-
הקדשה 6,000 הודעות
[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/6442/87914390.png[/IMG]
שיר לשמיעה (מומלץ בעת קריאת ההקדשה)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=hsCdlX-5UjE&feature=related[/URL]
שלום, אז שוב עברה חצי שנה והספקתי לעשות עוד 1,000 הודעות במאגר ההודעות שלי. אני הייתי רוצה לרשום חפירה אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, ויותר מזה - אני לא יודע אם יקראו. בכל מקרה, לאחרונה הרבה אנשים פונים אליי ואומרים לי שהם שמעו עליי והם היו רוצים לדעת עוד.
אז אין הרבה מה לספר, אני סתם עוד גולש שנרשם לאתר הזה אי שם ב2007 ומאז אני פה. בתחילת דרכי הייתי מעדכן באתר, ועם הזמן גם הייתי מנהל חת"מ, ולאחר מכן גם מנהל תרבות. לאחר מכן היו כל מיני הפסקות בגלישה שלי אבל תמיד מצאתי את עצמי חוזר לפה. היו לי אין ספור פרויקטים: ביניהם 'הישרדות', 'פוקימון דאש', 'אלבום פוקימונס', 'פוקימון סטארגייט', 'פוקימון בלופרס', קומיקס 'הפוקימון הראשון שלי', 'הישרדות פוקימונס', 'טקס בחירת הקהל - מפעל החיים'. הייתי מסקר, הייתי בצוות פרויקטים, הייתי בהיכל התהילה והייתי גם בבאן.
כיום אני פקח ויש לי כמה דברים שאני עושה תחת המטרייה הזו, אבל זו הפעם הראשונה שאני בהנהלה הגבוהה. כלומר, תמיד היה לי קול ותמיד דאגתי להשמיע אותו ולהשפיע, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להשפיע גם מבפנים. ביחד עברנו עידן לא פשוט ובו היינו צריכים להיפרד מכמה מה"בלאגניסטים" ואני חושב שיצאנו טובים יותר, מחוזקים יותר ומאוחדים יותר.
התחברתי לאין ספור אנשים בפורום במהלך השנים ואני רוצה להקדיש את זה להם:
האנשים שהיו איתי בפרויקטים או שהם קולגות, חברים ושותפים לעשייה - איתי., לוקאס, GeneralAdam, the charmander, אביב, ניני, ג'ון ג'ון, עידוס, Just Haim
המנהלים של הפורום שעושים עבודה מעולה - ענב של זעם, ~DaRk_AnGeL~, Captain Charisma, Atune, Inuzuka Kiba, YoRt3m, iTai, Ritsuka Kun, Avi, elbaz2008, STM, Dr.Pizza, DarkTiger
הגולשים - ~גלואה Αυολακγ~, Guille, The Flupy, פרופסור יהודה, Gallade, Stranger in a Strange Land, buizel שולט, ארוויןImagine, IBen, RockStar, shadow, Waluigi, The Standard Eevee, האחרון מהסוף, THE NUGGET MAN
מי ששכחתי, גם לכם הרבה תודה ושמרו על עצמיכם...
HITMAN
-
מזל טוב עד 105k סליחה עד106k אחד לשנה הבא
ותודה רבה
-
מרגש... סבא היטמן והנוסטלגיות :)
תודה על ההקדשה הייתי בטוח גם אתה כבר תשכח אותי כי לא מזמן לתקופה וחזרתי...
טוב אז אלצהיימר אין לך למזלנו P:
-
מזל טוב ותודה על ההקדשה
דרך אגב כתבת אותי פעמים אבל לא משנה אני אסביר אני זה ג'ון ג'ון
למי שלא יודע
-
אני הקדשתי לך ואתה לא לי?
עדיין מזל טוב...
-
מזל טוב ותודה על ההקדשה:)
-
מזל טוב, היטמן O:
תודה על ההקדשה~
ותרגע, אני קראתי את החפירה הקצרה שלך (אחת התופעות הלוואי של אישור משחקי תפקידים היא צורך בלתי נשלט לקרוא דברים עד הסוף. )
-
מזל טוב =] תודה על ההקדשה
-
-
-
עד 120 אלף!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 ו-[b]7 לאלף הבא![/b]
-
מזל טוב ואני זוכר את ניר אבל אני לא יודע מה קרה לו אז מה קרה לו?
-
מזל"ט היטמן.
טוב לפחות יש עוד מישהו שעושה הודעות לאט...
-
-
זה הראשון מהסוף :s
ומזל טוב