-
טוב, אז בזמן האחרון לא הסתכלתי על מונה ההודעות שלי, לא היה לי זמן ולא התעניינתי בו.
מה מסתבר?
<div align="Center">[SIZE=4][color=purple][u][b]הקדשות 8K[/b][/u][/color][/SIZE]</div>
כן כן, עברתי את ה8K בלי לשם לב, ובמקרה כשעמדתי ללכת לאכול שמתי לב לזה. זה סיפור החדשות המצחיק היחיד בנושא הזה, ועכשיו נעבור להקדשות:
[SIZE=3][u][b]חבר ההנהלה[/b][/u][/SIZE]
בכל זאת, מנהלים, מיוחד, מגיע מקום של כבוד. כאן לא אפרט על אנשים, רק אכתוב הקדשה, אם מישהו יקבל הקדשה גם במקום נוסף הוא יקבל פירוט.[list][*]דודי[*]איציק- כאן אעבור על הכלל שהצבתי לעצמי לפני שניה. מנהל מצוין ואדם מבין, תמשיך להשקי ובהצלחה בצבא בעוד כמה חודשים[*]עומר (פקח)[*]עומר (ראשי)[*]ניצן[*]יוסי המנכ"ל המצוין[*]ארווין[*]ו....יוסי המעדכן/פרוייקטור/איך שלא תקראו לזה, באמת שזה לא משנה[/list]
ועכשיו אחרי הרשימה המשעממת הזאת, נעבור לרשימה הבאמת חשובה:
[color=red][SIZE=3][u][b]המוקדשים[/b][/u][/color][/SIZE][list][*]שי- החבר הכי טוב שלי בפורום, נראה לי שגם החבר הכי וותיק שלי חוץ מאורי(מבחינת כמה זמן הוא חבר). חבל שפרשת מפרוייקטים/עידכונים/כבראמרתי מה דעתי על ה. בהצלחה בהמשך[*]אורי- החבר הכי וותיק שלי והכי טוב שלי. את כל מה שיש לומר כבר אמרתי[*]דודי- מנהל מצוין וחבר אדיר[*]איציק- כבר הקדשתי בחבר ההנהלה[*]ארווין- עוד חבר מצויין מצוות ההנהלה, אנחנו עומדים לנסות להרים אתגר משותף של חת"מ ואנימה, מנגה ומצויירים או לא?[*]מור- כמעט שכחתי, אבל ברגע האחרון ניזכרתי[*]שון- למרות שאתה לא נמצא כאן, אתה חבר מצוין. יחי מייפל![*]ואחרון חביב שגיא- חבר מצוין וילד מייפל שלא יודע שלא מתאמנים באיזור שנמצא בו בוס שהורג אותך במכה![*]זהו, הרשימה הזאת נגמרה[/list]
וזהו, אלה ההקדשות הקטנות שלי.
עכשיו, עפתי לאכול סוף סוף
-
כמעט שכחת? <_<
אוקי.. :angry:
מזל טוב בכל זאת.
עד 120K.
-
[quote][i]Originally posted by Kratos[/i]@Jan 26 2010, 07:55 PM
[b] כמעט שכחת? <_<
אוקי.. :angry:
מזל טוב בכל זאת.
עד 120K. [/b][/quote]
זה עדיף מאשר לשכוח לא?
ברגע האחרון ניזכרתי בך, ואז גם במי שאחריך.
תודה רבה
-
-
מזל טוב אחי,חחח רק פעם אחת ראיתי את הבוס הזה(לאזור ניכנסתי 3 פעמיים אבל הוא לא היה שם פעמיים).
יחי מייפל וגם מקווה שבקרוב המשחק שלי של חת''מ יושלם,כי אין לי זמן לעבוד עליו.
עד 43759837289 הודעות ויותר.
-
עד 120 שנה (בפורום ^^)
מזלט מזלט ונתמזלט
תודה D:
אני מאחר כפייתי ><
-
-
התשובה לשאלה שלך היא כן ,אני בעד.
ומזל טוב לך אחי תודה על ההקדשה
שתדע שפרוייקטור זה מונח של צופים :P
-
[quote][i]Originally posted by ShiNZo[/i]@Jan 27 2010, 02:05 PM
[b] התשובה לשאלה שלך היא כן ,אני בעד.
ומזל טוב לך אחי תודה על ההקדשה
שתדע שפרוייקטור זה מונח של צופים :P [/b][/quote]
תמיד לומדים משהו חדש.
ראיתי את זה בפורום הקדוש לפני שהקדשתי אז זה קפץ להקדשה.
תודה לכל מי שהגיב
-
מזל טוב! עד 593045638 הודעות, שתמשיך להיות ספאמר משקיען כל חייך, אמן!
-
אני באמת הכי וותיק שלך, בהתחלה סתם כתבת שירים ויצרת מ"תים(אני הייתי הראשון שיצר קשר D:)
אז לנושא... מזל טוב ניב DDDDD::
אני מקווה שתגיע ל6537674586876556462987 ואף יותר D:
-
אני ראשון ממהנהלים ושלישי בחברים D:
תודה אחי D:
מזל טוב עד 12124252353252 הודעות ואז תיפרוש XDD
שתמשיך לנהל את חת"מ כמו שצריך !
-
-
תודה רבה שי- הכי ותיק חוץ מאורי, הוא חבר כבר במשך כמה שנים רעות.
תודה דודי, ורק שתדע, לסדר אין חשיבות
תודה עומר
-
מזל טוב O:
חח היחיד שבאמת יודע לעשות אנימציות המתלמידים של ניתאי XP
(כן מה שניסיתי להגיד זה שניתאי כושל :P)
בהצלחה בהמשך דרכך ושתהיה אנימיטור ברמה ולא נוב D:
נ.ב.דודי לא נראה לי שהוא חסר חיים שישאר כל כך הרבה זמן בפורום כל אחד צריך הפסקה O: