-
הקרב על תכשיט הכיאוס
[CENTER][B][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][I][U]הקרב על תכשיט הכיאוס[/U][/I][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]סיפורינו מתחיל בכך שגילוי מחוז איסשו משפיע על העולם כולו. מאמנים, מתאמים ואלופי ליגות מכל העולם רצו להגיע לשם ולאם את פוקימוניהם ולתפוס פוקימונים חדשים, אך האיסור להכניס פוקימונים ממחוזות אחרים לתוך איסשו להפריע לאף אחד חוץ משלושה מאמנים דגולים: רד, גרין ומאמן אחד שאף אחד לא יודע מיהו או מה שמו אך הדבר היחיד שיודעים עליו זה שהוא המאמן של הפוקימון אשר שלוט בחלל פאלקיה, האיסור הרתיח אותם כל כך עד שארחו מסע אחרי ארכאוס להשיג תכשיט החיים אחרי שלוש שנים הם השיגו את התכשיט השתמשו בפאלקיה צ'אריזרד ובווינזור בישביל ליצור את תכשיט הכיאוס שיהרוס את מחוז איסשו התכנית שלהם פעלה כמו שצריך עד שארסאוס הקריב את עצמו בישביל להרוס את התכשיט אך הוא לא הצליח אלא רק ניתרל אותו לזמן מה ואז החביא אותו והפך למאובן אשר שומר על התכשיט. כיום אנשים בכל העולם (בעיקר צוות רוקט ופלזמה) מנשים להניח יד עליו אבל אף אחד לא מצא אותו, אתם מאמנים מתחילים שהיום מקבלים את הפוקימון הראשון שלכם מקבלים משימה להשיג את תכשיט הכיאוס ולהשמידו, הפרופסורית שתיתן לכם את הפוקימון שלכם תסביר לכם על המחוז על המכונים ועל הליגה.[/FONT][/COLOR]
[U][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]מטרות[/COLOR][/FONT][/U]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לנצח בליגה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]להשמיד את תכשיט הכיאוס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לנצח בכל המכונים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]להנות.[/FONT][/COLOR]
[U][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]חוקים[/COLOR][/FONT][/U]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]כל חוקי פורום חת"מ נמצאים פו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]אסור לעליב שחקנים אחרים/אותי.[/FONT][/COLOR]
[U][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]פרסים[/COLOR][/FONT][/U]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]מי שיפתח את עמ' 10 יקבל[/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]או[/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]או[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לפי בחירתו.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]מי שיפתח את עמ' 15 יקבל [/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]או[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לפי בחירתו.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]מי שיפתח את עמ' 30 יקבל[/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]או[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לפי בחירתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]הראשון שיגיע למוכן השנ יקבל אופניים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]הראשון שיפגוש את ג'ים יקבל אבן פיתוח לפי בחירתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]הראשון שינצח את פרדוקס יקבל אבן זמן (תדעו מזה בהמשך).[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]תופס הרשמה:[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]כינוי: שם בפורום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]שם: שם במשחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]פוקימון התחלתי: הפוקימון שאתה רוצה בתנאי שיהיה מהדור החמישי לא התפתחות/אגדי/תרום אגדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]ציוד:לא לרשום שום דבר פה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]בקשות/הערות/שאלות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]רשומים:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]מאמני מכון:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]מאמנים חשובים שתפגשו בדרך:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לוקאס[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]פוקימונים:לא ידוע[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]אגתה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]פוקימונים:[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]לא ידועים השאר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]עוד מאמנים יתגלו בהמשך[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]רשומים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]שם:לוקאס[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]פוקימונים:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]ציוד:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]שם:יוסי[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]פוקימונים: מיג'ימארו מתקפות:אקדח מים, דחיפה, ניפנוף זנב[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]ציוד:חמישה פוקדורים, פוקידע[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]שם:טימותי[/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]פוקימונים:[/COLOR][/FONT] פוקאבו מתקפות:גחלת, דחיפה, נהימה
ציוד: חמישה פוקדורים, פוקידע
שם:ניר
פוקימונים:פוקאבו מתקפות:גחלת, דחיפה, נהימה.
שם:סקורפיו
פוקימונים:פוקאבו מתקפות:גחלת, דחיפה, נהימה
ציוד:חמישה פוקדורים, פוקידע
-
כינוי: nehorai308
שם: יוסי
פוקימון התחלתי: מיג'ומארו.
ציוד:לא לרשום שום דבר פה.
בקשות/הערות/שאלות:אפשר ללכוד זורואה
-
כינוי: norvezzo
שם: טימותי
פוקימון התחלתי: פוקאבו
ציוד: בינתיים אין
בקשות/הערות/שאלות: אין
-
כינוי: nilasak
שם: ניר
פוקימון התחלתי: פוקאבו.
הערה שלי: יש לך אישור?
-
כינוי: DorXsceptile
שם: סקורפיו
פוקימון התחלתי: פוקאבו
בקשות/הערות/שאלות: פוקאבו זוהר, פוקימון קרח ואופל בהמשך
----
יש לך אישור?
-
כינוי: לוקאס.
שם: לוקאס.
פוקימון התחלתי:זה שמתפתח לדרקון עם השלושה ראשים
-
או קיי אני יודע שנקח הרבה זמן עד שהתחלתי בגלל שאני לא מצליח לעלות תמונות אבל זה לא יפריע לנו נכון(כנראה בהמשך אני אשים) טוב אז יאללה נתחיל
[COLOR=mediumturquoise][B][U]כולם: [/U][/B]אתם כולכם נדחקים לתוך המעבדה מפני שכל המאמנים החדשים היום מקבלים את הפוקימון הראשון שלהם.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR]
[COLOR=blue]לוקאס:אתה לא יכול את זורואה כי הוא טרום אגדי פוקימון אחר.[/COLOR]
[COLOR=red]סקורפיו: הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך פוקבו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה???(אתה לא תקבל פוקבו זוהר כי אף אחד לא יקבל פוקימון זוהר כהתחלתי)[/COLOR]
[COLOR=black]ניר:הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך פוקבו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה??? (יש לי אישור)[/COLOR]
[COLOR=navy]טימותי:הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך פוקבו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה???[/COLOR]
[COLOR=darkorange]יוסי:הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך מיג'ומארו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה???(בקשר לזורואה נראה כי אני לא יודע אם עוד רוצים ואם כן אז הראשון שיגיע אליו ויצליח לתפוס אז הוא יהיה שלו.)[/COLOR]
-
[quote]הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך פוקבו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה???[/quote]
אני אומר: "לעזאזל! מאיפה הגיע הגשם הזה?!" ורץ למצוא מקום מחסה
-
[quote]ניר:הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך פוקבו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה??? (יש לי אישור)[/quote]
יוצא,ממי?
------------
אני מחפש מקום מחסה,כדי להתחבא מהגשם,ובאותו הזדמנות סורק את המקום שבו אני נמצא.
-
סקורפיו:אתה רץ הביתה ואמא שלך מבקשת שתראה לה את הפוקימון שלך כמובן אתה מראה והיא אומר "אוי איזה פוקבו חמוד אני מקווה שתשמור עליו טוב טוב". מה תעשה???
ניר:אתה יוצא מן [b][u]המעבדה[/u][/b] אתה רץ לשדות ורואה שם פתאום שני מאמנים עורכים קרב הראשון עם ג'רובה והשני עם סזנדורה ושני הפוקימונים משתמשים בקרן על זה על ויוצרים פיצוץ שמעיף כמה אבנים. מה תעשה???
-
שמי במשחק הוא טימותי לא סקורפיו
-------------------------------------------------
[quote]טימותי:אתה רץ הביתה ואמא שלך מבקשת שתראה לה את הפוקימון שלך כמובן אתה מראה והיא אומר "אוי איזה פוקבו חמוד אני מקווה שתשמור עליו טוב טוב". מה תעשה???[/quote]
אני אומר לה: "אני באמת אשמור עליו טוב, וברגע שייגמר הגשם אני גם אאמן אותו טוב"
-
[quote]
יוסי:הפרופסורית אומרת לך אמא שלך התקשרה אליי כדי שאשמור לך מיג'ומארו אז הינה הוא, אתה נוקח את הפוקדור והפרפוסורית גם נותנת לך פוקדקס וחמישה פוקדורים, אתה מודה לה ויוצה מן המעבדה ושומע רעם ורואה שיורד גשם. מה תעשה???(בקשר לזורואה נראה כי אני לא יודע אם עוד רוצים ואם כן אז הראשון שיגיע אליו ויצליח לתפוס אז הוא יהיה שלו.)[/quote]
אוקיי אני שמח שיורד גשם כי זה יעזור למיג'ומארו להלחם טוב יותר ואני יוצא לדרך הראשונה(ודרך אגב תוסיף מפה)
-
[QUOTE=totodile;853730]סקורפיו:אתה רץ הביתה ואמא שלך מבקשת שתראה לה את הפוקימון שלך כמובן אתה מראה והיא אומר "אוי איזה פוקבו חמוד אני מקווה שתשמור עליו טוב טוב". מה תעשה???
ניר:אתה יוצא מן [b][u]המעבדה[/u][/b] אתה רץ לשדות ורואה שם פתאום שני מאמנים עורכים קרב הראשון עם ג'רובה והשני עם סזנדורה ושני הפוקימונים משתמשים בקרן על זה על ויוצרים פיצוץ שמעיף כמה אבנים. מה תעשה???[/QUOTE]
תן ספרייטים,אני לא מכיר את הדור ה5.
------------------------------------------
אני רץ עם פוקאבו ומוציא אותו,אני שואל את המאמן השמאלי אם אפשר לעזור.
-
שיניתי אתה יכול רק להגיד לי תשם של מי שבחרתי
-