-
דיון|פורום מולטימדיה
טוב, אני חושב שכל מי שיהיה פה בעד יהיו כאלה שיש להם PS3 ואקבוקס וכל השאר יהיו נגד אבל ננסה...
מה דעתכם על פורום מולטימדיה? הוא יעסוק בעיקר בPS3 PSP וXbox 360 (כמובן שיהיו כל הקונסולות הקיימות כגון: DS וגיים בוי....)
מה דעתכם? תחשבו טוב טוב לפני שאתם עונים ...
-
למה? יש את פורום משחקים כלליים!
-
הוא יותר מתעסק במשחקים לא בקונסולה עצמה, ותאמין לי , עם יחליטו להחליף את משחקים כללים למולטימדיה זה יעשה רק טוב לפורום ...
-
מה נגיד עם אייפוד טאץ', נגנים וכו'?
ושם יותר טוב זה "פורום קונסולות ומולטימדיה"
-
אני בעד
זה לא ממש משנה לי
אם זה יעזור אז למה לא
-
[QUOTE=iTai;790685]מה נגיד עם אייפוד טאץ', נגנים וכו'?
ושם יותר טוב זה "פורום קונסולות ומולטימדיה"[/QUOTE]
ניסינו פעם את זה ולא הלך, אני מעדיף רק מולטימדיה כי אקסבוקס וסוני זה משהו שיש הרבה בבתים...
-
[quote=David Villa;790692]ניסינו פעם את זה ולא הלך, אני מעדיף רק מולטימדיה כי אקסבוקס וסוני זה משהו שיש הרבה בבתים...[/quote]
אתה די טועה - מולטימדיה זה דווקא נגנים וכדומה וקונסולות זה XBOX וכדומה...
אני אישית בעד פורום קונסולות ומולטימדיה, שעוסק ב: Wii, XBOX, PS3, PS2, DS, iPod Touch, MP3 וכדומה...
-
[quote=iTai;790697]אתה די טועה - מולטימדיה זה דווקא נגנים וכדומה וקונסולות זה XBOX וכדומה...
אני אישית בעד פורום קונסולות ומולטימדיה, שעוסק ב: Wii, XBOX, PS3, PS2, DS, iPod Touch, MP3 וכדומה...[/quote]
+1
-
אתה מפספס פה, המטרה שזה יהיה מין ריכוז של פורומים בתוך סוג של לחצן שמעביר אותך לכמה פורומים...
תכנס לfxp לפורום מולטימדיה תראה על מה אני מדבר...
-
השאלה האם הוא יהיה פעיל...
-
-
מאיפה אתה כל כך בטוח שישקיעו בפורום הזה?
חוץ מזה,זה מתאים גם לתוכנות וחומרה,למה שמה לא השקיעו בקונסולות?
-
אני חושב שלא צריך להוסיף פורום אלא לשנות נגיד את משחקים כללים או לאחד את משחקים כללים ופורום מחשבים ואז פורום זה יעסוק גם במשחקים עצמם וגם בעזרה טכנית
-
כשהפורמים מופרדים,ככה יש יותר סדר.
אין צורך בלאחד אותם...
-
[QUOTE=Golden Boy;790739]אני חושב שלא צריך להוסיף פורום אלא לשנות נגיד את משחקים כללים או לאחד את משחקים כללים ופורום מחשבים ואז פורום זה יעסוק גם במשחקים עצמם וגם בעזרה טכנית[/QUOTE]
+1
זה יהיה יותר הגיוני...