-
עזרה| שישיה
אני לא יודע אם השישיה הזאת טוב תגידו לי בבקשה...
כרגע הרמות והמתקפות הם..
staraptor lvl 60
brave bird
close combat
drfog
fly
empoleon lvl 52
drillpeck
waterfall
shdow claw
rock smash
rampardos lvl 49
cut
surf
zen hedbutt
return
toxicroak lvl47
poison jab
shadow ball
sucker punch
rock climb
luxray lvl 49
strength
charge beam
thunder fang
crunch
dialga lvl 54
heal block
ancient power
dragon claw
roar of time
תעזרו לי לשנות ותסבירו לי איך מורידם HMים ותודה לכל מי שעוזר ואני צריך לדעת איפה לוכדים גיבל(הראשון של גראצ'ומפ)
בבקשה תענו מהר!
ואל תגידו לי להשיג גנגר וכאלה כי זה במחשב וכמובן שבמחשב אי אפשר החלפות
ואם מישהו חושב שזו שישיה טובה חוץ מהרמות (אני יודע שצריך לעלות רמות) שיגיד שני ידע לא לשנות
-
מישהו מוכן לעזור לי בבקשה אני מחכה לתגובה מלא זמן :(
-
הסטים גרועים
Defog זה Hm שפשוט לא שווה מילא אם הוא היה שימושי אבל הוא מיותר
אמפולאון הוא תוקף מיוחד שמת לו סט פיזי
אין לי כוח להרחיב תשים לב לסטטים תשים מתקפה מהסוג של כל אחד לכל אחד אחד נגד החולשה ותשים לב לסוג ההתקפה פיזי/מיוחד
עשית כרגע דאבל פוסט
-
[QUOTE=Guille;798555]הסטים גרועים
Defog זה Hm שפשוט לא שווה מילא אם הוא היה שימושי אבל הוא מיותר
אמפולאון הוא תוקף מיוחד שמת לו סט פיזי
אין לי כוח להרחיב תשים לב לסטטים תשים מתקפה מהסוג של כל אחד לכל אחד אחד נגד החולשה ותשים לב לסוג ההתקפה פיזי/מיוחד
עשית כרגע דאבל פוסט[/QUOTE]
אני יודע על ה defog אני פשוט לא יודע איך להוריד HMים ואני צריך להוריד מ- empoleon את הרוק סמאש
אבל שאלתי איך מורידים את הHMים
-
בעיר פסטוריה יש מישהו שמוריד אותם
-
[QUOTE=Guille;798583]בעיר פסטוריה יש מישהו שמוריד אותם[/QUOTE]
תודה אחי אתה מלך ואם אתה יכול קצת לעזור לי לחשוב על שינוים במתקפות כמו במה להחליף את ה-defog
ו-הרוק סמאש
וגם נראלי כדאי להחליף את טוקסיקרוק אבל אני רוצה דעה של מישהו אחר מנוסה כמוך לדוגמא
וגם אם אני יוריד אותם איך אני ילכוד פוקמונים אגדיים מסוימים כמו היטרן (ב"אותם" אני מתכוון ל-HMים)
ו.. גם אם כדאי לי להוריד את דיאלגיה
או לשנות מתקפות
אני שואל אותך ככה כי נראלי שאתה ממש טוב במשחקים גם אני [B]הייתי[/B] טוב אפילו ממש טוב לדעתי כי אני מכיר כל פוקימון שם ומתקפות וסוגים אבל הפסקתי לשחק להרבה זמן אז שכחתי הכל... הבנת קיצר
-
-
את Defog תחליף או בreturn או בroost או בenavour
Return- אם השימחה שלו על המקסימום יש להתקפה הזאת 102 כוח בסיס שזה די הרבה + זה מהסוג רגיל שמוסיף 50% בונות יוצא לך מתקפה עם 125 כוח בסיס בערך (tm 29)
Roost-מרפא את סטראפטור ומוריד לו את סוג מעופף גם ריפוי וגם מוריד 3 חולשות שווה לא? אבל תיזהר להישתמש בו כאשר אתה מול סוג לחימה (TM לא זוכר איזה)
Enavour - משווה לירב את הhp של סטראפטור זה טוב בגלל הbrave Bird של סטראפטור (מחזיר מתקפות)
-
[QUOTE=NapTime;798593]תעיף את Return חרא מתקפה[/QUOTE]
למה רטורן זה סבבה
-
[QUOTE=Guille;798596]את Defog תחליף או בreturn או בroost או בenavour
Return- אם השימחה שלו על המקסימום יש להתקפה הזאת 102 כוח בסיס שזה די הרבה + זה מהסוג רגיל שמוסיף 50% בונות יוצא לך מתקפה עם 125 כוח בסיס בערך (tm 29)
Roost-מרפא את סטראפטור ומוריד לו את סוג מעופף גם ריפוי וגם מוריד 3 חולשות שווה לא? אבל תיזהר להישתמש בו כאשר אתה מול סוג לחימה (TM לא זוכר איזה)
Enavour - משווה לירב את הhp של סטראפטור זה טוב בגלל הbrave Bird של סטראפטור (מחזיר מתקפות)[/QUOTE]
תודה ואם יש לך הצעות לפוקימון אחרים או גם איזה איטמים לשים עליהם וגם אני רוצה שאם באמת יש לך כוח תבנה סטטים לפוקימון שלי כאילו להעיף את כל המתקפות שלו ולשים 4 חדשים
-
זה סבבה אבל לסטראפטור לא בשביל רמפרדוס
לרמפרדוס יש סט יותר טוב תבדוק בסרביי ב 4th Gen Pokemon Of The Week
דאבל פוסט והקפצה אסורים תקרא חוקים
-
[QUOTE=Guille;798603]זה סבבה אבל לסטראפטור לא בשביל רמפרדוס
לרמפרדוס יש סט יותר טוב תבדוק בסרביי ב 4th Gen Pokemon Of The Week
דאבל פוסט והקפצה אסורים תקרא חוקים[/QUOTE]
מזה הדבר הזה בבקשה תסביר בה"פ
-
דאבל פוסט זה כשאתה רושם שתי הודעות ברצף זה אסור על פי החוקים
-
סרביי מה אתה לא מכיר?
[url]http://serebii.net/potw-dp/[/url]
לסטראפטור כחפץ עדיף LEFTOVERS
אם אין לך תשים לו SHELL BELL
-
[QUOTE=norvezzo;798608]דאבל פוסט זה כשאתה רושם שתי הודעות ברצף זה אסור על פי החוקים[/QUOTE]
אני יודע מזה דאבל
וזה הכל באנגלית זה ההסברים יש בילדים???
רשום שם משהו ומתחת מתקפות
וסתם אני רוצה לדעת איפה מסיגים רעידת אדמה???
אחי נראלי בחרתי בזה תגיד לי עם זה טוב
[U]Rock Polish[/U]
רעידת אדמה
אבנים חדות
Rock polish (אם מישהו יכול להביא תרום למתקפה בבקשה כי התרדום של גוגל אומר אבנים פולניות חחח)
ו-קראנץ' או pursuit
אם מישהו יכול להגיד לי אם זה טוב וגם להגיד לי איך משיגים כל מתקפה
וגם קיים כזה לכל פוקימון?
וגם לא אמרת לי איך אני יסתדר בלי HMים מסוימים כשאני ירצה ללכוד אגדיים בבקשה תענה מהר