-
הצעה| הפוקידע המלא
אם אני אתחיל לעבוד על הפוקידע המלא אתם תכניסו את הפוקימונים?
ביום חופש אני יכול להגיע להספק של 2 פוקימונים ליום אבל היום אין לי זמן עשיתי אחד
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=983902#post983902[/url]
הייתי רוצה גם לארגן צוות שיעשה את דפי הפוקידע ככה נוכל לגמור את העבודה תוך פחות מכמה חודשים
אם לא נספיק את כל הפוקידע לפחות חלק המטרה שלי היא לפחות לגמור את הדור הראשון עד פברואר
אם לא תהייה הענות האתר ישאר עם פוקידע רק עם 50 פוקימונים וחבל מאוד הייתי רוצה שאנשים לא יגידו יותר לעולם "מי נכנס בכלל לאתר?" (ציטוט של מנהל שאני ישאיר בעילום שם)
-
אני אוליי אוכל לעזור בקצת דברים,אבל אני לא חושב שאני אצליח לתרגם הרבה דפים ואני גם לא יודע מאיפה. אני יכול לעזור לך לארגן את המידע באופן מסודר,לעשותר רישום ולהיות סגן מנהל אשר דואג לארגון הפרוייקט.
-
בעיקרון המידע מבולבפדיה ומסרביי
והסעיפים הם מהאתר
אני בהחלט צריך מישהו שיארגן את זה אבל צריך גישה לאתר בשביל זה
-
-
אתה יכול להכין ולהפך כל יוזמה זה דבר נהדר!
תכין ומישהו מהנהלה יכול להעלות את זה (:
-
בסדר ברגע שיתנו את האוקיי
אני אתחיל לפרסם את הטופס של כל פוקידע והרשמה ואז תוכלו להתחיל ליצור דפים
אבל צריך שההנהלה תסכים לזה
אם כל אחד יעשה 2 דפים ביום נגמור את הדור הראשון תוך חודש
-
אבל לעשות כולל מתקפות דור חמישי ?
-
כן עד דור חמישי הכל הרי בכל מקרה זה משהו לעתיד כאשר הדור הרביעי לא יהיה בשימוש כמעט
-
כבר הסתיים פרוייקט פוקידע בעבר. זה לא הבעיה. הבעיה היא להזין את זה באתר. זה הרבה עבודה ואין מי שישים.
-
ההנהלה הראשית לא יכולה לשים?
-
אין להם זמן לזה. זה דורש הרבה זמן. בכל מקרה בשבוע הבא אני אסביר לכמה מנהלים להוסיף דפים לאתר אבל לא דפי פוקידע.
-
אז אי אפשר לתת לכמה משתמשים הרשאה לחלק הזה של האתר כדי להוסיף?
-
לא אילן,סליחה שאני מתערב ואני בצד שלך אבל זה יגרום למריבות ותוהו ובוהו (מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר),זה רק למעדכנים מנהלים ראשיים פקחים ורותם. מבין?. סליחה
-
אז שיהיה מישהו במעדכנים או במנהלים שיעזור
-
אוי נו!
אמרתי את זה רק בגלל שאני אישית לא מתעניין בגרוש באנימה, וגם במשחקים בקושי...
יכול להיות שיש אנשים שנכנסים...
הוצאת את דברי מהקשרם.