~המדריך בעריכה~
עוד מעט אני יוסיף אותו ערוך ומסודר.
Printable View
~המדריך בעריכה~
עוד מעט אני יוסיף אותו ערוך ומסודר.
לא ידעתי שיש אפשרות כזו להחליף בין מחשבים שונים ככה :blink:
הייתה גם יכול לעשות במקביל מדריך להחלפה רגילה בתוך המחשב.
אגב אם מחליפים בין ברקת FRLG אז צריך בברקת להשיג את הנשיונלדקס (וגם כמו שצינת את האיים בFRLG).
מדריך מאוד מפורט!
נכנס ללינקייה!
ץמונות לא עובדות =\
האימולטור לא עובד.
כל התמונות וההורדות עובדות ועידכנתי את המדריך איך לעשות החלפה לבד.
[quote][b]אם מחליפים בין ברקת FRLG אז צריך בברקת להשיג את הנשיונלדקס (וגם כמו שצינת את האיים בFRLG). [/b][/quote]
לא חייב את הנשיונלדקס בכלל אתה יכול להחליף אפילו בלי תגים זה פשוט תלוי לפי מספר התגים שיש לך עד איזה רמה הפוקימון המוחלף יקשיב לך שאת זה אני גם ישים עוד מעט
ממש אפשר בין מחשב למחשב? אולי מישהו רוצה פוקמונים חזקים? אגרון רמה 63, דאבל אדג'?
חח כל הכבוד, מדריך מאוד מסובך, רק רפרפתי ונראה לי שאתבלבל באיזשהו חלק, בכל מקרה כל הכבוד
סתם סיבכת ת'החלפות בין מחשב לאותו מחשב...
לאמשנה.
כשנכנסים לזיפ של ההחלפות כתוב שהעבר של הקובץ פגום.
זה עובד זה?
כן זה עובד.
ואפשר בין מחשב למחשב.
ניסיתם בכלל?
[quote][i]Originally posted by Dark-Wolf[/i]@Jul 30 2008, 10:35 AM
[b] לא חייב את הנשיונלדקס בכלל אתה יכול להחליף אפילו בלי תגים זה פשוט תלוי לפי מספר התגים שיש לך עד איזה רמה הפוקימון המוחלף יקשיב לך שאת זה אני גם ישים עוד מעט [/b][/quote]
אתה לא יכול להעביר פוקימונים מברקת לאדום אש וירוק עלה ולהפך בלי שבברקת אין את הנשיונלדקס, כי אז אתה משיג פוקימונים שהם לא בהוון-דקס.
לא התכוונתי מבחינת התגים, ברור שניתן להחליף בכל שלב של המשחק, אבל בין המשחקים הספציפים האלה אי אפשר עד שמשיגים את הנשיונלדקס בברקת ובאדום אש וירוק עלה מסיימים את המשימות באיים.
ברובי וספיר לא צריך לעשות כלום, מקבלים את הנשיונלדקס אם אני זוכר נכון בזמן ההחלפה.
תודה אחי אתה מלך!!!
טוב למסתבכים ביינינו!
[b]החלפה ברקת לאדום אש/ירוק עלה->אחרי המשימות בכל האיאיים!
החלפה בין רובי/ספיר לברקת->בכל שלב שהוא במשחק![/b]
אז להפסיק לדבר על החלפה בין משחקים ספציפיים אלו(ברקת לאדום אש/ירוק עלה)
תשמעו, ניסיתי להחליף עם חבר שלי בין שני מחשבים, הצלחנו להתחבר אחד לשני, אבל כשאנחנו מנסים להתחבר ביחד לTrade Center במרכז פוקימונים, זה פשוט נשאר על Please Wait.. (אחרי השמירה)
ניסינו גם לקוליסאום הזה, הקרבות.. וזה גם היה אותו דבר.
דרך אגב, אני לא הצלחתי להתחבר אליו בהתחלה (בהגדרות של האימולטור) אבל הוא הצליח להתחבר אליי.
מישהו יכול לעזור?
תוודאו שאתם עושים כל הזמן אותו דבר ולא אחד מחליף והשני קרבות או משהו כזה...
אם זה לא עובד תעשו שוב מההתחלה כנראה דילגתם על שלב מסוים
אחלה מדריך