני עשיתי שישייה שתכיל כמה שיותר סוגים(12 סוגים אפשריים)ואמפוליאון למשל בליגה את גרצ'ומפ פשוט ישתמש ברעידת אדמה שמשפיעה על אמפוליאון כפול 4 וזה יחסל אותו ובקשר לפוקימון חשמל אני לא יודע כי אני רוצה להכיל כמה שיותר סוגים ואני משחק במחשב וסט לטרופיוס אני אקח את מה שהצעתה לי [/b][/quote]
מתקפות אדמה חזקות על אמפוליאון פי 2 ולא פי 4,
ובקשר לחשמל תראה מה כתבתי בהודעה מעליך.
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 04:07 PM
[b] אני עשיתי שישייה שתכיל כמה שיותר סוגים(12 סוגים אפשריים)ואמפוליאון למשל בליגה את גרצ'ומפ פשוט ישתמש ברעידת אדמה שמשפיעה על אמפוליאון כפול 4 וזה יחסל אותו ובקשר לפוקימון חשמל אני לא יודע כי אני רוצה להכיל כמה שיותר סוגים ואני משחק במחשב וסט לטרופיוס אני אקח את מה שהצעתה לי [/b][/quote]
גראצמפ בליגה לא משתמש בEQ.
ואתה לא צריך 12 סוגים בשישיה. אתה צריך שלפוקימונים שבשישיה יהיו הרבה סוגים של מתקפות שיעזרו להם.
למשל לי יש רק ארבע פוקימונים בשישיה אבל עם המקתפות אני מכסה משהו כמו 11 סוגים!
ותום כל פוקימון רוח/על חושי (כמעט) יכול ללמוד מתקפת חשמל טובה.
אבל הפוקימון שהוא רוצה פשוט לא משהו S:
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 3 2009, 04:09 PM
[b] מתקפות אדמה חזקות על אמפוליאון פי 2 ולא פי 4,
ובקשר לחשמל תראה מה כתבתי בהודעה מעליך. [/b][/quote]
אני חושב שתום צודק ולא כדאי שאני הוציא את ממוסווין ואשים את אמפוליאן כפקומון קרח גם
ותעזרו לי בסטים וגם איזה טבע לעשות אותם
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 04:15 PM
[b] אני חושב שתום צודק ולא כדאי שאני הוציא את ממוסווין ואשים את אמפוליאן כפקומון קרח גם
ותעזרו לי בסטים וגם איזה טבע לעשות אותם [/b][/quote]
תראה מה כתבתי לך ואמפוליאון מילא חייב להיות עם ICE BEAM כדי לנצח כמה חולשות שלו.
אז תיהיה חכם ותחשוב לרגע אם עוד פוקימון קרח יעזור לך OO" כי המתקפות ששמים לו הם לרב מקתפת קרח פיזית וגם EQ. יש לך את EQ וגם מקתפת קרח, אתה לא צריך את מאמוסווין >>"
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Aug 3 2009, 04:18 PM
[b] תראה מה כתבתי לך ואמפוליאון מילא חייב להיות עם ICE BEAM כדי לנצח כמה חולשות שלו.
אז תיהיה חכם ותחשוב לרגע אם עוד פוקימון קרח יעזור לך OO" כי המתקפות ששמים לו הם לרב מקתפת קרח פיזית וגם EQ. יש לך את EQ וגם מקתפת קרח, אתה לא צריך את מאמוסווין >>" [/b][/quote]
אז איזה פוקימון לשי במקומו
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 04:19 PM
[b] אז איזה פוקימון לשי במקומו [/b][/quote]
פוקימון חשמל. צריך לכתוב כל דבר פעמים?!
אמרתי שבמקום מאמוסווין צריך לשים פוקימון חשמל, אם אתה רוצה לשים לפוקימון על חושי מתקפת חשמל קח סנולאקס, בליסי, ליקיליקי
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Aug 3 2009, 04:14 PM
[b] ותום כל פוקימון רוח/על חושי (כמעט) יכול ללמוד מתקפת חשמל טובה.
אבל הפוקימון שהוא רוצה פשוט לא משהו S: [/b][/quote]
אלאקזם לא לומד מתקפות חשמל טובות, ולג'רפריג יש מיוחדת של 90 נק' שזה לא רע בכלל.
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Aug 3 2009, 04:21 PM
[b] פוקימון חשמל. צריך לכתוב כל דבר פעמים?!
אמרתי שבמקום מאמוסווין צריך לשים פוקימון חשמל, אם אתה רוצה לשים לפוקימון על חושי מתקפת חשמל קח סנולאקס, בליסי, ליקיליקי [/b][/quote]
אני לר מתחבר כל כך לפוקימונים נורמלים
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Aug 3 2009, 04:24 PM
[b] אני לר מתחבר כל כך לפוקימונים נורמלים [/b][/quote]
אז פשוט קח ג'ירפריג, כמו שכתבתי בהודעה למעלה.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 3 2009, 04:25 PM
[b] אז פשוט קח ג'ירפריג, כמו שכתבתי בהודעה למעלה. [/b][/quote]
אני חושב שאם סט טוב הוא יהיה פוקימון פצצה לא?