-
דיון - אלכוהול
מה אתם חושבים על כל סוגי האלכוהול שיש?,
האם אתה רוצים לשתות את זה מתישהו?,
אם לא האם אתם רוצים לשכנע אנשים אחרים לא לשתות,
אם כן למה אתם רוצים לשתות את האלכוהול?.
[size=3][b][u]דעה אישית: [/u][/b][/size][size=2]אני מאוד לא אוהב אלכוהול, לא ישתה את זה אפילו אם ישלמו לי, אני משכנע אנשים שקרובים אליי לא לשתות את האלכוהול. [/size]
-
יש כמה סיבות שאלכוהול מגעיל אותי אבל הסיבה הכי משמעותית בישבילי זה הריח התרופתי המגעיל...
-
אני מתנגד לשתיית אלכוהול כמנהג וכצורך יום-יומי, אבל פעם בחודש ככה זה לא נורא.
יין קידוש בשבת גם לא נורא.
מעצבן אותי שאנשים אומרים שהם "בחיים לא ישתו", כי שתייה פעם בכמה זמן זה לא נורא, רק צריך שלא להפוך את זה למנהג.
-
בנתיים זה לא מפתה אותי כל כך... למרות שאני מכיר מלא ילדים בגילי ואפילו מתחת ששותים ומעשנים
-
פשוט לא אוהב, לא יודע להסביר למה
-
מה אתם חושבים על כל סוגי האלכוהול שיש?זה אחלה אבל לא להשתכר יותר מידי.
האם אתה רוצים לשתות את זה מתישהו?שותה כבר.
אם לא האם אתם רוצים לשכנע אנשים אחרים לא לשתות?שישתו,זה נותן ראש טוב ביציאות ולפני מסיבות אז למה לא?.
אם כן למה אתם רוצים לשתות את האלכוהול?מפורט למעלה.
---
ואל תראו אותי שתיין,אני לא אחד שמפרק בקבוק פינלנדיה לבד...
פשוט זה עושה ראש טוב ביציאות ולפני מסיבות,יותר כיף...
-
[QUOTE=SexStyle;759703]מה אתם חושבים על כל סוגי האלכוהול שיש?זה אחלה אבל לא להשתכר יותר מידי.
האם אתה רוצים לשתות את זה מתישהו?שותה כבר.
אם לא האם אתם רוצים לשכנע אנשים אחרים לא לשתות?שישתו,זה נותן ראש טוב ביציאות ולפני מסיבות אז למה לא?.
אם כן למה אתם רוצים לשתות את האלכוהול?מפורט למעלה.
---
ואל תראו אותי שתיין,אני לא אחד שמפרק בקבוק פינלנדיה לבד...
פשוט זה עושה ראש טוב ביציאות ולפני מסיבות,יותר כיף...[/QUOTE]
אתה יודע שאלכוהול הורס את תאי המוח נכון? :um_face:
-
[quote=killerbee;759710]אתה יודע שאלכוהול הורס את תאי המוח נכון? :um_face:[/quote]
אני מכיר אנשים ששותים הרבה יותר ממני והמוח שלהם בסדר גמור...
מספיק להאמין לחרטה שמוכרים לכם בהרצאות בחטיבה...
-
[QUOTE=SexStyle;759716]אני מכיר אנשים ששותים הרבה יותר ממני והמוח שלהם בסדר גמור...
מספיק להאמין לחרטה שמוכרים לכם בהרצאות בחטיבה...[/QUOTE]
אחי לא אמרו לי כלום בחטיבה על זה אומרים לנו רק לא לשתות ואני לא רואה הרבה שמקשיבים לזה אני קראתי את זה באינטרנט...
-
[quote=killerbee;759719]אחי לא אמרו לי כלום בחטיבה על זה אומרים לנו רק לא לשתות ואני לא רואה הרבה שמקשיבים לזה אני קראתי את זה באינטרנט...[/quote]
אז עוד יהיו לך הרבה הרצאות על זה,על עישון ועל סמים...
-
אלכוהול הורס את הכבד זה מה שהבנתי ממקורות מידע למיניהם : P
-
[QUOTE=SexStyle;759720]אז עוד יהיו לך הרבה הרצאות על זה,על עישון ועל סמים...[/QUOTE]
אז אתה אומר לי שעישון וסמים זה טוב לבריאות ולנפש?
-
[QUOTE=killerbee;759725]אז אתה אומר לי שעישון וסמים זה טוב לבריאות ולנפש?[/QUOTE]
נראה לי שהוא אומר ש אלכוהול זה בסדר ולא חמור כמו שמציגים את זה ^_^
-
הוא אמר לא להאמין לחארטות של ההרצאות ואז הוא אמר שיש הרצאות על עישון וסמים מה יוצא מזה?
-
[QUOTE=killerbee;759710]אתה יודע שאלכוהול הורס את תאי המוח נכון? :um_face:[/QUOTE]
אתה מתבלבל בין אלכוהול לסמים.