-
חזרתי פעם ראשונה מהגיוס
אני לא אספר הרבה כי אני תשוש ומת לאכול ולנוח.
הגוף שלי קצת מפורק (אפילו שלא עשינו איזה אימונים.. פשוט לסחוב 2 תיקים ממש כבדים בכל מיני תנוחות לא נוחות.. ונעליים מעצבנות שאני בספק אם במידה שלי...) ואני מת לנוח.
הצלחתי לפחות להוריד מעצמי את ה'קרבי' כי זה לא ממש מתאים לי.
ונקווה לטוב.
ד"ש לכל הקהילה.
אני פה עד יום ראשון ואז אני לא אראה אתכם שבועיים.
-
ואוו!ואתה אפילו לא בקרבי..יש לך מזל!בכל מקרה שהשנים יראו לך כמו חודשים,החודשים לשבועות השבועות לימים והימים לדקות..
-
איפה שיבצו אותך?
לגבי הנעליים זה אצל הרוב כך שלא מתאים אם זה גדול זה עוד בסדר אם קטן תדעג להחליף כמה שיותר מהר
-
פי יא אללה, הרגעים הראשונים של הצבא חחחחח... אלה בהחלט רגעים שמחשלים כל בן אדם.
חכה לתורנות מטבח או רס"ר ראשונה שלך, אז תראה מה זה פינוק ברמה של בית מלון 5 כוכבים.
-
איך הצלחת לצאת מקרבי? איפה אתה עכשיו?
והכי חשוב יש לך מסן? אני צריך לדבר עם מישהו שהתגייס או מתגייס עכשיו
-
וואו ,שיהיה לך בהצלחה ,אני מקווה שתסתדר שם .
-
-
בהצלחה רותם, מקווה שרק תצליח ויהיה לך טוב... ד"א איפה אתה תהיה אם לא בקרבי אתה יודע?
-
בהצלחה רותם, לאן אתה שובצת?
-
תודה לכולם.
אני עדיין לא יודע מה אני אהיה.... נקווה לטוב.
thechoosenone, מצטער אין לי כל כך זמן. עוד כמה שעות שבת ויש לי דברים לעשות עד אז... ואז במוצאי שבת אני אשן מוקדם לקראת יום ראשון שאני חוזר.
-
עלק אתה!
יאאלה רותם בהצלחה!
-
תשאף לנעליים קלות ולחי"ר כל הזמן- אל תגמור בתותחנים או שריון אחרת הנעליים תמיד ישקלו יותר ממך..
אם תלך לאיזה ג'וב בצנחנים (כלומר תפקיד כמו נהג, שליש, טבח וכו'- אז תקבל נעליים אדומות שזה בכלל אחלה- כי הן לא מתחממות מהר כמו השחורות המעפנות...
מה עוד- תמיד תבחר מדים שטיפה גדולים עלייך- כי קל לקפל בקיץ ונורא מחמם בחורף..
גומיות בנעליים בקטנה, תמיד תחבר את הכומתה למדים בעזרת סיכות ביטחון ואז אתה לא חייב להוריד אותה אפילו...
זהו- שיהיה המון בהצלחה.. :)
-
[QUOTE=LightSword;748088]תשאף לנעליים קלות ולחי"ר כל הזמן- אל תגמור בתותחנים או שריון אחרת הנעליים תמיד ישקלו יותר ממך..
אם תלך לאיזה ג'וב בצנחנים (כלומר תפקיד כמו נהג, שליש, טבח וכו'- אז תקבל נעליים אדומות שזה בכלל אחלה- כי הן לא מתחממות מהר כמו השחורות המעפנות...
מה עוד- תמיד תבחר מדים שטיפה גדולים עלייך- כי קל לקפל בקיץ ונורא מחמם בחורף..
גומיות בנעליים בקטנה, תמיד תחבר את הכומתה למדים בעזרת סיכות ביטחון ואז אתה לא חייב להוריד אותה אפילו...
זהו- שיהיה המון בהצלחה.. :)[/QUOTE]
כן, פאדיחה היא נפלה לי הרבה ופעם אחת כמעט איבדתי אותה.
מה שכן אחרי שחזרתי הביתה בדרך הלכתי עם אחי לקניות משהו באיזה סופר... ולא הייתי 'מדוגם' ובדיוק ראיתי 2 קצינים בדרגה גבוהה מאוד ופחדתי שהדבר הראשון שיקרה לי שאני משתחרר זה לעבור על החוקים.
אפשרי בכלל להחליף נעליים אחרי שכבר השתמשתי בהן יומיים?
-
יפה בהצלחה ,
לי יש עוד שנתיים בערך
-
[quote=YoRt3m;748127]כן, פאדיחה היא נפלה לי הרבה ופעם אחת כמעט איבדתי אותה.
מה שכן אחרי שחזרתי הביתה בדרך הלכתי עם אחי לקניות משהו באיזה סופר... ולא הייתי 'מדוגם' ובדיוק ראיתי 2 קצינים בדרגה גבוהה מאוד ופחדתי שהדבר הראשון שיקרה לי שאני משתחרר זה לעבור על החוקים.
אפשרי בכלל להחליף נעליים אחרי שכבר השתמשתי בהן יומיים?[/quote]
כן אפשרי,אם זה מרשצון חופי של קטנים עליך או גדולים בכמה מידות.או אם תעבור לצנחנים חיר או משהוא בסיגנון אז תקבל עוד זוג ויכול להיות גם תחליף לסוג אחר