פרק 3 דברים מתחילם נחשפים
תודה לך עכשיו אני עושה פרק 3
[b][u]פרק 3[/u][/b]
'בהתחלה חשבתי שזה פוקימון' \אבל אחרי כמה רגעים ראיתי מדים אדומים \
"אני ג'ון" אמר "ויש הסבר הגיוני לכל מה שקרה כאן" אמר בקול רציני ביותר
"תסביר את זה למה סטארלים ואודישים תקפו אותנו בלי סיבה ?" אמר ג'ורג
"זה קל" אמר ג'ון "זה קורה בכל העולם פוקימונים משתגעים והולכים לעבר מקום והורסים כל מכשול שב"
לפני שסיים את מילתו נשמע קול זדוני אשר אומר"כן אתה צודק" \פתאום נראו כמה אנשים בבגדים צהובים/
'אהה ! אלה בדיוק אותו אנשים שראיתי בחלום!!!!!!!!!!!! חשבתי \האנשים לקחו מכונה ענקית ולקחו את ג'ון וג'ורג לתוך המכונה/
המשפט האחרון ששמענו מג'ורג לפני שלקחו אותו הוא "למה אותי ?" \רצנו אחריהם עד שמשהו אחד הסיח את דעתנו\
אני ואליס לא האמנו למראה עיניו ראנו את כל הפוקימונים מסביב לארכאיוס ועוד ארכאיוס קבור באדמה ורואים אותו רק בזכות הכוכב שעל גבו הוא נראה לנו מת לגמרי אבל אז כנראה שהוא השתמש באחד מהפוקימונים שם כדי לתקשר כי אחד מהפוקימונים פשוט קפץ לאויר והתחיל לדבר "ת..ע.זרו לי. תצ.יל.ו א.ו.ת...י" אמר הפוקימון חזר לאדמה 'ואז סוף סוף הבנתי שזה לא היה חלום רגיל סוף סוף הבנתי שארכאיוס בחר בי כדי לעזור לו אבל עוד דבר אחד לא הבנתי למה הוא בחר בין כל האנשים שבעולם דווקא בי ? התחלתי לחשוב מחשבות מוזרות שאני מיוחד'באמצע מחשבותי אליס צרחה לי באוזן דבר שהבהיל אותי במיויחד "מה יש לך היום !? היא צעקה "כלום ממש כלום" אמרתי בגמגומים קטנים שוב התחלתי לחשוב
'מה שהכי מענין מה יותר חזק מארכאיוס ויכול לגרום לזה..'
"הלו ? מה אמרתי לך לפני 2 דקות" צעקה אליס באמצע מחשבותי \הייתי מובך עד כדי כך ופשוט שתקתי בתקווה שמשהו ייסיח את דעתה מהענין\ ולמזלי זה קרה \היא ראתה פתאום צלוחית צהובה על פני האדמה וניסתה להרים אותה \ \לא הרגשתי טוב בקשר לענין הזה בל הלכתי איתה\ פתאום נפלנו למטה למקום עם מלא מחשבונים קטנים כאלה וסמלים של גולגלת נבהלנו ואז ראינו איש שאמר בקול מרושע "תראו תראו מה יש לנו כאן"