-
דעה |קודים
[b][size="7"]מה שכתוב פה זאת דעה שלי אם אתם חושבים שתיפגעו ממנה אל תיקראו בכלל[/size][/b]
[SPOILER]
בא לי להגיד את זה אחת ולתמיד שקודים בפוקימון זה דבר מפגר נו באמת מה הקושי פה
ילד בן 7 יכול לנצח את המשחק למה קודים כל היום קודים קודים ועוד קודים
קודים גם גורמים לבאגים במשחק שעלולים ליצור Bad Egg שיהרוס לכם את השמירה
תהיו שחקנים טובים ואל תישתמשו בהם זה הורס את כל החוויה די לקודים
אבל מצד שני יש שימוש טוב בקודים למשל:
קודים לפוקימונים שמשיגים מהחלפה: תישתמשו בקוד הזה רק כאשר סיימתם את המשחק או מצאתם את הפוקימון הנגדי שלו במשחק למשל מצאתי מורקרו ביהלום אז אני כבר יכול מבחינה לא להיות נוב להישתמש בקוד למיסבירוס (הרוח של פנינה)
פוקימונים שמתפתחים בהחלפה: בשביל לא לצאת נוב עדיף פשוט לתפוס את הפוקימון שאמור להיתפתח בהחלפה ואז לעשות את הקוד
קוד לחפץ אוונט: זה הקוד שאני הכי תומך בו אני לא רואה בו בכלל רמאות משום סוג זה פשוט כמו אם יש לכם Ds להוריד את החפץ זה ממש לא קוד לנובים
קוד לתיקון משחק ב No$gba : קוד לגיטימי לגמרי עם זה אין בכלל שום סיכוי שתיצאו נובים
מסקנה חוץ מהקודים שפירטתי למעלה כל שאר הקודים הורסים את חווית המשחק וממש גרועים
חציית גרפיקה: קשה לכם לעשות את כל הסיבוב או לתפוס 26 אנונים? אז אל תילכו לשם!
Exp * X וקוד לראר קנדי: מה הexp לא מספיק בשביל שהפוקימונים שלכם יעברו רמות ואין לכם
כוח לאמן? אז אל תשחקו במשחק!
קוד לחפצי פיתוח: זה קוד תלוי קצת אם אין בכלל דרך להשיג את אבן הפיתוח לפיתוח פוקימון מסוים זה בסדר אבל אם זה רק כי עוד לא הגעתם לנקודה זה ממש לא טוב!
קוד לחפצי מפתח: אתם תקבלו אותם בעלילה לא צריך קוד
קוד לשיקויים : פה זה קוד לנובים 100%
קוד ל Hmים : תקבלו בעלילה אין טעם לעשות קוד
קוד ל Tmים : בb&' זה לא מתבזבז אז אין טעם בקוד אבל במשחקי הדור הרביעי במטה אם אי אפשר להשיג בכלל את הtm אז לפי דעתי זה בסדר בכלל שאי אפשר להחליף
קוד למאסטר בל או תפיסה 100% : תפיסה זה הקטע הכי כיף במשחק אם תישתמשו בקוד פשוט תהרסו את החוויה
קוד לתפיסת פוקימון של מאמן: מה הייתם מרגישים עם בקרב מול מאמן פתאום פוכדור היה מופיע וגונב את הפוקימון שלכם? חוץ מזה הexp של פוקימוני המאמן הוא גבוה חבל לבזבז אותו
קוד לכסף: תמיד אפשר להשיג הרבה כסף בליגה בסוף ואם תנצחו את כל המאמנים בדרכים יהיה לכם הרבה כסף אין צורך בקוד!
[/SPOILER]
זאת דעתי על כל הקודים השונים אם נפגעתם זאת אשמתכם בלבד הזהרתי אתכם!
-
צודק,אבל נראה לי שבד אגג זה רק במשחקים של השנים 2000-2005.
-
-
אני גם לא תומך בקודים... אבל קודים של פוקימונים שאי אפשר לתפוס והכל הם סבבה למי שרוצה!
אתה לא חייב להגזים...
-
זה מה שאני אומר בדיוק על קודים של פוקימונים שאי אפשר לתפוס אני תומך
-
נראלך מישהו שם זין על מה שאתה אומר?יש כאלה שרוצים קיצור דרך
אני שיחקתי בלבן בלי קודים והיה משעמם אחושרמוטה קצת כיף לא יזיק יראבק חושב אתה מבין הכל אע?
אני מניאק עם אתה לא בוכה שאין קודים לשחור לבן כל שניה בטח כל הזמן שיחקתה עם קודים
-
לדעתי עדיף בלי קודים, הם רק הורסים..
אבל זאת רק דעתי..
-
מסכים איתך לגמרי
זה ממש דבילי לשחק עם פוקימון רמה 100 ולהרוג את כולם (וגם ממש משעמם)
-
[QUOTE=Legend Giratina;837628]נראלך מישהו שם זין על מה שאתה אומר?יש כאלה שרוצים קיצור דרך
אני שיחקתי בלבן בלי קודים והיה משעמם אחושרמוטה קצת כיף לא יזיק יראבק חושב אתה מבין הכל אע?
אני מניאק עם אתה לא בוכה שאין קודים לשחור לבן כל שניה בטח כל הזמן שיחקתה עם קודים[/QUOTE]
אני לא משחק עם קודים :| אני סיימתי את כל משחקי פוקימון בלי קודים בכלל וזה לא משעמם בכלל
מה אתה מבין באמת ולמה לקלל?
כמו שאני לא מעתיק מיוטוב
לא כולם כמוך קודים זה לא כיף זה לא נותן את הרגשת ההישג וזה פשוט משעמם
קיצור דרך זה לחלשים למה צריך אותם בסדר אם אין דרך אחרת להשיג את מה שמשיגים עם קודים (אוונט או משהו) אבל לקבל פוקימון רמה 70 על ההתחלה זה קוד מפגר
-
אני משתמש בקודים רק לפוקימונים שאי אפשר להשיג(ורק אחרי הליגה)
-
לוקאס גם אני וזה נראה לי לגיטימי
-
לא נגעתי בקודים בbw ובכלל,גם בhg וpt...
גם ככה המשחק לא קשה בכלל,לא צריך קודים.
-
חחח יש פה כמה ממש מעצבנים....
תראו גם לי המשחק לא קשה בכלל ולא ושם משחק כי אני מבין בזה
אבל לפעמים אתם ידועים אין כוח להשקיע כי בתכלס מה תעשה עם המשחק בסוף? חמוצים...
אז קודים זה פשוט מזרז את התהליך
אני יכול לשבת לאמן שעה בדשא ולהגיע םע פוקימון לרמה 50
או לשים Exp X2 ולעשות את זה ב10 דקות ועם אותה תצואה.. ומה שחכסתי זה פשוט זמן
או נגיד פוקימונים שמשמיגים ממש מאוחר במשחק ורוצים לעבור אתים את החווית משחק זה גם באסה
למי שיש Ds פסדר הוא מעביר מחבר שסיים אבל במחשב זה באמת באסה....
קיצר אם אתם לא אוהבים קודים סבבה אבל למה לרדת על אלה שכן משתמשים בהם
-
בלי קודים אי אפשר לסיים את המשחק תבינו ולמה?
הקוד עוזר לך להשלים את הפוקדע שבלי הקוד זה בלתי אפשרי
הקוד מאפשר לך להשיג חפצים רבים שתצטרך במהלך המשחק
הקוד מאפשר לך לבחור איזה פוקמון שאתה רוצה מכל הדורות ולבנות לך שישיה מגוונת
קיצר אני תמיד השתמשתי בקודים אני גאה בעצמי שהשתמשתי בקודים ותודה לאל למי שהמציא את הקודים לי זה אף פעם לא הרס את המשחק לא הרס את השמירה ובטח לא דפק לי את האימלטור או את המשחק..
עריכה.
תגידו זה ניראה לכם פייר שבפוקמון לבן ושחור רוב האגדיים יהיו רק באיוונט?אז אני שם את הזין שלי על כל זה ומשתמש בקודים לאגדיים שאני אצטרך במהלך המשחק וארצה אותם בלי לטוס לארוע מיוחד של נינטדו או לא יודע מה ואני משחק במחשב.
אם רוצים להשלים את הפוקדע חייבים קודים.
אם רוצים את כל הtm ברגע אחד צריכים קודים.
אם רוצים פוקמונים של הליגות או מאמנים אחרים צריכים קודים.
אם רוצים לתפוס פוקימון אגדי בשניה אחת בלי ללכת איתו ראש בראש צריך קודים.
אם רוצים חפצים כמו ריר קנדי או לא יודע מה נגיד Hp שרק עולה בחנות 9800 אחד כזה בלבד בקודים אפשר לקבל הרבה.
קיצר מי שאוהב קודים כמוני אני מאחל לכם להנות כמה שיותר מי שלא אוהב לשחק עם קודים זאת הבחירה שלכם אבל אחר כך לא תוכלו להשים את הפוקדע ולקבל כוכב לכרטיס המאמן.
הינה אני מודה בברקת הפסדתי כמה פעמים בבאטל פרונטיר לא הצלחתי להגיע למוח הקרב וסתם התבאסתי בסוף נשברתי עשיתי קוד שיהיה לי לכל הפוקמונים 999 Hp והצלחתי לגמור שם את כולם הרמה רק הלכה והיית יותר קשה שזה היה בלתי נסבל.
עכשיו בסול סילבר רציתי שיהיה לי ראיצו שידע להשתמש במכת וולט מה ניראה לכם שאני יתפוס פיצו והאמן אותו ?זה מסובך האמינו לי שזה מסובך אז מה עשיתי?
קוד לפיקצו של רד נתתי לו אבן ברק והתפתח לראיצו וככה היה לי ראיצו עם מכת וולט.
גם במשחקים אחרים נשבר הזין לברוח אחרי אגדי בשדה שהוא בורח אחרי תור אחד למה לרדוף אחריו קיבינמט הוא סך הכל פוקימון למי יש כוח ללכת אחריו מעיר לעיר מדשא לדשא אה?
אז עושים קוד לתפוס פוקימון מאה אחוז וזהו לא צריך לשבור את הראש הקודים עוזרים לי לא להפך וזהו זה מה שרציתי להגיד.
-
אני לא מדבר על השגת פוקימונים וחפצים אני מדבר על ציית גרפיקה , קוד כסף ותפיסת פוקימון של מאמן
או תפיסה של פוקימון שהוא אולי נדיר אבל ניתן להשגה