-
דיון | הסאגה הטובה ביותר
מהי לדעתכם הסאגה הכי טובה שהייתה עד כה בסדרה [b]ולפרט למה[/b](לא כולל איי תפוז שהיא רק פילר...)?
לדעתי, הסאגה הכי טובה היא קנטו בגלל הנוסטלגיה ובגלל ששם צוות רוקט וכל הקרבות עוד היו איכשהו טובים...
רק הסאגה האחרונה אולי מתקרבת לקנטו בגלל פול(בקנטו היה את גארי שלדעתי יותר מעניין), אבל עדיין רחוקה מלהיות כמו קנטו...
-
-
קנטו וג'וטו.. (אם ג'וטו זה דור שני)
-
[QUOTE=killerbee;767600]קנטו וג'וטו.. (אם ג'וטו זה דור שני)[/QUOTE]
כן, ג'וטו זה דור שני.
לכולם,
אם אפשר עדיף לפרט את הסיבה...
-
ג'וטו, הסאגה שגדלתי עליה. משם הכל התחיל להיהרס.
-
בקנטו הרבה קרבות לא היו רציניים,פחות אסטרטגיה,יותר חובבני כזה :s
ג'וטו זה שיפור של קנטו-יותר מפגשים עם גרי,יותר יריבות,קרבות יותר יפים ומורכבים,צ'אריזארד,והשיא היה בפרקים של הליגה...
-
[quote=SexStyle;767613]בקנטו הרבה קרבות לא היו רציניים,פחות אסטרטגיה,יותר חובבני כזה :s
ג'וטו זה שיפור של קנטו-יותר מפגשים עם גרי,יותר יריבות,קרבות יותר יפים ומורכבים,צ'אריזארד,והשיא היה בפרקים של הליגה...[/quote]
גם איי טפוז, שבניגוד למה שכתוב בהודעה הראשית לא הייתה סאגה אלא עונה, היה חלק מצויין ומהנה בסדרה.
-
ג'וטו היא ללא ספק הסאגה הנבחרת...
-
[QUOTE=SexStyle;767613]בקנטו הרבה קרבות לא היו רציניים,פחות אסטרטגיה,יותר חובבני כזה :s
ג'וטו זה שיפור של קנטו-יותר מפגשים עם גרי,יותר יריבות,קרבות יותר יפים ומורכבים,צ'אריזארד,והשיא היה בפרקים של הליגה...[/QUOTE]
כן, אבל עדיין זה היה נראה כאילו רואים צוות רוקט, אש מוציא איזשהו פוקימון מהסאגה הראשונה ומעיף אותם וככה היו רוב הפרקים (וזה פשוט הרס את הסדרה, החל מהואן שהוא החליף כל פעם פוקימונים ופיקאצ'ו נחלש צוות רוקט עדיין נראו עלובים אבל פחות).
-
[QUOTE=pokedex;767614]גם איי טפוז, שבניגוד למה שכתוב בהודעה הראשית לא הייתה סאגה אלא עונה, היה חלק מצויין ומהנה בסדרה.[/QUOTE]
אני יודע שהיא לא הייתה סאגה אלא עונה...
אבל התכוונתי למחוזות, קנטו, איי תפוז(פילר שלא נחשב), ג'וטו, הואן וסינו ולכן אמרתי שלא לבחור באיי תפוז(אני יודע שהרבה ייבחרו בה, וגם אני יכול להיות, גם בגלל שאש ניצח שם את הליגה וגם בגלל שהיא הייתה שונה בהרבה מהאחרות עם כל קרבות המכון השונים).
נ.ב. מצטער על הדאבל פשוט ראיתי את ההודעה השנייה אחרי שסיימתי לכתוב ושלחתי את ההודעה שלי.
-
[quote=hgss1234;767623]אני יודע שהיא לא הייתה סאגה אלא עונה...
אבל התכוונתי למחוזות, קנטו, איי תפוז(פילר שלא נחשב), ג'וטו, הואן וסינו ולכן אמרתי שלא לבחור באיי תפוז(אני יודע שהרבה ייבחרו בה, וגם אני יכול להיות, גם בגלל שאש ניצח שם את הליגה וגם בגלל שהיא הייתה שונה בהרבה מהאחרות עם כל קרבות המכון השונים).
נ.ב. מצטער על הדאבל פשוט ראיתי את ההודעה השנייה אחרי שסיימתי לכתוב ושלחתי את ההודעה שלי.[/quote]
קשה להגיד שזה פילר, בסך הכל אפשר להגיד שכל הסדרה זה פילר לקראת הרגע שבו אש יזכה באליפות איסשו.
בכל מקרה, רוב הפורום גדל על ג'וטו ואיי תפוז (לפחות מי שבטווח הגילאים של 14-16), במיוחד הקטע של הבורות היה טוב שעכשיו כבר נעלם D:
-
[QUOTE=pokedex;767635]קשה להגיד שזה פילר, בסך הכל אפשר להגיד שכל הסדרה זה פילר לקראת הרגע שבו אש יזכה באליפות איסשו.
בכל מקרה, רוב הפורום גדל על ג'וטו ואיי תפוז (לפחות מי שבטווח הגילאים של 14-16), במיוחד הקטע של הבורות היה טוב שעכשיו כבר נעלם D:[/QUOTE]
במיוחד בגלל הבורות אהבתי את העונות הראשונות, הכי אהבתי את הפרק השני/שלישי(מי כבר זוכר...) של הואן שבו חטפו למאי את טורצ'יק ואז הם הלכו לחפש את טורצ'יק, צוות רוקט הכין להם בור ואש ניסה להזהיר אותם אבל הם בכל זאת נפלו לתוך הבור(כל המשפחה אחד אחרי השני...).
-
[quote=hgss1234;767651]במיוחד בגלל הבורות אהבתי את העונות הראשונות, הכי אהבתי את הפרק השני/שלישי(מי כבר זוכר...) של הואן שבו חטפו למאי את טורצ'יק ואז הם הלכו לחפש את טורצ'יק, צוות רוקט הכין להם בור ואש ניסה להזהיר אותם אבל הם בכל זאת נפלו לתוך הבור(כל המשפחה אחד אחרי השני...).[/quote]
לא ראיתי הרבה מהסאגה של הוואן, אבל שיחקתי בברקת פעמיים וברובי פעם אחת... גם ראיתי את הסרט שבו דיאוקסיס והדרקון/מעופף הירוק הזה נלחמים...
-
אני את סינו.......
בקנטו הקרבות היו הכי מעפנים, אחרי 2 התקפות הקרב היה מוכרע וזה סתם היה משעמם....
אני אוהב את סינו בגלל השיפור בגרפיקה ובגלל שיש הרבה יותר פוקימונים וגם שהכל הרבה יותר משופר מהעונות האחרות.....
הקרב של אש ופול זה הקרב הכי טוב שהיה אי פעם בפוקימון!
אהה.... כן וגם בגלל שבוויזל בסאגה הזאת....:)
-