שלום לכולם אני רוצה לעשות לילה לבן בסוכות עם אני יקבל אישור אני רוצה לדעת כמה רוצה להישתתף בו
ומי רוצה לעשות בו משהו כמו חידונים וכו' שישלח לי בפרטי הודעה מה הוא רוצה לעשות
מי שרוצה להישתתף שיגיב פה
Printable View
שלום לכולם אני רוצה לעשות לילה לבן בסוכות עם אני יקבל אישור אני רוצה לדעת כמה רוצה להישתתף בו
ומי רוצה לעשות בו משהו כמו חידונים וכו' שישלח לי בפרטי הודעה מה הוא רוצה לעשות
מי שרוצה להישתתף שיגיב פה
כבר ניסו לעשות את זה 5 פעמים בחופש הגדול אם אז זה לא הצליח למה שזה יצליח בסוכות?
[QUOTE=Guille;794774]כבר ניסו לעשות את זה 5 פעמים בחופש הגדול אם אז זה לא הצליח למה שזה יצליח בסוכות?[/QUOTE]
כי אני יודע שאני יכול לארגן את זה ושזה לא היה כמו החמש האחרים שלא הצליחו
היטמן אמר אותו דבר
אף אחד לא משועמם מספיק כדי לעשות לילה לבן בחגים בחופש הגדול כן אבל בחגים לא (אם כבר פסח)
משחק תפקידים
אני יכול להפיק מין רדיו בייתי אבל אני צריך תאריך מתי זה יהיה כי אני נוסע לאילת
אני יכו ל לעשות חידון הארי פוטר השני שלי
אני יכול להשתתף חלקית, לא כל הלילה אבל חלק
אני יכול רק אם תגידו מתי זה יהיה ואם אני יסע לאילת אז תגידו לי אם יש אניטרנט אלטחוטי בריביירה קלאב באילת?????????
סוכות זה זמן טוב.
אני חושב שאני אהיה
יאללה לילה לבן זה טוב =]
תראה היטמן ניסה לעשות לילה לבן בחופש ואף אחד לא הראה השתתפות אז בלימודים שכבר כולם רגילים לישון מוקדם ולהתעורר מוקדם עדיף שלא היתה מתעורר בחופש הגדול עוד מילא אבל עכשיו שכח מזה
[QUOTE=Guille;795216]תראה היטמן ניסה לעשות לילה לבן בחופש ואף אחד לא הראה השתתפות אז בלימודים שכבר כולם רגילים לישון מוקדם ולהתעורר מוקדם עדיף שלא היתה מתעורר בחופש הגדול עוד מילא אבל עכשיו שכח מזה[/QUOTE]
עם אין לך משהו טוב לכתוב אז על תהגיב פה בבקשה
מצטער לנפץ לך את הבועה,אבל בתור אחד שעשה לילה לבן עם הרבה יותר אמצעים ממך ובתקופה הרבה יותר יפה של הפורום מזאת אני אומר לך שתיכשל.
[quote=SexStyle;795225]מצטער לנפץ לך את הבועה,אבל בתור אחד שעשה לילה לבן עם הרבה יותר אמצעים ממך ובתקופה הרבה יותר יפה של הפורום מזאת אני אומר לך שתיכשל.[/quote]
אתה מתכוון לכמות הילדים?