אני "לא מקובל" ממספר סיבות
1. כי אני לא ממש רוצה עולם המקובלות הוא עולם של סבל ויגון
2. כי הרבה אנשים בכיתתי לא סובלים אותי
3. כי אין לי כח לתקן את סעיף 2
4. כי אני עצלן :)
5. כי אני גאון!
Printable View
אני "לא מקובל" ממספר סיבות
1. כי אני לא ממש רוצה עולם המקובלות הוא עולם של סבל ויגון
2. כי הרבה אנשים בכיתתי לא סובלים אותי
3. כי אין לי כח לתקן את סעיף 2
4. כי אני עצלן :)
5. כי אני גאון!
באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל
[QUOTE=DarkTiger;910700]באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל[/QUOTE]
+1
[QUOTE=Atune;910715]+1[/QUOTE]
לידיעתך +1 זה ספאם
דבר שני אתם בשלב הכחשה ושהמבין יבין
אני נחשב כי הילד הכי פחות חברתי בכיתתי
אני אוהב להיות מובדד רק אני והמחשבות שלי!
[quote=לוקאס;910719]לידיעתך +1 זה ספאם
דבר שני אתם בשלב הכחשה ושהמבין יבין[/quote]
תאמין לי שאני לא מכחיש, בגיל שלי כבר כמעט אין "דרגת מקובלות" או איך שלא תקרא לזה..
מהחטיבה כבר לכל אחד יש את הקבוצה שלו
[QUOTE=Mind Power-Almog;910722]אני נחשב כי הילד הכי פחות חברתי בכיתתי
אני אוהב להיות מובדד רק אני והמחשבות שלי![/QUOTE]
לי יש כ-3 חברים 2 מהכיתה ואחד מחוצה לה
ודניס- התאוריה שלי רק גדלה (אני בגילך לידיעתך)
[quote=לוקאס;910729]לי יש כ-3 חברים 2 מהכיתה ואחד מחוצה לה
ודניס- התאוריה שלי רק גדלה (אני בגילך לידיעתך)[/quote]
אז אתה טועה..
אני אישית די מקובל בשיכבה שלי ובכיתה שלי באמצע,קצת מוזר להגיד את זה אבל בשיכבה יש לי חברים מהיסודי וזאת הכוונה שלי.
אני איפה שהו באמצע, יש לי הרבה חברים, אבל אני לא במיוחד מנסה לעבוד על לעלות בדרגות חברתיות.
אני בין המקובלים לאמצע
חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)
[QUOTE=DarkTiger;910700]באמצע, לא שאני מנסה.. לא משנה לי המעמד החברתי שלי, אני לא מנסה להיות יותר מקובל אבל מצד שני לא עושה הכל כדי להיות לא מקובל[/QUOTE]
כנ"ל
[quote=Guille;911632]חח חושבים שבחטיבה/תיכון זה יורד אז אתם טועים זה רק גדל מי שאין לו הרבה חברים בחטיבה נשאר מנודה לנצח בתיכון זה פשוט מה שקורה בתיכון כבר כולם כ"חברי ילדות" אם לא הייתה איתם בחטיבה (שהיו חברי ילדות מהיסודי ועדיין לא משתפים אותך בכלום , ביסודי חברי ילדות מהגן בגן חברי ילדות מהמעון לא יודע זה סתם מעצבן)
קיצר אם היו לנו מלא חברים לא היינו בפורום פוקימון נחות (עם כל הכבוד לפורום)[/quote]
בתיכון לכל אחד יש תחבר'ה שלו שאתה מסתובב ויוצא איתם...
ותמיד אפשר להכיר חברים,הכל תלוי באופי שלך.
על מי אתם עובדים? אנחנו בפורום של פוקימון.. אנחנו החנונים הכי גדולים שיש P: