-
דיון/תלונה| פרישת מנהלים
בזמן האחרון המנהלים כל כך ממהרים לפרוש וזה נורא מעצבן לגלות שכל מנהל עם הלחץ הכי קטן ממהר לפרוש ואפילו לבקש שיתנו לו באן זה קורה כמעט לכל המנהלים ואני מבקש בבקשה לבחור מנהלים שלא יפרשו אחרי יום או אחרי לחץ מנהלים אתם צריכים לעמוד על שלכם אם אתם לא מסוגלים אז לא מגיע לכם להיות מנהלים זהו נמאס אתמול והיום פרושו /שונו דרגה איזה 5 מנהלי זה כבר מעצבן אפילו סטיב פרש
-
אתה צודק ב1000% לכל אחד יכול להיות מנהל
-
צריך לא מעט ביצים, בגרות וקור רוח כדי להיות מנהל. זה לא פשוט.
אני חושב שאתה צודק, וכל ההליך הזה לא עושה טוב ליחסי הציבור באתר.
מצד שני, אנשים מתחברים כל כך לעניין הזה, שכשזה נלקח מהם, זה מרגיש כמו הסרת השטיח מתחת לרגליים.
-
צריכים לבחור מנהלים יותר בקפידה אלו שיעמדו יותר מיום בתפקיד או שיוכלו לעמוד בתפקיד בכללי מנהל שמאיים לפרוש או פרש לפי דעתי לא מגיע לו להיות מנהל
כי הם לא יכולים לפרוש כי בא להם שיתנו סיבה הגיונית
-
אני יכול לשאול שאלה - מלבד להסכים, מה עוד אוכל לעשות בנוגע לפנייה שלך?
-
לבחור יותר בקפידה מנהלים ושיבטיחו שיעמדו בזה שלא לבחור סתם כי הם חברים של רותם ורותם חושב שזה מספיק שיבחרו מנהלים לפי השקעה לא לפי מי חבר טוב
אחד שמשקיע לא פורש כל עוד מעריכים את עבודתו
-
באופן דיי ברור, רותם בוחר את המנהלים. לא נעים לי להגיד, אבל גם כל הקטע של "בחירות" פה הוא קצת מפוברק - תכל'ס, יש רק בחירה אחת. אף אחד אף פעם לא טען אחרת..
---
תשמעו, אתם אולי לא אוהבים את זה, אבל זכותם של המנהלים לפרוש בכל שלב שהם רוצים. אתם יכולים להתלונן על זה, ולהגיד שהם חלשים או מגזימים, אבל השורה התחתונה, הם פורשים. זכותם. תגידו להם להתראות יפה ותודו להם על התקופה שהם היו פה כי זה מגיע להם. לנהל פורום כמו דיבורים או חת"מ זה עסק לא קטן, ולמנהלים שהשקיעו זה מגיע.
וזאת דעתי.
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;734929]באופן דיי ברור, רותם בוחר את המנהלים. לא נעים לי להגיד, אבל גם כל הקטע של "בחירות" פה הוא קצת מפוברק - תכל'ס, יש רק בחירה אחת. אף אחד אף פעם לא טען אחרת..
---
תשמעו, אתם אולי לא אוהבים את זה, אבל זכותם של המנהלים לפרוש בכל שלב שהם רוצים. אתם יכולים להתלונן על זה, ולהגיד שהם חלשים או מגזימים, אבל השורה התחתונה, הם פורשים. זכותם. תגידו להם להתראות יפה ותודו להם על התקופה שהם היו פה כי זה מגיע להם. לנהל פורום כמו דיבורים או חת"מ זה עסק לא קטן, ולמנהלים שהשקיעו זה מגיע.
וזאת דעתי.[/QUOTE]
אבל אתה לא הבנת הוא רק אומר שבזמן האחרון הרבה מנהלים פורשים
אני מסכים עם היטמן שלא כל אחד יכול להיות מנהל....
וגם יש הרבה סיכויים שיש כאן פרוטקציות אבל אחי אין לך מה לעשות אם זה מה רותם יגיד לך שזה החלטה שלו מי מנהל והוא לא יכול להחליף מנהלים כל שבועיים? כנראה שכן...
-
רגע...לא הבנתי כלום!אתמול היטמן אמר שהוא לא רוצה להיות חלק מהפורום ופתאם היום הוא פקח???מה זה החארטות האלה!!!???
לנושא:
[quote]בזמן האחרון המנהלים כל כך ממהרים לפרוש וזה נורא מעצבן לגלות שכל מנהל עם הלחץ הכי קטן ממהר לפרוש ואפילו לבקש שיתנו לו באן זה קורה כמעט לכל המנהלים ואני מבקש בבקשה לבחור מנהלים שלא יפרשו אחרי יום או אחרי לחץ מנהלים אתם צריכים לעמוד על שלכם אם אתם לא מסוגלים אז לא מגיע לכם להיות מנהלים זהו נמאס אתמול והיום פרושו /שונו דרגה איזה 5 מנהלי זה כבר מעצבן אפילו סטיב פרש[/quote]
פרשתי פעם ראשונה כי הורדתי מניהול בגלל עומס מבחנים ולימודים וחזרתי אחרי זה.ואחרי זה אני פרשתי מבאן בלתי מוצדק שעד היום אני חושב שהוא בלתי מוצדק.ואין לי כוונות לחזור להנהלה כאן(כאילו שמישהו גם ירצה שאני יחזור כי אני הייתי די גרוע כי הייתי די בלי ניסיון כי זה היה הפורום השני שאני ניהלתי בו)
-
[quote=killerbee;734937]אבל אתה לא הבנת הוא רק אומר שבזמן האחרון הרבה מנהלים פורשים
אני מסכים עם היטמן שלא כל אחד יכול להיות מנהל....
וגם יש הרבה סיכויים שיש כאן פרוטקציות אבל אחי אין לך מה לעשות אם זה מה רותם יגיד לך שזה החלטה שלו מי מנהל והוא לא יכול להחליף מנהלים כל שבועיים? כנראה שכן...[/quote]
אף פעם לא אמרתי שאין פה פרוטקציות. ברור שיש פרוטקציות שרק אדם אחד בוחר מנהלים..
נכון, הוא יכול להגיד את זה (אהמ דיקטטורה אהמ) ואני בטוח שרק אני אפרוש פרישת מחאה ( VIVA LA FHASIZEM)
אבל בתור אדם מוסרי, אני חושב שהוא ימנע לעשות את זה. ואם משתמשי הפורום רואים את הבחירות שלו שגויות, אבל לתת את הסמכות הזאת למנכ"ל שיבחר מנהלים או לעשות בחירות דמוקרטיות והוגנות D=
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;734961]אף פעם לא אמרתי שאין פה פרוטקציות. ברור שיש פרוטקציות שרק אדם אחד בוחר מנהלים..
נכון, הוא יכול להגיד את זה (אהמ דיקטטורה אהמ) ואני בטוח שרק אני אפרוש פרישת מחאה ( VIVA LA FHASIZEM)
אבל בתור אדם מוסרי, אני חושב שהוא ימנע לעשות את זה. ואם משתמשי הפורום רואים את הבחירות שלו שגויות, אבל לתת את הסמכות הזאת למנכ"ל שיבחר מנהלים או לעשות בחירות דמוקרטיות והוגנות D=[/QUOTE]
אנחנו לא יכולים לזלזל ברותם והוא אמר שהוא לא חייב לנו שום דמוקרטיה ורותם יודע את זה (אני מסכים איתו הוא קנה את הפורום לא הקהילה...) אבל זה עדיין לא יפה שיש כאן פרוטקציות...
-
חבר'ה, בלי ספאם בבקשה, בואו נחכה למנכ"ל והוא יתן לכם תשובה בנושא.
למרות שבלי ניסוי וטעיה אי אפשר לדעת מי שווה בתור מנהל ומי לא.
ככה שאם ממנים מנהל והוא פורש לאחר שבועיים, זו לא טעות, לומדים מדברים כאלה.
-
זה מאוד עצוב לדעתי,-במיוחד בגלל שכל זה קרה בגללנו,הכל בגלל ששפטנו מהר מדי את המנהלים החדשים,-אנשים הם היו כולה יום בתפקיד!,עם הם היו עם הרבה ניסיון אז אולי היה כדאי להעיף אותם על טעויתיהם,-אבל הם היו רק יום אחד!-וכבר מיהרנו לפוצץ את הפורום בתלונות עליהם,-ולכן הם פרשו,-מי יהיה מנהל עכשיו?,אני לא יודע עם יש מישהו שירצה אחרי שראה מה עשו למנהלים פה,-הייתם יכולים להשאיר את הוויכוח במצב שהוא היה,-אבל מכיוון שהמון אנשים בחרו להיכנס אליו נוצר רוב נגד המנהלים החדשים וזה גרם לפרישתם,-עכשיו הפורום רק מתקרב לסופו יותר ויותר,-אנשים וותיקים בפורום שהשקיעו והיו בו מס' שנים פרשו,-אנשים מתלוננים על זה שקראו להם טמבל,-או עוד סוגים של תלונות ילדותיות כמו זאת,-שבתכלס כולם יודעים טוב מאוד שהם עושים זאת רק כי הם רוצים שמישהו יחטוף באן כי הם שונאים אותו,-תסמכו עלי,בקצב הזה בערך בעוד שבוע אתם תכנסו לפורום שאהבתם להיות בו,ויהיה כתוב לכם,-האתר נסגר.
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;734929]באופן דיי ברור, רותם בוחר את המנהלים. לא נעים לי להגיד, אבל גם כל הקטע של "בחירות" פה הוא קצת מפוברק - תכל'ס, יש רק בחירה אחת. אף אחד אף פעם לא טען אחרת..
---
וזאת דעתי.[/QUOTE]
אני בכלל לא בוחר את המנהלים. ב-2 מתוך 3 הבחירות האחרונות לא התערבתי בכלל.... באחרונה אני הצעתי את ההצעות שלי כמו שאר ההנהלה הגבוהה.
-
בקיצור-[b]הטענה שרותם בוחר עם פרוטקציות היא שטויות במיץ עגבניות.[/b] אם כן יש אנשים מתאימים שלא מקבלים העלאה בדרגה או ניהול וכו', מדובר רק בכשל של בדיקת מתאימים לתפקידים ומאמצים של אנשים, אבל להגיד שיש פרוטקציות?
ולגבי מינוי של מנהלים שכאלו...נכון לפעמים באמת נעשים מינויים כאלו, איך למנוע זאת? רק מישהו שבאמת מעורב ונטרלי ופעיל בפורום יכול לעזור[בין אם מההנהלה או לא]