למי שעוד לא ראה ערוץ דיסני העלה פרומואים לעונה ה12 של פוקימון שתשודר בקיץ הקרוב ככל הניראה, השם של העונה הוא קרבות גלקטים.
הפרומואים טיפה מאכזבים, שנה שעברה עשו פרומואים יותר טובים, אבל אולי יוסיפו עוד פרומואים חדשים בקרוב.
Printable View
למי שעוד לא ראה ערוץ דיסני העלה פרומואים לעונה ה12 של פוקימון שתשודר בקיץ הקרוב ככל הניראה, השם של העונה הוא קרבות גלקטים.
הפרומואים טיפה מאכזבים, שנה שעברה עשו פרומואים יותר טובים, אבל אולי יוסיפו עוד פרומואים חדשים בקרוב.
זה לא אומר להיות בערוץ הילדים?
גם אני ראיתי את זה..... עכשיו לפני שהיה פיניאס ופרב....
[quote=chimcharboy;625243]זה לא אומר להיות בערוץ הילדים?[/quote]
ערוץ דיסני אירופה קנה את הסדרה מהעונה ה11, וזה ככה גם בארץ, והעונה ה11 וה12 והעונות הבאות ישודרו בערוץ דיסני, אני דווקא שמח שזה קרה, ערוץ הילדים בקושי שידר את פוקימון, ורק השנה הוא עשה שידורים חיזורים אחרי 200 שנה, ערוץ דיסני משדר כל הזמן פוקימון ונותן לו כבוד.
[quote=po Zon;625257]ערוץ דיסני אירופה קנה את הסדרה מהעונה ה11, וזה ככה גם בארץ, והעונה ה11 וה12 והעונות הבאות ישודרו בערוץ דיסני, אני דווקא שמח שזה קרה, ערוץ הילדים בקושי שידר את פוקימון, ורק השנה הוא עשה שידורים חיזורים אחרי 200 שנה, ערוץ דיסני משדר כל הזמן פוקימון ונותן לו כבוד.[/quote]
כי לערוץ דיסני אין מה לשדר...
כל התוכניות חוזרות על עצמן עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעםץ
חוץ מזה הם מביאים פרק אחת לשבוע וערוץ הילדים הביא ארבע ימים בשבוע
עוד דיבוב מעפן?לא תודה...
טוב חברים דיברתי עם תומר משה (מתרגם עונה 11 ו12 של פוקימון בארץ)
אני עוד מכיר אותו מימי פורום אנימה בערוץ הילדים שנסגר.
העונה תעלה בקרוב
הוא אמר שהדיבוב החל כבר מזמן ... ואם רק נתאפק קצת ממש קצת העונה תגיע.
מגניב ^_^
אז איפה יהיה בדיסני או בערוץ הילדים
[QUOTE=Farmer;625281]אז איפה יהיה בדיסני או בערוץ הילדים[/QUOTE]
דיסני
אז למה אמרו לארוין בערץ הילדים שהם ישדרו?
את מי תומר משה מדבב?
[quote=adidas;625262]כי לערוץ דיסני אין מה לשדר...
כל התוכניות חוזרות על עצמן עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעםץ
חוץ מזה הם מביאים פרק אחת לשבוע וערוץ הילדים הביא ארבע ימים בשבוע[/quote]
בדיסני יש פוקימון גם ביום שישי, חוץ מזה עונה 11 היה בדיני ובערוץ הילדים נגמר 10, פתאום יש עונה 12 שם?
[QUOTE=roi857;625321]בדיסני יש פוקימון גם ביום שישי, חוץ מזה עונה 11 היה בדיני ובערוץ הילדים נגמר 10, פתאום יש עונה 12 שם?[/QUOTE]
עכשיו זה שידורים חוזרים...
תומר -
תומר משה לא מדובב אף אחד.
הוא המתרגם.. הוא בעצם כותב את התסריטים שהמדובבים אומרים בסדרה .
מה שאמרו לי היה לפני חצי שנה ,לא התעדכנתי ,אז פרסמתי שגיאות.
אהה אוקיי אבל מאיפה אתה מכיר אותו?