1k מתמטיקאים לא יצליחו לנצח אותי
הגעתי ל1000 הודעות בשעה טובה (17:50 בערב יום רביעי).
הגיע הזמן להקדיש:
ShiFter- לשעבר NapTime- תודה על ההקדשה הראשונה שהקדישו לי ועל כל ביצי הדרקונים שלי שאתה עוזר להם לבקוע, תודה גם על השמות שאתה קורא להם.
Akainu- לשעבר Monster- תודה על ההקדשה השנייה שהקדישו לי, תודה על ההקלקות על הביצים ועל משחק החת"ם המדהים שלך שאני עוקב אחריו כל הזמן.
מייסדים
[COLOR="Blue"]YoRt3m- מייסד הפורום - תודה על ייסוד פורום זה![/COLOR]
מנהלים
[COLOR="Magenta"]PokeStyle-מנהל פוקימון כללי ומעדכן- תודה על ניהול מעולה של פוקימון כללי ועל העדכונים שאתה מעדכן וכמובן על סיקורי העונה השנייה של פוקימון שתרמת להם רבות.[/COLOR]
Akainu- לשעבר Monster- מנהל אנימה, מנגה ומצויירים- הקדשה בתור מנהל- תודה על ניהול מעולה של פורום אנימה, מנגה ומצויירים.
[COLOR="red"]LightGod- מנהל ראשי- מנכ"ל לשעבר- תודה על ניהול יוצא מן הכלל של הפורום הזה למרות שיש לנו מספר חילוקי דעות XD.[/COLOR]
[COLOR="red"]Raptor- מנהלת ראשית- תודה על ניהול יוצא מן הכלל של הפורום הזה למרות שיש לנו מספר חילוקי דעות ומזל טוב על הכינוי החדש:)[/COLOR]
[COLOR="Green"]Hit Man- מפקח- תודה על פיקוח מושלם, על סיקורי פרקי העונה השנייה של פוקימון ועל כל הדברים הנפלאים שאתה עושה בפורום.[/COLOR]
PO ZON- מנהל פורום ציור ממוחשב- תודה על כל ההשקעה שלך באנשים שרוצים ליצור פייקים, על כל הסבלנות ועל כך שאתה לא מרפה עד שהאדם הצליח.
stm- מנהל פורום משחקים של פוקימון ומעדכן- תודה על עידכונים לא מהעולם הזה של הסדרה, תודה על כל העזרה שלך לי ולאנשים אחרים במשחקי פוקימון השונים.
[COLOR="Magenta"]Master Monferno- מעדכן- תודה על עידכונים לא מהעולם הזה של המשחקים החדשים.[/COLOR]
DarkTiger- מנהל פורום ירוק- מנהל פורום משקיע מאוד, מסקר מעולה על הרבה בעלי חיים משונים ומוזרים שלא הכרתי, תודה!
Avi- מנהל פורום דיבורים ואקטואליה- תודה על ההשקעה הרבה בפורום! תודה על שהכנסת אותי לתור של הנודים!
the charmander- מנהל פורום ספרות- תודה על ההשקעה הרבה שלך בפורום! תודה על התגובות המהירות שלך בה"פ!
iTai- מנהל פורום ספורט- תודה על ניהול הפורום בצורה מושקעת!
LiorBreaker- מנהל חת"ם- תודה על ניהול פורום בצורה יוצאת מן הכלל.
חברים
PokeStyle
Akainu
buizel שולט
darkon10000
יגאל- תודה רבה על ספאם טהור ומשובח! תודה על הקלקה על ביצי הדרקונים שלי! תודה על סיקורי הסרטים שאתה עושה!
Hit Man
ido12
לוקאס
ShiFter
TheSkyRuby
guylamed
מתמטיקאים
LordAbizi- תודה על ידע מתמטי משובח!
אחר
Guille- תודה על הפייקים שאתה עושה! תודה על כל המדריכים שאתה עושה (אהמווינראהמאהמ)! תודה על שהובלת אותי לקורס של PO ZON!
OmerPoke- תודה על חידון מעניין ביותר! תודה על הפייקים שאתה עושה! תודה על הלוגו שהכנתי לי בשביל החידון!
dav500- תודה על סיפור מושקע ומצוין!
LightSword- תודה על התמיכה בי ובחידון! תודה על פרוייקט חייקו שאני מחכה לו בקוצר רוח!
לא סיימתי לרשום את ההקדשות אבל רציתי כבר לפרסם אז הנה.