-
דיון|הרגלי שתייה
[B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][U]נושאים לדיון:[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-אתם שותים אלכוהול?אם כן באיזו כמות?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-מה אתם חושבים על זה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-קרה לכם כבר שהקאתם אחרי ששתיתם יותר מידי אלכוהול?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני שותה אלכוהול רק כשיושב עם חברים כדי שיהיה צחוקים,לפני מסיבות לתפוס ראש,או באירועים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]משפחתיים ממש קצת..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בד"כ אני לא שותה הרבה,מקסימום 3 קוקטלים בינוניים של וודקה+אשכוליות/תפוזים,אבל קרה לי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]כבר כמה פעמים ששתיתי עד שלא זכרתי איך קוראים לי והקאתי ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בקשר לבירה~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]הטעם של זה מגעיל,אם אני שותה זה רק קורונה או הייניקן-וגם לא יותר מבקבוק.[/COLOR][/SIZE]
-
אני לא שותה רק לפעמים Xl וודקה אבל זה רק כי אחי דוחף לי
-
מה הטעם לפתוח נושא כזה בפורום פוקימון?
בכול מקרה, מהניסיון שלי אני משתכר מהר מאוד, אחרי שני שוטים של וודקה למשל אני מתחיל לדבר שטויות
אז אני מנסה כמה שפחות לשתות, אני חושב שפעם אחרונה ששתיתי כדאי להשתכר היה בחופש הגדול של שנה שעברה
ובירה זה כמו קפה או קולה, צריך קצת להתרגל, זה לא משכר אבל זה טעים לאללה
[quote]אני לא שותה רק לפעמים Xl וודקה אבל זה רק כי אחי דוחף לי [/quote]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/hhllmlmjyyzj.bmp[/IMG][/URL]
-
אני לא שותה אלכוהול,ואין אין לי אפילו חברים ששותים,זה אפילו לא בריא ושמעתי בטלוויזיה שיש לזה טעם נורא.
אני חושב שזה לא מוסרי לשתות-בשביל מה?זה עושה רק רע!
אם זה בשביל מחקר-זה יפה מה שאתה עושה..
-
-אתם שותים אלכוהול?אם כן באיזו כמות? בדרך כלל בקטנה עם חברים וזה
-מה אתם חושבים על זה? שזה כיף D:
-קרה לכם כבר שהקאתם אחרי ששתיתם יותר מידי אלכוהול? אוהוהו ועוד איך קרה...
ובקשר לבירה זה יאמי :)
-
-שתיתי רק פעם אולי בירה ומיצים מעורבבים עם וודקה
אבל אף פעם לא השתכרתי עד כדי כך שהקאתי
-
[quote=TheChosenOne;722594]מה הטעם לפתוח נושא כזה בפורום פוקימון?
בכול מקרה, מהניסיון שלי אני משתכר מהר מאוד, אחרי שני שוטים של וודקה למשל אני מתחיל לדבר שטויות
אז אני מנסה כמה שפחות לשתות, אני חושב שפעם אחרונה ששתיתי כדאי להשתכר היה בחופש הגדול של שנה שעברה
ובירה זה כמו קפה או קולה, צריך קצת להתרגל, זה לא משכר אבל זה טעים לאללה
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/hhllmlmjyyzj.bmp[/IMG][/URL][/quote]
למה לצטט אותי ולהביא תמונה של מישהו כזה מכוער??
-
[quote=TheChosenOne;722594]מה הטעם לפתוח נושא כזה בפורום פוקימון?
[/quote]
כי גם פה יש אנשים ששותים,וגם פה יכול להיות דיון כזה...
-------------
בירה זה מגעיל,ושתיתי בירה מספיק פעמים בחיים שלי כדי לדעת את זה..
אבל לאט לאט מתרגלים לטעם(לא שזה ניהיה טעים,פשוט מתרגלים...)...
-
בקטנה איזה בירה, וכמו עומר רק קורונה :o
ומתי שאני הולך לחאפלות אצל עדן Xd
-
[QUOTE=SexStyle;722625]כי גם פה יש אנשים ששותים,וגם פה יכול להיות דיון כזה...
-------------
בירה זה מגעיל,ושתיתי בירה מספיק פעמים בחיים שלי כדי לדעת את זה..
אבל לאט לאט מתרגלים לטעם(לא שזה ניהיה טעים,פשוט מתרגלים...)...[/QUOTE]
זה מגעיל בהתחלה כי זה נורא מר, תשווה את זה לשוקולד מריר, בהתחלה מגעיל אחרי זה טעים
ועזבו אותי קורונה, רק טובורג.
-
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-אתם שותים אלכוהול?אם כן באיזו כמות?[/COLOR][/SIZE] קצת מאוד, בדר"כ עם המשפחה או עם חברים קצת, לא יותר מידי
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-מה אתם חושבים על זה? נחמד אם זה בכמות מסויימת ולא מוגזמת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]-קרה לכם כבר שהקאתם אחרי ששתיתם יותר מידי אלכוהול? לא... לא השתכרתי אף פעם, ולא נראה לי שאי פעם סיימתי בקבוק שלם.. או אפילו חצי.
[/COLOR][/SIZE]
-
[b]אני שותה מדי פעם באירועים בירה...[/b]
[b]אבל אף פעם לא יצא לי לנסות וודקה למרות שאני רוצה :o[/b]
[b]אבל אף פעם לא השתכרתי עד כדי כך שלא זרתי איך קוראים לי... רק הלכתי כמו איזה מסטול וכמעט נפלתי לתוך מנגל Xd[/b]
-
[quote=~Lior Dragon~;722920][B]אני שותה מדי פעם באירועים בירה...[/B]
[B]אבל אף פעם לא יצא לי לנסות וודקה למרות שאני רוצה :o[/B]
[B]אבל אף פעם לא השתכרתי עד כדי כך שלא זרתי איך קוראים לי... רק הלכתי כמו איזה מסטול וכמעט נפלתי לתוך מנגל Xd[/B][/quote]
מבירה?><
כמה בקבוקים שתית כבר?
-
במלון בטורקיה יצא לי לשתות 2 בקבוקי בירה לבנה....
ולא יצא כלום... רק טימטום ורצון אידיוטי להיות שיכור
-
לא נגעתי באלכוהול ואני לא אגע, אני מתנגד לזה. יש לי חברים ששותים ולהשיג אלכוהול זאת ממש לא בעיה, אבל אני פשוט לא רוצה כי אני מאגניב ם: