-
דיון| להקות ישנות
אז ככה, יש המון להקות ישנות מצויינות, שכיכבו משנות השישים ועד השמונים.
הבולטות מביניהן היו הביטלס, לד זפלין, גאנס אנד רוזס, AC/DC, אבבא, אירוסמית', מייקל ג'קסון, קווין, דיפ פארפל, הרולינג סטונס, בון ג'ובי ועוד רבים וטובים.
חלק מהלהקות עוד המשיכו לכמה איחודים וכמה סינגלים בשנות ה-2000, לדוגמאת אירוסמית' שהוציאו כמה שירים בתקופה האחרונה (לדוגמאת I Don't Wanna Miss A Thing שהופיע בסרט אגממדון), וגם בון ג'ובי שהיה מפורסם עוד באמצע-סוף שנות השמונים שהוציא כמה שירים מצויינים העשור (לדוגמאת It's My Life שהגיע עד למקום השביעי במצעד העשור של גלגל"ץ).
איזה להקות אתם אוהבים מהתקופה ההיא?
תוכלו לדבר גם על להקות נוספות ממה שציינתי...
אני אישית מאוד אוהב לשמוע AC/DC וגם אירוסמית' להקה מצויינת.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!
-
חולה על להקות ישנות!!!
במיוחד על גאנס אנד רוסס קווין לד זפלין פינק פלויד קאמל רולינג סטונס דיפ פרפל בון ג'ובי אירוסמית' יס איירון מיידן וthe Police
-
לBlue Oyster Cult יש שירים טובים, סאבת' במתכונת הישנה..
יש את The Clash,Ramones,Sex Pistols המפורסמים
Stone Rose שהיו טובים... יש מלא זה מה שעולה לי עכשיו
אגב איך אתה מגדיר להקות ישנות? שנות ה90 ומטה?
-
כן אני מת על Sex Pistols אוזי סבאת' וכאלה
-
[quote=TheChosenOne;764175]לBlue Oyster Cult יש שירים טובים, סאבת' במתכונת הישנה..
יש את The Clash,Ramones,Sex Pistols המפורסמים
Stone Rose שהיו טובים... יש מלא זה מה שעולה לי עכשיו
אגב איך אתה מגדיר להקות ישנות? שנות ה90 ומטה?[/quote]
כתבתי, כן, 60-80...
יש גם שנות ה-50 אבל לא מכירים שם יותר מדי חוץ מאלוויס ומבוב מארלי...
-
אני גם אוהב להקות פחות מוכרות La Guns וkiss וזה
-
קיס לא מוכרת עלק
מה שכן יצא לי להוריד את הדיסגורפיה שלהם לאחרונה והם פשוט גדולים
לשיר Detroit Rock City יש את הבאס לין הכי פשוט והכי גאוני ששמעתי בחיים
-
[QUOTE=EuroCheap:D;764183]אני גם אוהב להקות פחות מוכרות La Guns וkiss וזה[/QUOTE]
איך לעזאזל קיס להקה פחות מוכרת מכל הלהקות שכתבו פה? Oם
סתיו, אני אוהב אותך 3>
יש לי את נוורמיינד דה בולוקס של הסקס פיסטולז ואוסף של הקלאש 3:
אני אוהב להקות ישנות, הן (בד"כ) הרבה יותר טובות מלהקות חדשות וכל המוזיקה שיש היום.
הביטלס, קרים, פינק פלויד, דיפ פרפל, בלאק סאבאת', קיס, אירוסמית', איירון מיידן, ג'ודאס פריסט, מטאליקה (בתקופות הת'ראש שלהם), מגהדת', סלייר, אנת'רקס, בון ג'ובי, GNR (לפני שהם הפכו ל'הלהקה של אקסל'), קווין, לד זפלין, ריינבוו, דיו, אריק קלפטון, סנטנה ועוד איזה מיליון אמנים ולהקות...
-
[quote=Stranger in a Strange Land;764203]איך לעזאזל קיס להקה פחות מוכרת מכל הלהקות שכתבו פה? Oם
סתיו, אני אוהב אותך 3>
אני אוהב להקות ישנות, הן (בד"כ) הרבה יותר טובות מלהקות חדשות וכל המוזיקה שיש היום.
הביטלס, קרים, פינק פלויד, דיפ פרפל, בלאק סאבאת', קיס, אירוסמית', איירון מיידן, ג'ודאס פריסט, מטאליקה (בתקופות הת'ראש שלהם), מגהדת', סלייר, אנת'רקס, בון ג'ובי, GNR (לפני שהם הפכו ל'הלהקה של אקסל'), קווין, לד זפלין, ריינבוו, דיו, אריק קלפטון, סנטנה ועוד איזה מיליון אמנים ולהקות...[/quote]
כן הרבה לא מכירים את קיס.
+1 על הכול חוץ מבון ג'ובי
-
[QUOTE=EuroCheap:D;764205]כן הרבה לא מכירים את קיס.
+1 על הכול חוץ מבון ג'ובי[/QUOTE]
בנאדם, קיס אחת הלהקות הכי מוכרות בעולם :/
-
[quote=Stranger in a Strange Land;764203]איך לעזאזל קיס להקה פחות מוכרת מכל הלהקות שכתבו פה? Oם
סתיו, אני אוהב אותך 3>
הביטלס, קרים, פינק פלויד, דיפ פרפל, בלאק סאבאת', קיס, אירוסמית', איירון מיידן, ג'ודאס פריסט, מטאליקה (בתקופות הת'ראש שלהם), מגהדת', סלייר, אנת'רקס, בון ג'ובי, GNR (לפני שהם הפכו ל'הלהקה של אקסל'), קווין, לד זפלין, ריינבוו, דיו, אריק קלפטון, סנטנה ועוד איזה מיליון אמנים ולהקות...[/quote]
היום כל המוזיקה ממוסחרת וכל אמן חסר כשרון יכול לערוך את הקול שלו במחשב.
למרות שהמחשב הוסיף אפשרות לשירים ממש יפים עם קצב מצויין (דוד גואטה גדול ה-DJים בעולם) הוא גם קצת הרס את הקטע... מה גם שכל הליידי גאגא וג'סטין ביברים למיניהם איכשהו מועדפים על להקות רוקנרול/אלטרנטיבי :\
מיכאל, קיס להכה ממש ממש מוכרת. We Will Rock You זה שיר שכמעט כל אדם בעולם יכול לזהות...
חוץ מזה, מה הבעייה בבון ג'ובי?
-
[QUOTE=pokedex;764208]היום כל המוזיקה ממוסחרת וכל אמן חסר כשרון יכול לערוך את הקול שלו במחשב.
למרות שהמחשב הוסיף אפשרות לשירים ממש יפים עם קצב מצויין (דוד גואטה גדול ה-DJים בעולם) הוא גם קצת הרס את הקטע... מה גם שכל הליידי גאגא וג'סטין ביברים למיניהם איכשהו מועדפים על להקות רוקנרול/אלטרנטיבי :\
מיכאל, קיס להכה ממש ממש מוכרת. We Will Rock You זה שיר שכמעט כל אדם בעולם יכול לזהות...
חוץ מזה, מה הבעייה בבון ג'ובי?[/QUOTE]
we will rock you זה של קווין, אבל שיהיה XD
-
טוב לידי גאגא וביבר זה פופ אי אפשר להשוות את זה לרוק
ואפילו שנראה שיש קצת דעיכה כבר ראינו שאי אפשר להוג את הרוק
הוא פשוט עובר לצורה הבאה שלו
Detroit Rock Cityyyyyyyy
תשמעו את הבאס שם ותגידו לי שהוא לא מרושע D:
-
[quote=pokedex;764208]היום כל המוזיקה ממוסחרת וכל אמן חסר כשרון יכול לערוך את הקול שלו במחשב.
חוץ מזה, מה הבעייה בבון ג'ובי?[/quote]
WE WILL ROCK YOU זה לא של קיס זה של קווין יא האבל -_-
-
[quote=Stranger in a Strange Land;764222]we will rock you זה של קווין, אבל שיהיה XD[/quote]
התבלבלתי XDDDD
חשבתי שמדברים על קווין וה-ק' בלבל אותי ם:
בכל מקרה, גם קיס להקה ממש מוכרת.