אני רוצה לתפוס סלאמנס, אז בניתי לו
כמה סטים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב:
Fly
DragonClaw
IronTail
DragonDance
Fly
DragonClaw
BrickBarck
DragonDance
Fly
DragonClaw
AqwaTail
FireFang
האם כדאי לי להחליף את המתקפה המעופפת
ואת המתקפת דרקון?
Printable View
אני רוצה לתפוס סלאמנס, אז בניתי לו
כמה סטים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב:
Fly
DragonClaw
IronTail
DragonDance
Fly
DragonClaw
BrickBarck
DragonDance
Fly
DragonClaw
AqwaTail
FireFang
האם כדאי לי להחליף את המתקפה המעופפת
ואת המתקפת דרקון?
[url=http://www.smogon.com/dp/pokemon/salamence]http://www.smogon.com/dp/pokemon/salamence[/url]
בבקשה, אל תשתמש בתעופה או זנב ברזל, ואל תשמיט את מתקפת האש.
תודה אבל האתר לא ממש עזר לי..
תוכלו להגיד לי משהו על הסטים האלה?
אם היית טורח לקרוא את מה שכתוב, אז היית יודע, אבל השאלה העיקרית היא, מה אתה צריך לשישייה שלך? אתה צריך פוקימון תוקף לאחרית המשחק? יש לך בעיות נגד פוקימונים הגנתיים?
אתה מתכנן להשתמש בסאלאמנס הזה בקרבות wi-fi?
אם לא אז תן לו את הסט הזה:
outrage- סטאב
fly- סטאב
dragon dance- בשביל לחזק אותו
earthquake/brick break- מתקפה די חלשה נגד החולשות שלו לקרח ואבן או מתקפה חזקה נגד החולשה שלו לאבן
הבעיה עם brick break זה שהכוח שלו יהיה רק 150 מתי שהוא סופר אפקטיבי בזמן שהכוח של outrage הוא 180 כולל הסטאב
זה אומר שנגד פוקימוני קרח יהיה עדיף להשתמש בoutrage ולא brick break
ובגלל זה אני חושב שעדיף לשים לו earthquake בתור מתקפה אחרונה נגד החולשה שלו לאבן
שון, שבירת לבנים לא נועלת אותך סתם ככה; מה עם פוקימוני פלדה שחזקים נגד דרקון? מה עם טיירניטאר וחולשת ה4X ללחימה שלו?
ותעופה לא עוזרת לסלמאנס, מעוף לא נותן כיסוי טוב עם דרקון...
נגד פלדה אפשר להשתמש בearthquake
אבל אתה צודק שיש מקרים שעדיף בהם brick break
אני אישית מעדיף earthquake
ואם אתה אומר שעדיף לא לשים fly אז אפשר לשים גם earthquake וגם brick break ואז פותרים את הבעיות האלה
חוץ מזה אם פותח הנושא לא ישתמש בסט הזה בקרבות wi-fi אז זה בסדר לשים fly
למה אף אחד לא מקשיב לי? אמרתי לכם [b]לא[/b] להוריד פיצוץ אש, נכון? מה עם סקארמורי, פורטרס, גיראצ'י, מטאגרוס, ברונזונג, [b]סיזור[/b] ורבים אחרים? פיצוץ אש ייגרום הרבה יותר נזק להם! שלא לציין שדרקון+אש משתלבים נהדר ביחד, רק היטרן חזק נגד השניים ביחד, אש הוא סוג התקפה נהדר בפני עצמו, וכמובן איך אפשר לשכוח את הנישה של סלמאנס בתור "דרקון אירופי יורק אש"?
רב הזמן אני יהיה נגד חברים שלי..
אז כן ניראה לי שאני ישמש בו wifi
מה אם אס אווירי לסאלמנס?
aerial ace זה חלש מדי
בדרך כלל זה הסט הנפוץ בקרבות wi-fi שאני רואה:
outrage
dragon dance
fire blast/flamethrower
earthquake
למרות שסאלאמנס הוא יותר תוקף פיזי הרוב שמים לו מתקפת אש מיוחדת וככה הוא בעצם הופך לתוקף משולב
אבל כל הקטע של מתקפות האש הוא להיפטר מפוקיומנים שחלשים יותר בצד המיוחד...קיציס, מ ה אתה צריך לשישייה שלך? סלמאנס יכול לעהשות הרבה דברים...
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Dec 11 2009, 06:59 PM
[b] למה אף אחד לא מקשיב לי? אמרתי לכם [b]לא[/b] להוריד פיצוץ אש, נכון? מה עם סקארמורי, פורטרס, גיראצ'י, מטאגרוס, ברונזונג, [b]סיזור[/b] ורבים אחרים? פיצוץ אש ייגרום הרבה יותר נזק להם! שלא לציין שדרקון+אש משתלבים נהדר ביחד, רק היטרן חזק נגד השניים ביחד, אש הוא סוג התקפה נהדר בפני עצמו, וכמובן איך אפשר לשכוח את הנישה של סלמאנס בתור "דרקון אירופי יורק אש"? [/b][/quote]
תירגע קצת חביבי, הוא סה"כ ביקש ייעוץ, להתעצבן ולהשתגע לא יעזור בשום דבר. אני מבין שיש לך כוונות טובות, אבל אם תצעק כל הזמן "תעשה מה שאני אומר ולא תמות" במקום אשכרה לנסות לוודא שהבנאדם מבין אותך ומסכים איתך, זה לא שווה כלום.
אני לא כועס, אני פשוט לא מבין מה הבעייה לקנות TM38 בווילסטון וללמד את סלמאנס...
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Dec 12 2009, 03:04 PM
[b] אני לא כועס, אני פשוט לא מבין מה הבעייה לקנות TM38 בווילסטון וללמד את סלמאנס... [/b][/quote]
כי אולי לא בראש שלו לשים Fire Blast בסט שלו, אולי בא לו על Flamethrower או שהוא מעדיף סלאמנס פיזי, ובגלל זה הוא מעדיף משהו כמו Fire Fang? או שאולי בכלל לא בראש שלו מתקפות אש?
אני מסכים איתך שזה אולי חכם להשתמש בזה (למרות שאני לא סגור על אם הייתי לוקח Flamethrower במקום, אנחנו מדברים פה על יותר PP ו-Accuracy), אבל הסט שהוא בוחר לו צריך להיות סט שמתאים לו, לא סט שאתה בחרת. תקשיב לבנאדם, תעבור איתו ביחד, אל תכתיב לו. זה לא עובד ככה.
אז בראש שלי להשתמש בקאטרפי, מה הבעייה?
נו באמת, אתה רוצה להיות אפקטיבי או לא? ואתה תתפלא כמה 2HKO/OHKO אתה תאבד מלהשתמש בלהביור, סלמאנס צריך רק 24EVs וLife Orb כדי להוריד את סקארמורי במכה עם פיצוץ אש, אבל עם להביור אתה תצטרך הרבה יותר, מה שגורם לבזבוז של EVs שהיו צריכים ללכת למקום אחר. להביור עובד טוב יותר עם Choice Specs לדוגמה, איפה שיש לך דיי והותר כוח.