אפשר להשיג את שני המאובנים באדום באיזשהו שלב ?
Printable View
אפשר להשיג את שני המאובנים באדום באיזשהו שלב ?
קודם אתה משיג במערה שאחרי פיוטר את המאובן אחד מהשתיים ואז כאשר תשיג Cut תחזור לפיוטר מימין למוזיאון יש בית בו יש מאובן שך ארודקטייל ואז במעבדה באיי סניבר באחד מהחדרים אתה מביא אותם לפרופסור חוזר אחרי דקה ומקבל את הפוקמון
אתזה אני יודע אבל אפשר איכשהו להשיג את שני המאובנים במעבדה?
את שני המאובנים ש[b]במערה[/b]? אם כן אז ע"י החלפה ממשחק מאותה סידרה או או אותו משחק
אה איך אני מחליף בין אדום לכחול נגיד ?
מה לא הצלחתה בהחלפה?
זה לא פותח לי את השמירה וחוץ מזה זה לא עובד בהחלפה זה לא עושה כלום כאילו אין קישור באימולטורים..
צריך לפתוח את שניהם ביחד או את הרגיל ואת המיוחד ?
מהמדריך
[QUOTE][COLOR=#2e8b57].פיתחו משחק כלשהוא ואז תיצאו עכשיו הופיע שני תקיות חדשות בשם MEDIA ו SAVE תשימו את קיבצי השמירה בתיקיית SAVE[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]פתחו את שני המשחקים שבינם רוצים להחליף אפשר גם אותו משחק פעמיים[/COLOR]
[COLOR=#708090]כדי להחליף עם משחקי דור 1 צריך להוציא ממשחקי את הפוקמונים של דור 2 שהם מצ'יקוריטה עד סלבי כולל
[/COLOR]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][COLOR=#708090] תגיעו לאחות ג'ואי האחרונה דיברו איתה במשחק של הדור השני עד לשאלת כן/לא הראשונה ועכשיו דיברו עם האחיות במקביל[/COLOR][/FONT][/FONT][/RIGHT]
[/QUOTE]
וכך הלאה
אני עושה פעמיים באדום כאילו בשניהם פתוח אדום אבל באימולטור החלפות הוא לא פותח את השמירה וכאילו לא מתקשר איתו
זה גם כותב לי אחרי שזה כאילו אמור לעבוד : the link cable has been closed becouse inactivity
בו נעשה צד צד
עד איזה שלב עשיתה במדריך?
הגעתי עד הקטע שמפעילים את המשחקים ואז זה לא פותח לי את השמירה
אז כך פתח את המשחק ואז יצאתה ממנו האם יש לך תיקייה חדשה בשם Save
כן
אוקי עכשיו שים בתוך התיקייה הזאת את השמירות הישנות שלך
של אדום ?