[size=4][b]גלעד שליט ,האסיר שבשבי כבר 4 שנים ,"חוגג" היום יום הולדת 25.[/b][/size]
אנו מצטערים מאוד בשבילו ומקווים שיחזור ,בתמיכה במשפחה ובכל מה שניתן יהיה לעזור .
גלעד עדיין חי!
[b][i][u]מזל טוב.[/u][/i][/b]
Printable View
[size=4][b]גלעד שליט ,האסיר שבשבי כבר 4 שנים ,"חוגג" היום יום הולדת 25.[/b][/size]
אנו מצטערים מאוד בשבילו ומקווים שיחזור ,בתמיכה במשפחה ובכל מה שניתן יהיה לעזור .
גלעד עדיין חי!
[b][i][u]מזל טוב.[/u][/i][/b]
מצטער להיות פסימי, אבל הסיכויים שהוא אכן חי נמוכים מאוד, הוא כלוא בידי ערבים אכזריים במשך 4 שנים, זה לא משהו שמבטיח איכות חיים גבוהה.
אני מקווה שיחזור בהקדם, והוא לא ממש חוגג היום, גם לא ממש נראה לי שהוא יוכל לחגוג יותר בחייו אחרי מה שהוא עובר שם.
[QUOTE=pokedex;776798]מצטער להיות פסימי, אבל הסיכויים שהוא אכן חי נמוכים מאוד, הוא כלוא בידי ערבים אכזריים במשך 4 שנים, זה לא משהו שמבטיח איכות חיים גבוהה.
אני מקווה שיחזור בהקדם, והוא לא ממש חוגג היום, גם לא ממש נראה לי שהוא יוכל לחגוג יותר בחייו אחרי מה שהוא עובר שם.[/QUOTE]
מה שאתה אומר נכון אבל בישביל חמאס טוב לישמור את גלעד בחיים כי עם יוחזר לישראל זה יהיה בתמורה למאות פעילי טרור
מזל טוב ושיחזור במהרה אמן!
שלא יקרה מקרה רון ארד שוב!
[quote=גרודון;776808]מה שאתה אומר נכון אבל בישביל חמאס טוב לישמור את גלעד בחיים כי עם יוחזר לישראל זה יהיה בתמורה למאות פעילי טרור[/quote]
אתה די טועה, מכיוון שמספיק להם להחזיר ארון קבורה (כמו במקרה שהיה עם שני החיילים בקיץ 2008 אני חושב) והם יקבלו את מבוקשם, אין להם שום צל של אנושיות לחמאס.
מזל טוב, שיחזור בקרוב. אמן
מזל טוב ענק!
אני ובוודאי כולם רוצים שהוא יחזור בקרוב מאוד!
[quote=pokedex;776798]מצטער להיות פסימי, אבל הסיכויים שהוא אכן חי נמוכים מאוד, הוא כלוא בידי ערבים אכזריים במשך 4 שנים, זה לא משהו שמבטיח איכות חיים גבוהה.
אני מקווה שיחזור בהקדם, והוא לא ממש חוגג היום, גם לא ממש נראה לי שהוא יוכל לחגוג יותר בחייו אחרי מה שהוא עובר שם.[/quote]
אבל הראו סרטון שהוא בחיים :S
למרות שתמיד אפשר לצלם אותו לפני...
בכ"מ מזל טוב נראה שאין לו,אבל שב"ה ישחררו אותו מהשבי.
[QUOTE=SexStyle;776865]אבל הראו סרטון שהוא בחיים :S
למרות שתמיד אפשר לצלם אותו לפני...
בכ"מ מזל טוב נראה שאין לו,אבל שב"ה ישחררו אותו מהשבי.[/QUOTE]
לך תדע את התכניות של הערבים האלה, אני לא ממש חושב שזה בעייה לשכור מישהו (או לחילופין להביא אותו באיומי אקדח) שיודע לערוך טוב סרטונים.
מה גם שעברה חצי שנה כמעט (לא זוכר בדיוק) מאז שהסרטון המדובר פורסם, הכל יכול לקרות מאז (זכור שהבנאדם, אם הוא חי, נמצא בתת תזונה, תנאים קשים ובוודאי חולה במחלות למיניהן).
מזל טוב אבל שיחזירו אותו כבר
מזל טוב
הוא לא אמור להיות בן 24?...
אוף כל פעם שיש משהו על גילעד שליט אז זה גורם לי להזיל דימעה:(
זה ממש עצוב.......
אני אומר את זה מכל הלב שבאמת יהיה לו [b]מזל טוב[/b] והמזל הזה ישחרר אותו....
לחמאס יש אינטרס להשאיר אותו בחיים..הוא קלף מיקוח..הוא שוו הרבה יותר כחי מאשר בתוך ארון..
יואו
לא סתם אני גזען כלפי הטרוריסים האלה
שיחזור אמן אמן אמןןןןןןןןןן
מסכן