התחלתי לפני חצי שעה את המשחק פנינה והתחלתי עם טרטוויג עכשיו הוא רמה 10 ותפסתי סטרלי רמה 4 הוא עדיין רמה 4 איזה עוד פוקימונים מומלץ לי לתפוס?
Printable View
התחלתי לפני חצי שעה את המשחק פנינה והתחלתי עם טרטוויג עכשיו הוא רמה 10 ותפסתי סטרלי רמה 4 הוא עדיין רמה 4 איזה עוד פוקימונים מומלץ לי לתפוס?
בוויזל! אם אתה רוצה...... אם בא לך הרבה מידע עליו שאני הכנתי תפנה אליי בפרטי...:)
פוניתה
[quote=buizel שולט;785004]בוויזל! אם אתה רוצה...... אם בא לך הרבה מידע עליו שאני הכנתי תפנה אליי בפרטי...:)[/quote]
צפוי כול כך צפוי אני באמת חושב על בוויזל כאפשרות למה מה פלוזצל חזק ברמות קשות הוא מתפתח ברמה נמוכה יחסית והוא פוקימון מים די נחמד.
פוניטה גם שמע נחמד איפה אני יכול לתפוס אותו?
[quote=אדון פלריון;785010]צפוי כול כך צפוי אני באמת חושב על בוויזל כאפשרות למה מה פלוזצל חזק ברמות קשות הוא מתפתח ברמה נמוכה יחסית והוא פוקימון מים די נחמד.
פוניטה גם שמע נחמד איפה אני יכול לתפוס אותו?[/quote]
בדרך 206
תתפוס שינקס,הוא טוב..
שינקס זה השועל חשמל הזה נכון?
כן אחי השועל חשמל
שמע אחי תתפוס מגנטון או שתחליף ותפתח אותו למגנזון הוא הרבה יותר יעיל מלאקסריי
ואני ממליץ לך גם על פוניטה כי הוא פוקימון האש היחיד היעיל במשחק חוץ מצ'ימצ'ר
ואתה יכול גם לתפוס גסטרודון או גרידוס בתור פוקימון מים
גריס ממש חזק
אין לי כוח לדוג וגם לא לאמן את השלוס המעצבנים האלה נראה לי אני אתפוס פוניטה,שינקס ובוויזל יופי,אז שאני אגמור יהיה לי את הסוגים הבאים:חשמל,רגיל,מעופף,אדמה[אם אני מפתח את טרטוויג לטורטרה],עשב,אש ומים זה עדיין פחות מדי סוגים עוד הצעות?
כפוקימון אדמה תתפוס היפופוטס ותפתח ל היפודון (יש לי היפודון והוא פשוט סוס) היפופוטס תופסים במערה מתחת לעיר וילסטון
אני קודם צריך לתפוס את כול האנונים המעצבנים האלה,אז היפופוטס יורד מין הרשימה
האמת יש לי הצעה קטלנית אחי תראה
תפתח את טרטוויג לטורטרה-עשב,אדמה
תחליף פוקימונים כדי שיהיה לך סטריו-מים,על חושי
קח גנגר-רוח,רעל
תיקח את מגנזון-חשמל מתכת
תיקח גם הונקרו או סטרפטור-מעופף רגיל/חושך
ותחליף עם מישהו על מנת להשיג צ'ימצ'ר או טורצ'יק כדי שיהיה לך בסוף סוג של -אש לוחם
זו השישייה שאני מתכנן לעשות
איך אני יעשה את זה אני רק מתחיל בשביל לשלוט בכול הפוקימונים המוחלפים אני צריך תגים שאין לי
ברור אבל איזה סוגים אתה עוד רוצה
אנל'א יודע אגב אני משחק בפנינה אז אני חשבתי על מיסמגוס או גסטלי.