-
השישיה שלי היא:
טוטרה
גרצומפ
לוקאריו
לוקסרי
גאלאד
מילוטיק (אם אמצא פיבאס בהר קורונט)
שאלות:
1.כדאי לי להחליף את הפוקימון מים בשישיה שלי לפוקימון מים אחר?
2.אני מאוד רוצה פוקימון מעופף כלשהו בשישיה אז מי כדאי לי להעיף ואיזה פוקימון מעוף לשים במקומו?
וכדאי לי בכלל פוקימון מעופף?
-
אני חושב שכדאי לך להחליף את מיילוטיק כי מאוד מאוד קשה למצוא פיבאס במשחקים האלה אז אני ממליץ לך מישהו אחר אלא אם אתה עושה קודים ובקשר למעופף כן זה סוג מאוד דומיננטי כלומר שצריכים אותו אז אני ממליץ לך על סטרםטור או דריפבלים
-
יש לך עוד הצעות לפוקימוני מעופף?ויש לך הצעות איזה פוקימון מים?ואת מי להעיף אם אני יקח מעופף?
-
אתה יכול לקחת גרידוס הוא גם מעופף וגם ימים או שתיקח מנטין שזה גם מעופף ומים אבל הוא לא לומד מתקפות כמו fly כנ"ל גם לגבי גרידוס ויש לך כפל סוגים של אדמה אני לא יודע מי תעיף מי הכי לא טוב אצלך?
-
יש פוקימון שהוא מעופף ומים ולומד את המתקפה fly ??ומי כדאי לי להעיף בבקשה תעזרו לי
-
יש לך פה שני כפלי סוגים שני פוקימוני לוחם ושני פוקימוני אדמה תבחר איזה מהם אתה רוצה להעיף
-
מי הם אני לא כל כך מבין בזה?
-
כפל סוגים זה בעצם שיש לך בשישייה אותו סוג של פויקמון פעמיים למשל אצלך יש שני פוקימוני לוחם שהם גלאייד ולוקריו ושני פויקמוני אדמה שהם גרצ'ומפ וטורטרה אז צחליט את מי אתה תעיף
-
טורטרה וגרצומפ הם ממשט ובים אני ישאיר ,לוקאריו יותר טוב מגאלייד אז איזה פוקימון לשים במקומו?איזה מעופף?ואיזה פוקימון מים הכי טובים?
-
כצמה פעמים אמרתי לכם שאין דבר כזה "כפל סוגים"? לכן תשחקו באוברים ותגידו לי אם אפשר לשים רק פוקימון דרקון אחד בשישייה...
וגארצ'ומפ אובר...
-
כדאי לי כפוקימון מעופף את אלטריה?
-
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 16 2010, 06:57 PM
[b] כדאי לי כפוקימון מעופף את אלטריה? [/b][/quote]
אני משתמש בה היא טובה אבל יהיה לך שוב כפל סוגים כי גם אלטריה היא דרקון וגם גרצ'ומפ
-
אז יש לך הצעה לפוקימון מעופף יותר טוב?
-
כן יש את קרובט פוקימון מעופף רעל הוא מהיר מאוד וחזק בחירה מעולה
-
אתם לא מקשיבים, הא? אין דבר כזה כפל סוגים, לכו תנסו לבנות שישייה מוצלחת לאוברים עם רק דרקון אחד, זה בלתי אפשרי!