בגלל שלמערכת הזאת יש מגוון של מודים, אני ורותם צריכים את העזרה שלכם, ובעיקר את דעתכם לגבי מודים.
[size=7]דבר אחד חשוב- אין להציע מוד נקודות/חנות/משחקייה.[/size]
[size=7][/size]
Printable View
בגלל שלמערכת הזאת יש מגוון של מודים, אני ורותם צריכים את העזרה שלכם, ובעיקר את דעתכם לגבי מודים.
[size=7]דבר אחד חשוב- אין להציע מוד נקודות/חנות/משחקייה.[/size]
[size=7][/size]
מוד קבוצות !
[quote=Flupy;595871]מוד קבוצות ![/quote]
בהתחלה היה, וירד... למה?:confused:
כי זה מוד טיפשי ומיותר.
עדיף לשמור את זה לאיזה תחרות כל שהיא שנעשה בהמשך...
[quote=YoRt3m;595895]כי זה מוד טיפשי ומיותר.
עדיף לשמור את זה לאיזה תחרות כל שהיא שנעשה בהמשך...[/quote]
אהה, תחרות עם המוד זה רעיון טוב דוקא...
אני לא כל כך מתמצא בvb אבל אתם יכולים לעשות מוד vod שרק צריך להשים מוד מגה וידאו כמו שיש מוד יוטיוב שזה קל מאוד ולפתוח קטגוריה בשם vod ששם שמים פורומים כמו סרטים סדרות אנימה מנגה וכאלה וככה יוכלו לפרסם סרטים וכאלה
[quote=לידור;595963]אני לא כל כך מתמצא בvb אבל אתם יכולים לעשות מוד vod שרק צריך להשים מוד מגה וידאו כמו שיש מוד יוטיוב שזה קל מאוד ולפתוח קטגוריה בשם vod ששם שמים פורומים כמו סרטים סדרות אנימה מנגה וכאלה וככה יוכלו לפרסם סרטים וכאלה[/quote]
נחמד, אני אדבר עם רותם על זה.
ישר כוח.
[quote=YoRt3m;595895]כי זה מוד טיפשי ומיותר.
עדיף לשמור את זה לאיזה תחרות כל שהיא שנעשה בהמשך...[/quote]
עלה לי רעיון בקשר לקבוצות, אפשר (?) לעשות שכל אחד יוכל להירשם לקבוצה אחת ואז יהיה אפשר לעשות תחרויות בינהם
[quote=הראשון מהסוף;595974]עלה לי רעיון בקשר לקבוצות, אפשר (?) לעשות שכל אחד יוכל להירשם לקבוצה אחת ואז יהיה אפשר לעשות תחרויות בינהם[/quote]
לך עלה הרעיון =@?
זה הרעיון שלי :@
מוד כזה אני לא חושב שיש.
אבל אפשר לפתוח פורומי VOD ולהוסיף שם מוד MEGAVIDEO שיהיה אפשר לצפות בתוך הנושאים.
אבל למה אני לא אעשה את זה ? כי [url]http://views.co.il[/url].
בקשר לתחרות קבוצות , חשבתי על זה ולכן החלטתי לבטל את המוד עד שתהיה תחרות כזאת..
יש לי עוד אחד מוד צ'אט כאילו שיהיה בלוק מתחת לפרסומות ושם כולם יוכלו לדבר זה גם טוב להחלפות פוקימונים כי שם יוכלו לדבר כל הזמן בזמן אמת ולא כל פעם לפספס בכמה ימים את הילדים שרוצים קרב או החלפה ושזה יהיה צ'אט שפתוח לכולם
אבל אז אנשים יגיבו פחות בפורומים :(
[quote=YoRt3m;596019]אבל אז אנשים יגיבו פחות בפורומים :([/quote]
יכולים להגביל את מספר המילים בכל תגובה וגם להשים את זה כמו ספיישל כאילו בחגים בלילה לבן או בסופי שבוע לא חייבים להשים את זה קבוע
אני אומר שלא תעשה את המוד צ'אט
בfxp שמו אותו ואני אישית פרשתי איך שעשו את זה.
[quote=BroKeN_HearT;596042]אני אומר שלא תעשה את המוד צ'אט
בfxp שמו אותו ואני אישית פרשתי איך שעשו את זה.[/quote]
אני לא מתכוון לצ'אט באר אני מתכוון שכל המשתמשים יוכלו להגיב ביחד ולא הצ'אט הזה שאתה צריך שיהיו לך חברים כדי לדבר איתם