-
משוב
קודם אתם אומרים שאני מנהל גרוע וכל זה ויש לי ריעונות מאפנים.. עכשיו שאני רוצה לפרוש מהנהלה אתם רוצים אותי בחזרה,אלכס מנסה לשמח אותי מהדיכי שלי,ואתם לא יודעים כמה. מי שרוצה ליראות את השיחה היא בספוילר בסוף. אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליי כמנהל וברצינות. תגובות רעות יתקבלו בברכה :) תגובות טובות,יתקבלו..
תגיבו ותנו ביקורת,בהצלחה :)
שיחה עם אלכס:
[spoiler] אני מתיעץ עם האלה אם כדי לי לפרוש מניהול,כי לפי מה שאני רואה אני לא עושה עבודה ה בניהול ורשמתי במצע שאם אני לא יהיה מנהל שיורידו אותי..
אני מנסה להשקיע כמה שיותר אבל כניראה שזה לא מספיק
CraZyCatMe אומר/ת:
תפסיק כבר עם זה!
אתה מנהל סבבה
וטוב
ואני רוצה אותך בניהול
אל תחשוב אפילו על לפרוש
שמעת?!
עומר אומר/ת:
חח.. אלכס אולי אתה רוצה אותי בניהול,אבל אני לא עוזר לפורום,אז למה?..
CraZyCatMe אומר/ת:
אתה עוזר
תפרסם עוד מתכונים
כל יום לפחות 5 מתכונים
זה קל
קדימה תתחיל לפרסם
עומר אומר/ת:
..
עובדה שאין שם פעילות ,אני יודע שיש כאלה שיעשו עבודה יותר ה ממני ויש להם יותר זמן.. אתה בטוח במה שאתה אומר?
CraZyCatMe אומר/ת:
תשכח מאחרים
YOU ARE THE BEST
=]
עומר אומר/ת:
באמת?
CraZyCatMe אומר/ת:
כן
=]
למה אתה עצוב כזה היום?
עומר אומר/ת:
CraZyCatMe אומר/ת:
מישהו אמר לך משהו לא במקום?
עומר אומר/ת:
לא..
CraZyCatMe אומר/ת:
אז?
עומר אומר/ת:
עזוב
CraZyCatMe אומר/ת:
אל תחשוב על עצמך דברים רעים
תמיד תחשוב דברים טובים
D:
עומר אומר/ת:
אין בי דברים ים..
CraZyCatMe אומר/ת:
יש לך המון דברים טובים
עומר אומר/ת:
כמו?
CraZyCatMe אומר/ת:
תצא מהדיכי ותתחיל להשקיע בפורום שלך
אל תתעצל
אתה מנהל סבבה
עומר אומר/ת:
תגיד לי משהו עליי ואני יעשה מה שאתה רוצה
CraZyCatMe אומר/ת:
אתה מצחיק ואתה יצירתי
עומר אומר/ת:
מנהל אחר היה עושה את זה גם
משהו יחודי לי שאתה רוצה אותי ולא מנהל אחר?..
CraZyCatMe אומר/ת:
מנהל אחר הוא לא אתה
אתה יש רק אחד
=]
עומר אומר/ת:
נכון,אחד גרוע
CraZyCatMe אומר/ת:
אחד מצויין!
עומר אומר/ת:
תן לי דוגמא..[/spoiler]
-
תסתכל כמה מתכונים היו פה לפני שנכנסת לתפקיד וכמה אחרי ואז תבין למה אתה תרמת רבות...
-
גם לדעתי אתה מצוין ושכל אלה שאומרים שאתה חרא נבלות =]
-
.. תגידו לי מה לשפר? אני מצטער אם אני לא יגיב מהר פשוט כואב לי הראש :)
-
לעשות את הפעילות גלגל המזלות שהצעתי:)
-
חח.. צריך שובר שוויון בבאטל רעיונות..
-
אני לא מכיר אותך ממש, אבל סבבה (:
תפרסם יותר מתכונים, גם כשאני ניהלתי בפורומים מסויימים אני הרגשתי לפעמים שאני לא כמו פעם, אבל תנסה לפרסם למרות זאת (אולי זה לא ממש יספק אותך) ואול זה יחזור לך. תשפר את הערך של הפורום, תנסה להרים אותו עם אתגרים או חידונים או אפילו לשתאל אנשים בפורום עצמו.
-
תעשה סקרים מה הקהילה אוהבת לאכול בשר פחמימות סוכר שוקולד מלח (מלח מלח אני מת על מלח) וכו'
-
סבבה תודה כולם :).
נ.ב. לוקאס מי לא אוהב מלח?!
-
תעשה כמה פעילויות בו זמנית, תחשוב על פעילויות בשיתוף עם פורומים אחרים בפוקימונ'ס, תעשה סקרים ודיונים, תהיה קשוח לגבי החוקים
-
אתה מנהל סבבה פשוט אמממ' פורום אוכל ומתכונים לא יכול בשום אופן להיות כזה פעיל בגגל שלא כולם מתחברים אליו, לא כל אחד בנוי להיות בבית ולהכין איזה אוכל צרפתי...
אני מציע שתפרסם דברים כמו תחרויוצת, אתגרים מדליקים, דברים כייפיים כאלה.
מתכון זה לא דבר שיכול לגרור תגובות ופעילות יומיומית לדעתי..
עלה והצליח אתה מצוין!
-
תודה לכולם,דניס בדיחות והומור יחד עם אוכל ומתכונים כניראה עושים נושא משותף.. שווה לחכות :) תצביעו בבאטל רעיונות
-
לדעתי אתה מנהל מצוין מהמעט שהכרתי אותך
תעשה חידון כמו בפורום ירוק תתן תמונה של מאכל ואנחנו נצטרך לגלות מהו
או ארץ עיר באוכל
ירק:
פרי:
וכו'
-
אתה אחלה מנהל, תחשוב על רעיונות מקוריים שאני יודע שאתה יכול להמציא אותם, אתה בן אדם יצירתי כמו שאלכס אמר לך,
אני בספורט מאוד היה קשה לעשות אתגרים בגלל שזה לא היה הנושא הכי אהוב על המשתמשים אבל לא וויתרתי ודווקא הצלחתי לא רע בפורום, לך ההפך, לך יש נושא שכולם אוהבים, אם תעשה פעילויות אנשים ישתתפו הרבה אם זה יעניין אותם כמובן, אז תחשוב על אתגרים ועוד דברים יפים, ותהיה מנהל מצוין.
-
[QUOTE=~Pika Chef~;912558]תודה לכולם,דניס בדיחות והומור יחד עם אוכל ומתכונים כניראה עושים נושא משותף.. שווה לחכות :) תצביעו בבאטל רעיונות[/QUOTE]
אוכל זה כמו *ק* כמו בדיחה טובה כמו עגבנייה ש @#%#$ @#$% @#%$%$ XD זה המפגר ממאסטר שף אתה מנהל חזק אחי אתה יכול לעשות קצת יותר פעילויות וזהו