-
טוב נכון נשמע כמו כותרת מוזרה?
אבל זה מה שקרה היום
יש לי שאלות לגבי נבחרת וחברות
נתחיל במכות
אחי התאום (עמית) רב מכות היום הקטע שאני זוכרת שניסיתי ל לעצור אותו באמצע המכות שאמרו לי "ניצן אח שלך רב מכות" ורצתי לשם
ניסיתי לעצור אותו אז ואמרתי לו "עמית תחשוב על איך שזה יגמר"
עמית פיצץ את המסכן וכולם ניסו לקחת אותו אחורה הילד שרב עם אחי עמד על ארבע ואחי רץ אליו ובעט לו בצלע וכנראה יש לו שם משהו שיותר מסתם מכה
בהתחלה רצו להשעות ואפילו להעיף את אחי אבל מישהו יראה למנהל את מה שקרה במצלמה של הפלאפון שלו וראו שעמית סתם הסתובב עם חברים פתאום ההוא קופץ עליו
נבחרת
הציעו לי להצטרף לנבחרת הכדור עף של הבנות בבית הספר שלי כי ראו אותי בספורט והשאלה היא אם כדאי לי כי זה לפעמים להשאר אחרי בית ספר או לבוא אחר הצהריים
חברות X3
למה X3?
כי הציעו לי 3 חברויות שונות
דבר ראשון ליאור (flash) הציע לי לפני כמה זמן חברות ועוד לא עניתי,לא יודעת אם זה עדיין תקף
דבר שני איזה ילד מהכיתה הציע לי חברות הוא גדול ממני בחצי שנה,הוא אתלט והרבה בנות אוהבות אותו בגלל המראה שלו
וההצעה השלישית זה ילד מהשכבה שלי חמוד כזה וביישן שגם הציע
והשאלה למי כדאי לי להסכים....
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 8 2008, 10:43 AM
[b] טוב נכון נשמע כמו כותרת מוזרה?
אבל זה מה שקרה היום
נתחיל במכות
אחי התאום (עמית) רב מכות היום הקטע שאני זוכרת שניסיתי ל לעצור אותו באמצע המכות שאמרו לי "ניצן אח שלך רב מכות" ורצתי לשם
עמית פיצץ את המסכן וכולם ניסו לקחת אותו אחורה הילד שרב עם אחי עמד על ארבע ואחי רץ אליו ובעט לו בצלע וכנראה יש לו שם משהו שיותר מסתם מכה
בהתחלה רצו להשעות ואפילו להעיף את אחי אבל מישהו יראה למנהל את מה שקרה במצלמה של הפלאפון שלו וראו שעמית סתם הסתובב עם חברים פתאום ההוא קופץ עליו
נבחרת
הציעו לי להצטרף לנבחרת הכדור עף של הבנות בבית הספר שלי כי ראו אותי בספורט והשאלה היא אם כדאי לי כי זה לפעמים להשאר אחרי בית ספר או לבוא אחר הצהריים
חברות X3
למה X3?
דבר ראשון ליאור (flash) הציע לי לפני כמה זמן חברות ועוד לא עניתי,לא יודעת אם זה עדיין תקף
דבר שני איזה ילד מהכיתה הציע לי חברות הוא גדול ממני בחצי שנה,הוא אתלט והרבה בנות אוהבות אותו בגלל המראה שלו
והשאלה למי כדאי לי להסכים.... [/b][/quote]
הרבה מילים
מה קורה
אחיך מאיפה הוא למד להכות בצלע
נבחרת לא יודע
וחברות אני אומר לא כאדי אחרי זה יתפתח להרבה דברים זה סתם להיכנס וקשה לצאת
-
אוקע ומה לדבי נבחרת יש לך דעה?
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 8 2008, 11:00 AM
[b] אוקע ומה לדבי נבחרת יש לך דעה? [/b][/quote]
[b]אני לא יודע כי אף פעם לא הייתי בנבחרת[/b]
[b]עריכה:אבל עצה את צריכה לצפות את מהלכיו של יריב[/b]
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 8 2008, 01:13 PM
[b] טוב נכון נשמע כמו כותרת מוזרה?
אבל זה מה שקרה היום
נתחיל במכות
נבחרת
חברות X3
למה X3?
והשאלה למי כדאי לי להסכים.... [/b][/quote]
אם הוא רב מכות אז אל תתערבי...
אני בטוח שהוא לא יעצור באמצע מכות בדיוק כמוני...
זה קורה...
תנסי לעצור אותו לפני זה אם תשמעי על זה בפעם הבאה.
2:
זה תלוי אם את אוהבת כדורעף
אם את אוהבת את את תשארי בכל מקרה אבל אם את עדיין מתלבטת אז עזבי את זה...
3:
אמ...
אני לא אתיחס פה להצעה של ליאור XD לדעתי זה בצחוק.
ברוב המקרים כדי להתרחק מהאתלט, הוא בדרך כלל חרמן, ושוויצר...
אבל אם זה לא נכון ואת אוהבת אותו אז תסכימי.
בקשר לביישן...
בדרך כלל להם יש אישיות טובה,אם הוא הציע לך חברות את בטח מכירה אותו
בדרך כלל לבישנים יש אופי טוב, אם את אוהבת אותו אז לכי על זה.
-
אחיך נשמע קצת...........לא אפגע בך אבל לא נשמע בן אדם "חביב" לפחות בסטנדרטים שלי
אממ...באמת? השאלה אם יש לך כוח לחבר, מצד שני תוכלי מקסימום לקבל כמה סרטים וארוחות בחינם...מצד שלישי ורביעי...להגיד לא לשלושה בנים אולי יוריד לך את המונטין, אולי ידעו שעדיף לא להתחיל איתך....וגם טוב להוסיף לרקורד כמה חברויות, זה מעלה תרמה
השאלה מה אתה רוצה עזבי שטויות
אה ולגבי הכדור עף, אני אומר וותרי...אלא אם זה יעזור לך בציון ואת זקוקה לזה
-
עומר
ליאור אמר שהוא רציני בניגוד לאחרים
הביישן אמממ... אני לא מרגישה לא איליו ולא אל האתלט ההוא כלום (אבל אולי אחרי שאני אולי יסכים לאחת העצאות אני יתאהב בו לאט לאט) הם פשוט מרגישים אליי
חברה של אמרה לי לכי על האתלט (טוב נו מזה אתלט קוראים לו רותם והביישן זה אלון) כולם אוהבות אותו לאומת זאת חבה אחרת אמרה לכי על אלון (הביישן) כי עד שהוא אגר אומץ
מה אתה אומר?
לגבי המכות ניסיתי פשוט להרגיע אותו
בנבחרת אני לא רוצה להשאר אבל מעוניינת להיות
אביב קרא מה רשמתי לעומר ותגיב
-
אני אומר תני לאלון הזדמנות, לדעתי גם בבישנים יש תכונות כמו נאמנות ולדעתי הוא יתייחס אליך יפה, לא כמו אל נגיד....מוצר בסופר[כן זה קורה]
-
אף אחד לא התייחס אליי כמוצר בסופר אם מישהו יתייחס אלי ככה אני יתלה אותו
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 8 2008, 01:58 PM
[b] עומר
ליאור אמר שהוא רציני בניגוד לאחרים
הביישן אמממ... אני לא מרגישה לא איליו ולא אל האתלט ההוא כלום (אבל אולי אחרי שאני אולי יסכים לאחת העצאות אני יתאהב בו לאט לאט) הם פשוט מרגישים אליי
חברה של אמרה לי לכי על האתלט (טוב נו מזה אתלט קוראים לו רותם והביישן זה אלון) כולם אוהבות אותו לאומת זאת חבה אחרת אמרה לכי על אלון (הביישן) כי עד שהוא אגר אומץ
מה אתה אומר?
לגבי המכות ניסיתי פשוט להרגיע אותו
בנבחרת אני לא רוצה להשאר אבל מעוניינת להיות
אביב קרא מה רשמתי לעומר ותגיב [/b][/quote]
הוא ראה בכלל? הראית לו תמונה?
אני לא מאמין בקשר דרך פורום.
אם את לא אוהבת את שניהם אז לא ואין דבר כזה להסכים כי הוא עזר אומץ זה לא פרס תנחומים חחחXDDD
לגבי הנבחרת תלכי על זה אם את אוהבת כדורעף, זה ישתלם לך.
ואביב:
אפפעם לא הלכת מכות?
אני מתפלא אליך אתה גר בחיפה...
ותבין משהו אחד:
חברים זה לא זבל, זאת אהבה.
ולהגיד לא לא מוריד את המוניטין, רק מעלה אבל היא לא תגיד לא או כן רק בשביל להיות מקובלת או משהו כזה...
נכון ניצן?
ואתה חושב רק על לימודים... אם היא אוהבת את זה?
-
ברור שיש תיקולים, אם אתה לא חושש להגיד שאתה אוהד ביתר כאשר כל הבית ספר קופים ירוקים...
חברים זה לא אהבה,יש חברויות למען מטרות ,למען ניסון וגם למען לא לפגוע באדם האחר....זה לא כזה פשוט עומר
.
ברור שחושב רק על זה שצריך להישאר בבית ספר אחרי הלימודים כמו שהיא אמרה XD זה חרא
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Jan 8 2008, 02:16 PM
[b] ברור שיש תיקולים, אם אתה לא חושש להגיד שאתה אוהד ביתר כאשר כל הבית ספר קופים ירוקים...
חברים זה לא אהבה,יש חברויות למען מטרות ,למען ניסון וגם למען לא לפגוע באדם האחר....זה לא כזה פשוט עומר
.
ברור שחושב רק על זה שצריך להישאר בבית ספר אחרי הלימודים כמו שהיא אמרה XD זה חרא [/b][/quote]
שתחשוב על זה כמו אימון...
חברים שלי נשארים בבצפר למגמה...
אני לא כי אני בבצפר אחר...
וזה גם תלוי עם יש לה חברות שם...
ואם מישהו חבר למען מטרות הוא מניאק, גם אם הוא מנסה לא לפגוע הוא יפגע יותר בסוף שהוא יגיד את האמת, שהוא שיקר.
-
אבל יש כאלה, מה לעשות? נגיד אני חבר של הבת של ביל גייטס בשביל הכסף שלה
XD
סתם, אממ...אפשר לספר לך משהו בפרטי? זה קשור לכאבים
-
ניצן מה קשר ליאור חחח
הוא אמר לך בצחוק 100% כי את קטנה ממנו לא?
טוב אבל עם הוא רציני לכי על זה אחלה בנאדם!
ואם לא לכי על החמוד והבישן.
האתלט ישוויץ בך,ויספר עלייך סיפורים לא נכונים אני 100% צודק.
תעשי מה שנראלך הכי טוב :]
-
טוב כבר נראה מה לגבי חברים
ומה לגי נבחרת?