יש בליגה את 2 המפקדים של צוות פלסמה עברתי אותם מזמן זה אומר שאין יותר את צוות פלסמה במשחק?
אי אפשר להלחם בהם שוב?
Printable View
יש בליגה את 2 המפקדים של צוות פלסמה עברתי אותם מזמן זה אומר שאין יותר את צוות פלסמה במשחק?
אי אפשר להלחם בהם שוב?
יש עוד כמה פלזמות באירוע של ויקטיני, וחוץ מזה נראלי זהו X:
איפה זה הארוע של ויקיני?אני משחק במחשב.
צריך Ds + שלושת הכלבים האגדיים + סרבי.
תגידו יש לכם מושג איפה המערה?
Fukiyose Cave?
אני רוצה לתפוס שם את הפוקימון הדרקון הקטן הזה איפה זה נמצא?
מערת החשמל.
איפה שהיה חסום לך עם קורי עכביש.
תיכנס לאשכול שכתבתי עכשיו.
נראה לי זה הדבר הזה.
אין לי מושג מה קורה שם,כי אין שם מים בפנים,אבל כשיצאתי קראו לי כמה דברים מוזרים.
אתה בטוח שזאת מערת החשמל?<
אני רוצה את הדרקון הקטן הזה זה שיהיה אותו למחליפה של דון בסידרה שהיא תצטרף לאש.
בסרבי רשום שזה איפה שדרך 6.
אתם לא תאמינו מה קרה לי עכשיו הלכתי לעיר של המכון החמישי נכון יש את השוק הזה שקונים שם דברים?אז מישהו מצוות פלסמה מוכר לי דברים ולא נלחםנ גדי חחח מה זה?
כמו צוות רוקט.
כשאין להם מה לעשות ואין דברים רעים לעשות הם מוכרים דברים בשביל להרוויח כסף לאוכל ולכל מיני דברים.חחח...
עכשיו נכנסתי לאיזה מערה ובאו לי 2 אנשים מצוות פלסמה ונלחמו נגדי ברמות 63 מה זה ?יש עוד מקומות שאפשר להלחם בהם?
במכון סימתה תליגה השניה
וד''א אחארי שסימת ה תמשחק הראה לך כתוביות ואז סרטון כזה קטן שn טס על רשירם נכון?
3ואז הראה לך 3 אותיות ביפנית ואז טעינה כזאת מה עשיתה אחר כך להמשיך תמשחק?
[quote=Legend Giratina;824543]במכון סימתה תליגה השניה
וד''א אחארי שסימת ה תמשחק הראה לך כתוביות ואז סרטון כזה קטן שn טס על רשירם נכון?
3ואז הראה לך 3 אותיות ביפנית ואז טעינה כזאת מה עשיתה אחר כך להמשיך תמשחק?[/quote]
מה זאת אומרת מכון סימתה בליגה השניה לא הבנתי אותך תסביר לי איפה זה בדיוק הם נמצאים שם ?
פלסמות?אני מת על הצוות הרעים ולכן אני רוצה להלחם בהם עוד פעם איפה הם
כאילו סימתה תליגה עוד פעם?כי אפשר עוד פעם ותענה לי גם על השאלה שלי בקשה
כן עברתי את הליגה הרגילה והחזקה ובקשר לשאלה שלך אחרי שעברתי את הליגה זה הראה לי את הפוקמונים שלי וזהו זה שמר ודלגתי על הסרטון אחרי שזה שמר ישר התחלתי מהבית בעיר הראשונה עכשיו תסביר לי אני הולך לליגה אחרי שעברתי אותה מלא פעמים לאן ללכת למערה של הליגה או מה?